Jump to content

LedovskyT

Фен
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно LedovskyT

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda accord 7 2.2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

452 профилни разглеждания
  1. Като палиш ти светва чек систем на екранчето? И ти писука колата все едно излиза грешка?
  2. Да, но не би трябвало да го прави
  3. 75 не би трябвало да е от него
  4. И нямаш представа защо?
  5. Ами сигурно трябва да се замери точно когато паля, но и със стария акумулатор го правеше. Според мен проблема е някакъв много тънък, със компютъра. Ама сега заради това нещо да бъркам във компютъра не е добра идея.
  6. Откакто я купих, носих я на майстор и той ми каза, че много хонди го имат и не знае защо го правят. Питах в една група у Фейсбука, ама едни казват, че и те го имат и не е било проблем, а други да си видя акумулатора. С Акумулатора и динамото обаче проблем никакъв няма.
  7. Здравейте колеги, при запалване колата в 98% от случаите за части от секундата светва чек систем. Акумулатор нов, динамото зарежда на 14 волта, няма грешки и нищо й няма, но знам, че по принцип не правят така. От какво може да е? VID_20231231_130725016~4.mp4
  8. Както всяка кола😄😄 Преди хондата карах 33 годишен Опел. Така че акорда е още в разработка😁
  9. Не мога да се оплача, много хубава кола е дори след 16 години
  10. Леко е, в ъгъла И пукването е 2-3 см Но не може да го оставям така. Колата не го заслужава😄😄
  11. Ами жулнах я, тя взе че се спука. Чудя се дали да я давам за ремонт и пребоядисване или да взема някава запазена
  12. Здравейте колеги, а задната броня от преди фейсов 7-ми акорд дизел същата ли е както на фейса? Има ли разлика при монтиране? Благодаря.
  13. Ами горе-долу ми стана ясна цялата ситуация. На трети майстор отидох оставих му я за през ноща да я види студена и ми каза, че нищо й няма. Разказах му, че е люк съединителя и че е на 15 хиляди той ми каза- със люк ще е така, отписали са го и не го слагат на хондите. Казват карай си нямало да ти прави проблем. Ако излезе нещо по сериозно като вече проблем с движението тогава. А иначе всички тези звукови ефекти и вибрации не са фатални. Вече си остава за нас решението дали ще караме така или ще се овътряме.
  14. А има ли такава вероятност и със маховика да е всичко точно или 100% всеки момент може да се прецака всичко? Доколко такава лека вибрация които много шофьори дори и не биха обърнали внимание може да е фатална? Възможно ли е да е особеност някаква именно на този съединител сега като се замислих. Няма ли да има и други показатели като вибрации на лоста или проблеми със скоростите?
×
×
  • Създай нов...