Jump to content

DanielDenev

Фен
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Neutral

About DanielDenev

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Tesla Model 3 Standard Range , DAF XF 480
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Mainz, Deutschland

Contact Methods

 • Skype
  Nqmam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Двама приятели умрели едновременно. Само дето единият бил разквартирован в рая, докато другият - в ада. В рая не било зле, но било някак скучно - по цял ден амброзия, пухкави облачета и херувимчета с арфи... И точно когато му било съвсем скучно на нашият герой, получил картичка от приятеля си, който бил в ада. На картичката се виждал бар с високи столчета, цветомузика и всичко както си му е редът. На самия бар с чаша в ръка бил седнал неговият приятел, а две страхотни мацки седели в скута му. Нашият герой не издържал и отишъл при Св. Петър, започвайки още от далеч: - Свети Петре, моля те премести ме в Ада, тука е ужасна скука! - Момче, ти да не си прекалил с амброзията? Защо ще искаш да ходиш в ада, като там е само скръб и скърцане със зъби? - Ами, виж каква картичка ми прати моят приятел от там. Никаква скръб, виж - бар, музика, жени, пиене... Свети Петър се разсмял: - А бе, момче, това е дяволска пропаганда! Виж чашите, те са с дупки. Жените пък са без. А музиката... - тя е на Азис...
 2. +18 Знаете ли, че... Вагината на големия син кит може да побере в себе си 5-6 човека, което я прави втората по големина п*тка в света, след Марешки!
 3. За сефте чувам за такива проблеми, за 33к км нямам подобни проблеми
 4. Колега не го мисли тоя проблем , аз съм с 1.5турбо и когато карам с включен ЕКОН модус нямам проблеми. Взимай,карай, масло на 9к км и няма яд
 5. Към майстор в Бургас ще те опътим няма яд. Според мен е АГР-а,на служебната кола това се случваше от АГР клапана
 6. Иванчо в аптеката: - Една опаковка презервативи! Аптекарят го поглежда строго и казва: - Първо, това не е за деца, второ, нека дойде баща ти и да си купи размера, който му трябва. Иванчо го поглежда пренебрежително отговаря: - Първо, това не е за деца, а против деца, и второ, това не е за татко, а мама отива на почивка, и какви размер ще има там, тя още не знае!
 7. Обявяват търг за боядисване на пленарната зала на Парламента, на който се явяват трима кандидати предприемачи. “Аз ще свърша работата за 3000 лева - 1500 за материали, 1000 за екипа ми и 500 печалба за мен”, обявява първият. “Аз мога да се справя за 2000 лева - контрира го вторият, - 1 200 за материали, 600 за екипа и 200 печалба за мен. Третият се доближава и прошепва в ухото на депутата, назначен за отговорник по ремонта: “5000 лева”. “Как стигнахте до тази сума?!” - изненадан пита депутатът. “1500 за мен, 1500 за теб и наемаме втория да свърши работата!
 8. Два месеца след сватбата младоженката дотичва в апартамента на майка си и още от вратата започва: - Имам три новини: ужасна, кошмарна и радостна! Първо ужасната! Представяш ли си, намерих таен дневник на мъжа ми с пълен списък на жените, с които е спал! Всяка, оценена по десетобална система! - Ужас! Мръсник, извратеняк! Ох, усещах го аз, усещах! Аз ти казах! - Да, но най-големият кошмар е, че всички дати на изневерите му са след нашата сватба! - Гад мръсен, нерез ненаситен! Аз ти казах... Само не разбирам, на какво успя да се зарадваш?! - Ха! Аз имам 9 точки, а ти само 5!
 9. 1 път беше минало Максимума и веднага го смениха, колата не го пипа.
 10. Наливат ми 0в20,а като свърши г-ята ще се минава на 5в30(ако не съм я продал до тогава)
 11. Двама негри емигрирали в България. Решили да се хванат на бас кой ще стане по-голям българин за 3 месеца. Срещнали се след уговореното време и първият се хвали: - Дъщерята ходи на народни танци, аз всяка сутрин закусвам баничка с боза, вечер ям салата и пия ракия... Вторият: - Еби си майката, бе мангал!!!
 12. На мен ми казаха,че препоръките на Хонда Германия са смяна на маслото до 10к км и наблюдение. Проблема при мен се появи когато карах 70-80%градски у-я с изключен ЕКОН модус. От тогава е постоянно включен и нямам проблем. пп продавам моя Сивик.
 13. Жена купува резервни части за кола. Продавач: Добър ден. Купувачка: Добър. Имате ли части за Хонда? Пр: Да, какъв модел? Купувачката гледа озадачено. Продавача добавя: - Какво пише на капака отзад? - Аааааа. Пише Квик! (Девойката разбира латиница, само една буква проспала, продавача обаче с опит) - Ясно. Хонда Сивик. Коя година? - 1980! - Моля?! - 11 Май 1980 година. - Не, не вие. Колата, коя година е произведена? - Купихме я миналата година... - Госпожо, не кога сте я купили, а кога е произведена. Купувачката е в шах и гледа стреснато. Продавача, както казах, опитен. Намира решение. - Дайте документите. Не, не личната ви карта, документите на колата! Следва упорито, половинчасово ровене из торбата. След като поставя тезгяха пред продавача два смартфона, зарядно за единия, комплект за гримиране, бележник, елка, цигари, две запалки, календарче - вади документите на колата в пластмасова подвързия и ги подава на продавача. Той ги отваря и вътре намира бележка: "Колата е Хонда Сивик, 2010-а година производство, бензин. Трябват ни 4 броя свещи Бош, може и Беру. Знам, че това беше най-сигурният начин да получите тази бележка. Благодаря. Мъжът на госпожата."
 14. Шофьор на Тир се пенсионира. След месец жена му подава молба за развод.Обяснява на приятелките си ,кои'то недоумяват, защо толкова бързо: -Направих всичко по силите си през този един месец да останем заедно... Дори сложих ГУМА в тоалетната да пикае на нея..! Но това всяка сутрин щом се събуди да ми шибне един ЦИГАНСКИ ШАМАР и да ми кресне- "Ко праиш тука ма, МАРШ ОТ КАБИНАТА!", ... не мога повече...
×
×
 • Create New...