Jump to content

smirky

Фен
  • Мнения

    260
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от smirky

  1. Като човек, който ползва и двете от поне 5 години, смело казвам че да имаш двете е много полезно. Винаги се случва да се разсееш и парктроника има шанс да ти подскаже, че си близо до обект. Също така е възможно някое от двете да спре да работи, съответно имаш резервен вариант.
  2. Обикновена w21w/T20 крушка. Можеш да сложиш LED със същия T20 сокет. Ако си с фолио на задния джам, би могъл да монтираш червена LED лента с алуминиева плочка за охлаждане за да свети по-ярко през фолиото.
  3. Който е минал през пълната процедура с разлепянето и рециклирането ще знае, че по-добро от към ефект в краткосрочен И дългосрочен план няма. Рециклирани рефлектори на 15 годишна кола светят минимум 2, а понякога даже 3 пъти по-силно ако фаровете естествено не са били пипани до сега.
  4. Ако лупата е за H1 (халоген), ксенона няма да свети добре. На всичко отгоре ще свети и по места, които ще дразни всички пред/срещу теб. Механизма за закрепване също е крайно ненадежден при халогените и подскача крушката. Обаче можеш да направиш като мен - взимаш лупи с рефлектори от счупени (примерно) фарове с ксенон и ги сменяш само тях. Те са единствената разлика и са заменяеми. Аз извадих далавера и за 120 лв ги купих лупите с рефлекторите преди година. Много е важно да са от ляв волан!
  5. Колега, няма универсални крушки за всички габарити. Ще е добре да споменеш за кои конкретно говориш.
  6. Това нещо нагласено от теб ли е или просто захранва бутоните за кратък период?
  7. И аз съм бил при тях, но не бих ги хвалил толкова. В крайна сметка вече имам доста ръжда по апаратите. Още първия месец леко изби, а тези метални скоби дори не ги бяха пипали. Както си бяха с ръждата, така ми ги монтираха.
  8. Комби стоповете ако не се лъжа са еднакви. Поне аз не забелязвам разлика.
  9. Рециклиране - има места, които се справят отлично. Ако е ново, само оригинално, понеже афтърмаркет нещата са боклук поне от към карета и полуоски.
  10. Чейнджър от преди фейса би ме притеснил, предвид, че твоята мултимедия би трябвало да е фейсова. Нищо, ще споделиш после
  11. Според мен би трябвало да е съвместим самия чейнджър, но не бих подразбирал така за останалите неща - например контролите за климатика са различни.
  12. Малко глупав въпрос, но това поведение дали е същото при китайска мултимедия? Моят опит показва, че китаеца май само пуска заявка по CAN при промяна от бутонуте, но решенията ги взима друго устройство, извън мултимедията. Дори AUTO ми се струва, че работи на такъв принцип.
  13. Линка с албума не работи, колега.
  14. Интересен въпрос повдигаш, ще го имам предвид при следващата смяна на горивния филтър да погледна. Съжалявам, че нямам отговор иначе.
  15. При всички положения, LED 6000K на късите няма да бъде особено приятно за гледане при мокра обстановка. Освен ако модела от снимката не е просто за "колкото да има", не бих заложил на пасивно охлаждане, освен ако не е някаква премиум марка.
  16. Има авто тапицери, които могат да ти възстановят/заменят кожата на всичко, което поискаш и то с доста добри резултати.
  17. Ако се стигне до смяна, моля те да споделиш някоя друга цена за да знаем
  18. Преди да сменяш, консултирай се със сервиз, който не пипа Хонда за пръв път. Може да се окаже, че има нужда от обслужване само. Последния път като имах проблем с амортисьор ми казаха, че смяна много рядко се прави, но всеки с неговите си случаи все пак.
  19. Тази възможност за дизела я има от точно 1 година. Бих се радвал както и всеки интересуващ се по темата каква е тази разлика "при дизелите". Абсолютно съгласем съм за второто, не работи както оригиналната конзола. Моето лично впечатление като разлика OEM vs Chinese Android е, че ауто опцията е по-слаба като алгоритъм, друго не виждам по-различно. Сумата не е малка, но не мисля, че 500 до 600 лв са и много, предвид, че телефоните са двойно по-скъпи и какво получаваш в замяна в колата си. Навярно, колата одъртява, съответно вече е много по-евтина и съответно други хора вече я купуват и тяхните разбирания са по-различни за инвестиция в колата. А фоновия шум има лек, но за съжаление не е лесен. Маха се оригиналния усилвател и се преокабеляват кабелите влизащи към него да ходят директно към колоните. Мене не ме вълнува кой какво ще си сложи, честно казано Дразнят ме митове и легенди, които се подритват да плашат гаргите. Тук е форум, обсъждат се идеи или реални варианти. Кой какво ще прави с парите си си е лично негов проблем и няма място според мен тук. Аз като идвам във форумите очаквам да има идеи, а не "скъпи са тия работи".
  20. Точно на дясната част ти липсват нещата. Супер странно! При мен си ги има.
  21. А табелката под капака на двигателя, където пише VIN номера? Съответно ако те притеснява, заличи номера от снимката, но поне другото да видим.
  22. Андроид мултимедиите не са проектирани да работят с климатика на дизела. За щастие, нещата сработват с една елементарна спойка или сплайсване на кабел, като в следствие си заработва кажи-речи перфектно. Относно дървенията, до някъде съм съгласен. Да, определено има китайски чар в бутоните и софтуера, но това, което печелиш в замяна е просто несрванимо. Оригиналното радио не ти предлага нищо повече освен радио и музика с дискове. Ако това те устройва, не се занимавай и си търси пак оригинално. Ако все пак прецениш, че би искал да влезнеш в капризите на 2021-а, ще се изумиш колко много може да допринесе една андроидска мултимедия към твоят стар акорд - всякакви навигации, избор да искаш... - spotify, youtube, други плейъри - интеграция с предна/задна камера и сравнително прилична резолюция - гласови команди - разговори по телефона по блутут с контрол през волана - много други глезотийки Минусите за мен са няколко, но съм преценил, че мога да живея с тях: - бутоните са със слаба подсветка и през деня не си личи кое е натиснато и кое не. Някой по-добър с поялника може да го подобри това разбира се - Auto опцията на климатика е една идея по-смотана от фабричната, но пак се справя сравнително окей. Мисля, че няма разлика в дизел и бензин в този случай - няма ъпдейти на firmware-a или поне слабо вероятно да има, но пък не виждам и особена полза като самата фунционалност вече я има заложена - лек фонов шум при наличие на Premium звукова система, поради наличие на усилвател - живее се с него. Без Premium не знам как стоят нещата, но предполагам, че го няма, понеже е проектирана за без Преди 2 години (почти станаха) се рових всеки ден по форуми, супер ентусиазиран, само да видя дали има нещо ново по темата "дизел+андроид" и накрая като излезна, без дори да се замислям, купих мултимедия и вече започнах да планувам какви неща ще правя с нея Така че когато някой с лекота просто ми изхвърля приказки как "не работи" и това просто ме навежда на мисълта, че или не е узрял до идеята още или е доволен от оригиналното (няма лошо) или го мързи да провери и само трови останалите хора с мнението си.
×
×
  • Създай нов...