Jump to content

LedovskyT

Фен
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LedovskyT

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda accord 7 2.2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

117 profile views
 1. Както всяка кола😄😄 Преди хондата карах 33 годишен Опел. Така че акорда е още в разработка😁
 2. Не мога да се оплача, много хубава кола е дори след 16 години
 3. Леко е, в ъгъла И пукването е 2-3 см Но не може да го оставям така. Колата не го заслужава😄😄
 4. Ами жулнах я, тя взе че се спука. Чудя се дали да я давам за ремонт и пребоядисване или да взема някава запазена
 5. Здравейте колеги, а задната броня от преди фейсов 7-ми акорд дизел същата ли е както на фейса? Има ли разлика при монтиране? Благодаря.
 6. Ами горе-долу ми стана ясна цялата ситуация. На трети майстор отидох оставих му я за през ноща да я види студена и ми каза, че нищо й няма. Разказах му, че е люк съединителя и че е на 15 хиляди той ми каза- със люк ще е така, отписали са го и не го слагат на хондите. Казват карай си нямало да ти прави проблем. Ако излезе нещо по сериозно като вече проблем с движението тогава. А иначе всички тези звукови ефекти и вибрации не са фатални. Вече си остава за нас решението дали ще караме така или ще се овътряме.
 7. А има ли такава вероятност и със маховика да е всичко точно или 100% всеки момент може да се прецака всичко? Доколко такава лека вибрация които много шофьори дори и не биха обърнали внимание може да е фатална? Възможно ли е да е особеност някаква именно на този съединител сега като се замислих. Няма ли да има и други показатели като вибрации на лоста или проблеми със скоростите?
 8. Те са ми сложили втора ръка казаха, че ново много трудно се намира.
 9. Тя при мен беше запецнала на 73% и като гасих мотора си вземаше въздух и яко тръскаше. Аз си чистих чека по друг начин, на хондата включително-гасиш колата заключваш я, отключваш палиш и караш на задна 40-50 метра и я изчиства. Всеки път работи ако е някаква дреболия😄😄. Можеш и с обд да си чистиш грешките.
 10. Ами много странно, че на два майстора ходих и им акцентирах вниманието точно на това, но и двамата ми казаха, че това не е било нищо. А знам, че майсторите са много добри. Странното е, че като купувах Хондата пробвах доста акорди и няколко имаха вибрация в педала, на други не съм обърнал внимание. Интересното също така, че почнах да се акцентирам върху това и като карах една Вектра С тя също имаше вибрация, само, че повече като се подава газ. Ще се консултирам със най-лудите хондаджии във Варна😁😁. Благодаря ти много за инфото.
 11. А защо? Какво му има на Luk?
 12. Ами има, но вече е по малко, лека вибрация. Двама майстора казват, че това е по принцип от работата на маховика. При теб няма ли изобщо? Най-добре се усеща съвсем леко като натисна педала на съединителя на половин сантиметър. Точно преди незнам как е било, купих наскоро акорда
 13. Оказа се че е това клапанче. Аз отскоро купих колата и като мина през сервиз майстора вика, че клапата не затваря напълно. От това излишните вибрации на свободна, изтърсване при гасене и неспокоен педал на съединителя. Сега всичко това го няма.
 14. И да попитам, може да е глупав въпрос вихровата клапа е демек дросела?
 15. Дам, знам затова отидох на сервиз точно за обстоен преглед И каза, че всичко е заради тази клапа. Много страно, много благодаря иначе
×
×
 • Create New...