Jump to content

beast_hd

Фен
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

10 Neutral

Относно beast_hd

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Accord 2.2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Хубави коли са,но почнат ли да се скапват спирка нямат.На мойта много работи и направих.
  2. Щом не го заслужава значи те слуша колата.
  3. Зависи от ремонта.Май жулването не е било леко😅
  4. Няма разлика.Какъв е проблема на твоята?
  5. Тази която си я оцветил с червено не е паразитна.Паразитната ролка е тази над алтернатора и се маха много лесно даже.
  6. При мен както си карах се чу един много силен удар и това беше.Ако бях на твое място щях да ги накарам да го свалят да видим в какво положение,за да си спокоен.Иначе това е 17 годишна кола не е нова Всичко може да се случи с нея.Тази вибрация не е нормална и трябва да се провери, какво я причинява.Колкото повече отлагаш толкова повече ще се увеличава риска да е нещо по-скъпо.Може да е някой лагер просто,ама без да го свалиш няма с какво да ти помогнем,а само ще гадаем.
  7. Да и аз не намерих нова.Аз я хванах,че имам проблем като и давах повече газ един ден(3000 оборота ) и после 150 вдигнах и чека ми светна.Бях взел втора ръка и пак същото,като и дадеш повече газ над 3000 оборота няколко пъти и чека пак светва.Няма да е лошо да я пробваш и ти така.Ако не светне значи всичко е точно.
  8. Имам други две коли и те нямат вибрации.А какви пари е ново това клапанче, че само втора ръка ми излизаше като търсех преди?
  9. Ами на късмет е .Купуваш ,караш и не знаеш колко ще изкараш.Има много мнения по този въпрос.Най-добре е да се свали и да се види в какво състояние е.По принцип за тези километри,които си писал в този диапазон свършват ментетата.Дано не си попаднал на такъв.
  10. Моя изобщо няма.Аз бях взел на Lukas първо,ама след 20,000 км умря и си взех нов на sacks.Твоя на Luk ли е?Ако е на Luk сигурно много скоро ще трябва да го смениш.Ако няма проблеми маховика не трябва да има никакви вибрации.
  11. Тоест вече нямаш вибрации в педала?
  12. Зависи от цената.Моето ми го направиха за 160 всичко и си струва,но ако цената е много близка до ново, то тогава е по-добре да е ново динамото.
  13. Точно така.Пиши какво е излязло след прегледа.
  14. За цена не мога да кажа,но е най-добре да отидеш в сервиз и да ти направят обстоен преглед и ще ти кажат и за цена ,както на лагера така и за вихровата клапа.
  15. Трябва и да има шум.Заслушай хубаво съединителя.Шума се чува на студен двигател най много.Като загрее намалява.Сутрин като я запалиш се вслушай в съединителя и ще го чуеш.
×
×
  • Създай нов...