Jump to content

Hondainishtodrugo

Фен
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Hondainishtodrugo

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    gabrovo

Последни посетители

982 профилни разглеждания
  1. Здравейте, имали ли сте подобен проблем с навигацията - при запалване работи 1 2 минути след което маже екраните и накрая забива. Смених я с друга и я сложиха и стана същото. Вече ме съмнява дали съм уцелил пак заминала или от другаде идва проблема...прикачвам снимка на която се вижда, как се сливат екраните от радиото и климатика на едно и всичко забива.
  2. Заедно с това забелязвам, че при спиране някъде на свободна,, оборотите леко играят надолу, и като спра се нормализират.
  3. Благодаря ти! Пратено е към майстора да погледне, че доста варианти отпаднаха.
  4. Прави го без значение дали е студено или топло. Днес при -4 си запали веднага. Общо взето, когато и скимне става.
  5. Филтъра е сменян преди 9000км и сипвам винаги само от Еко. Не твърдя, че е гаранция за качество, но сменям редовно филтър и не сменям бензиностанции постоянно. Въпреки това ще кажа да го проверят. Благодаря за отговора!
  6. Здравейте, Акорд 2,2 140кс 7 ген - доста често пали от 3-ти, 4-ти път. Върти добре, акумулатора е на 14.20 на запалено и 12,60 на студено. Имали ли сте подобен проблем? Мисля за варианти като свещи, подкачване на гориво, софтуерна грешка?
  7. Здравейте, Акорд 7 2.2 дизел 140кс, голямата навигация дисплея и се размазва често и спира да работи тъча. Може ли да ме насочите има ли конкретен проблем тогава понеже бях чел отдавна, че ставало на въпрос отзад за студена спойка или директно трябва да се сменя целия екран? Някой път още със запалването не светва или светва, но е размазано и едва работи. Също дойде проблем, че от едната страна духа студено даже и да е докрай температурата. Не знам дали е свързано с управлението от дисплея. Помагайте...
  8. Здравейте колеги, Странен проблем се появи като пускам чистачките понякога се движат по-бавно от нормалното на определената степен,дори на най-бързо като ги пусна едва вървят и нещо отпред в зоната на ремъка и ролките стържи и се оправя и тръгват нормално.Става,когато си поиска без натоварване интензивно, дори и на токущо запалена кола и не пускани чистачки.Какви са потенциалните проблеми освен моторче?
  9. Мен пък без да пипам абсолютно нищо вчера паля и часовника е с час напред.Омг....
  10. Идеята ми е да наливам от еко както досега но без добавката и просто да слагам друга или тази или на хадо или на Бардал. Така или иначе масово хората зареждат гориво с добавка вътре. Защо поне ние да не си изберем каква да е?
  11. Здравейте колеги.Някой ползвал ли е тази добавка-хвалят я доста ,че имала добър ефект.
  12. Здравейте колеги,някой ползвал ли е тази добавка да каже мнение. https://xadoshop.bg/bg/products/cetane-booster-atomex-p154.html
  13. За да е гарнитура не трябва ли да пуши ?
  14. Здравейте,благодаря за отговорите и като ъпдейт да напиша,че след около 400 500км градско и извън общо нещата се нормализираха и всичко е точно.
  15. Здравейте колеги,имам следния проблем на акорд 2.2i cdti 140кс - за 300 400км от ниво максимум на антифриза отива до минимум,като няма видими течове от никъде,колата си загрява нормално и доливам така,че да запазя температурата на антифриза ,а не вода само или само антифриз.
×
×
  • Създай нов...