Jump to content

beast_hd

Фен
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

About beast_hd

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Хубави коли са,но почнат ли да се скапват спирка нямат.На мойта много работи и направих.
 2. Щом не го заслужава значи те слуша колата.
 3. Зависи от ремонта.Май жулването не е било леко😅
 4. Няма разлика.Какъв е проблема на твоята?
 5. Тази която си я оцветил с червено не е паразитна.Паразитната ролка е тази над алтернатора и се маха много лесно даже.
 6. При мен както си карах се чу един много силен удар и това беше.Ако бях на твое място щях да ги накарам да го свалят да видим в какво положение,за да си спокоен.Иначе това е 17 годишна кола не е нова Всичко може да се случи с нея.Тази вибрация не е нормална и трябва да се провери, какво я причинява.Колкото повече отлагаш толкова повече ще се увеличава риска да е нещо по-скъпо.Може да е някой лагер просто,ама без да го свалиш няма с какво да ти помогнем,а само ще гадаем.
 7. Да и аз не намерих нова.Аз я хванах,че имам проблем като и давах повече газ един ден(3000 оборота ) и после 150 вдигнах и чека ми светна.Бях взел втора ръка и пак същото,като и дадеш повече газ над 3000 оборота няколко пъти и чека пак светва.Няма да е лошо да я пробваш и ти така.Ако не светне значи всичко е точно.
 8. Имам други две коли и те нямат вибрации.А какви пари е ново това клапанче, че само втора ръка ми излизаше като търсех преди?
 9. Ами на късмет е .Купуваш ,караш и не знаеш колко ще изкараш.Има много мнения по този въпрос.Най-добре е да се свали и да се види в какво състояние е.По принцип за тези километри,които си писал в този диапазон свършват ментетата.Дано не си попаднал на такъв.
 10. Моя изобщо няма.Аз бях взел на Lukas първо,ама след 20,000 км умря и си взех нов на sacks.Твоя на Luk ли е?Ако е на Luk сигурно много скоро ще трябва да го смениш.Ако няма проблеми маховика не трябва да има никакви вибрации.
 11. Тоест вече нямаш вибрации в педала?
 12. Зависи от цената.Моето ми го направиха за 160 всичко и си струва,но ако цената е много близка до ново, то тогава е по-добре да е ново динамото.
 13. Точно така.Пиши какво е излязло след прегледа.
 14. За цена не мога да кажа,но е най-добре да отидеш в сервиз и да ти направят обстоен преглед и ще ти кажат и за цена ,както на лагера така и за вихровата клапа.
 15. Трябва и да има шум.Заслушай хубаво съединителя.Шума се чува на студен двигател най много.Като загрее намалява.Сутрин като я запалиш се вслушай в съединителя и ще го чуеш.
×
×
 • Create New...