Jump to content

LedovskyT

Фен
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LedovskyT

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda accord 7 2.2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

494 profile views
 1. Благодаря колеги!
 2. Като палиш ти светва чек систем на екранчето? И ти писука колата все едно излиза грешка?
 3. Да, но не би трябвало да го прави
 4. 75 не би трябвало да е от него
 5. И нямаш представа защо?
 6. Ами сигурно трябва да се замери точно когато паля, но и със стария акумулатор го правеше. Според мен проблема е някакъв много тънък, със компютъра. Ама сега заради това нещо да бъркам във компютъра не е добра идея.
 7. Откакто я купих, носих я на майстор и той ми каза, че много хонди го имат и не знае защо го правят. Питах в една група у Фейсбука, ама едни казват, че и те го имат и не е било проблем, а други да си видя акумулатора. С Акумулатора и динамото обаче проблем никакъв няма.
 8. Здравейте колеги, при запалване колата в 98% от случаите за части от секундата светва чек систем. Акумулатор нов, динамото зарежда на 14 волта, няма грешки и нищо й няма, но знам, че по принцип не правят така. От какво може да е? VID_20231231_130725016~4.mp4
 9. Както всяка кола😄😄 Преди хондата карах 33 годишен Опел. Така че акорда е още в разработка😁
 10. Не мога да се оплача, много хубава кола е дори след 16 години
 11. Леко е, в ъгъла И пукването е 2-3 см Но не може да го оставям така. Колата не го заслужава😄😄
 12. Ами жулнах я, тя взе че се спука. Чудя се дали да я давам за ремонт и пребоядисване или да взема някава запазена
 13. Здравейте колеги, а задната броня от преди фейсов 7-ми акорд дизел същата ли е както на фейса? Има ли разлика при монтиране? Благодаря.
 14. Ами горе-долу ми стана ясна цялата ситуация. На трети майстор отидох оставих му я за през ноща да я види студена и ми каза, че нищо й няма. Разказах му, че е люк съединителя и че е на 15 хиляди той ми каза- със люк ще е така, отписали са го и не го слагат на хондите. Казват карай си нямало да ти прави проблем. Ако излезе нещо по сериозно като вече проблем с движението тогава. А иначе всички тези звукови ефекти и вибрации не са фатални. Вече си остава за нас решението дали ще караме така или ще се овътряме.
 15. А има ли такава вероятност и със маховика да е всичко точно или 100% всеки момент може да се прецака всичко? Доколко такава лека вибрация които много шофьори дори и не биха обърнали внимание може да е фатална? Възможно ли е да е особеност някаква именно на този съединител сега като се замислих. Няма ли да има и други показатели като вибрации на лоста или проблеми със скоростите?
×
×
 • Create New...