Jump to content

smirky

Фен
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Neutral

About smirky

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord VII 2.2 i-CTDi (Facelift 2006)
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

1413 profile views
 1. Който е минал през пълната процедура с разлепянето и рециклирането ще знае, че по-добро от към ефект в краткосрочен И дългосрочен план няма. Рециклирани рефлектори на 15 годишна кола светят минимум 2, а понякога даже 3 пъти по-силно ако фаровете естествено не са били пипани до сега.
 2. Ако лупата е за H1 (халоген), ксенона няма да свети добре. На всичко отгоре ще свети и по места, които ще дразни всички пред/срещу теб. Механизма за закрепване също е крайно ненадежден при халогените и подскача крушката. Обаче можеш да направиш като мен - взимаш лупи с рефлектори от счупени (примерно) фарове с ксенон и ги сменяш само тях. Те са единствената разлика и са заменяеми. Аз извадих далавера и за 120 лв ги купих лупите с рефлекторите преди година. Много е важно да са от ляв волан!
 3. Колега, няма универсални крушки за всички габарити. Ще е добре да споменеш за кои конкретно говориш.
 4. Това нещо нагласено от теб ли е или просто захранва бутоните за кратък период?
 5. И аз съм бил при тях, но не бих ги хвалил толкова. В крайна сметка вече имам доста ръжда по апаратите. Още първия месец леко изби, а тези метални скоби дори не ги бяха пипали. Както си бяха с ръждата, така ми ги монтираха.
 6. Комби стоповете ако не се лъжа са еднакви. Поне аз не забелязвам разлика.
 7. Рециклиране - има места, които се справят отлично. Ако е ново, само оригинално, понеже афтърмаркет нещата са боклук поне от към карета и полуоски.
 8. Чейнджър от преди фейса би ме притеснил, предвид, че твоята мултимедия би трябвало да е фейсова. Нищо, ще споделиш после
 9. Според мен би трябвало да е съвместим самия чейнджър, но не бих подразбирал така за останалите неща - например контролите за климатика са различни.
 10. Малко глупав въпрос, но това поведение дали е същото при китайска мултимедия? Моят опит показва, че китаеца май само пуска заявка по CAN при промяна от бутонуте, но решенията ги взима друго устройство, извън мултимедията. Дори AUTO ми се струва, че работи на такъв принцип.
 11. Линка с албума не работи, колега.
 12. Интересен въпрос повдигаш, ще го имам предвид при следващата смяна на горивния филтър да погледна. Съжалявам, че нямам отговор иначе.
×
×
 • Create New...