Jump to content

KrIv

Фен
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Neutral

About KrIv

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord 2,2 i-CTDi
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  MiTo

Recent Profile Visitors

1216 profile views
 1. Ако има кой да ти оцени реалното състояние на маховика и ако то е добро,сменяй само притескател,диск и лагер. Аз лично монтирах EXEDY и съм минал повече от 50 000 км. без да сменям маховик. Няма и намек за проблеми.
 2. Някой много яко те пързаля по пистата.
 3. Провери ЕГР,дроселовата клапа и налягането на помпата.
 4. Реле което осигорява захранването към веригите на нагревателите след подаване на контакт.
 5. https://omanual.ru/Honda/Accord/7/R00/HTML/00/SEA3E00000000000000EBRT00i016.HTML
 6. Първо провери дали нямаш фабрично положена инсталация за подгрева. При мен и на двата Акорда има инсталация,а седалките са без подгрев.
 7. Вариант 3-изваждаш съответния бушон от таблото до акумулатора.
 8. Нивото на вакуума в системата на двигателя преди фейса е по-ниско от нивото на вакуума след фейса. От там е и разликата в актуаторите на турбините.
 9. Монтираш клапана от старата си турбина и регулираш него.
 10. Коя година е акорда? Има разлика в управлението на турбините преди и след фейса. Тази която си сложил от сивик се монтира на акорда след фейслифта. Така че е възможно турбината да е добре.
 11. Еднакво е с това на клаксона.
 12. "сензорът" представлява два най обикновени потенциометъра коитоса на една ос и работят един срещу друг. Както всеки потенциометър и тук се стига до момента със прекъсването. В 99% от случаите проблема се отстранява с почистване. Много хора използват контактни спреьове. Аз използвам машинно масло. Възможно най тънкото. Не е добра идея WD40. И понеже тази система е херметически затворена трябва да се направи малък отвор около 2 мм. Аз инжиктирам няколко капки от маслото със спринцовка и игла във отвора. Раздвижва се динамично оста няколко пъти в двете крайни положения и...вече е като нов.След това запечатвам отново със поялник и някаква пластмаса или силикон за да се херметизира отново. На снимката се вижда къде точно е мястото за отвора.
 13. И с лек ремонт също забравяш. Дори спестяваш и 350 лв.
×
×
 • Create New...