Jump to content

I_Yordanov

Фен
 • Content Count

  224
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

I_Yordanov last won the day on April 13 2023

I_Yordanov had the most liked content!

Community Reputation

144 Good

About I_Yordanov

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord 7 Tourer 2.4
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Велико Търново

Contact Methods

 • Skype
  няма

Recent Profile Visitors

1679 profile views
 1. Здравей, в такава, с навигация, не съм сядал, но има писано по темите назад из раздела...
 2. Най-вероятно ще се оправи след смяна на ELD-то. Малко вероятно, но не невъзможно - някой кабел към самия ELD да прави проблем(примерно да губи маса). Също малко вероятно, но не невъзможно - ECU-то. Един клип от Сивик, но нещата са подобни и при CRV-то:
 3. Wefa - накратко, а иначе: https://forums.hondabg.com/search/?q=wefa&quick=1&type=forums_topic&nodes=125 Може и Yatour, ама не съм го ползвал в тази кола. За говорителите - по-добре си вземи оригинални от някоя морга. Особено, ако си с премиум аудио(пише го на плеъра). Ще си направиш по-добра услуга, ако сложиш изолация, поне на вратите.
 4. Нищо не се пипа, освен сондата. Моята си я смених сам, но се наложи да я срежа с флекса, за да я развия с ударен гайковерт (много кофти се спичат). Има и специални вложки, за да не играе флекса. Ако нямаш гайковерт под ръка, по-добре в сервиз.
 5. Честита Нова Година! Здраве и много усмивки желая на всички, от сърце!
 6. Това хвалба ли е или оплакване, щот въпрос не видях?! бай дъ уей - За много години!
 7. Ай да не си капо... (ама докат си пиша и ме изпреварили) Не си падам по воденето отчети и не мога, такъв подробен доклад, да напиша. Но поне си пиша в книжката - какво и кога... Тая година минах на Ravenol. Пак 5w30, но смених марката, че Fuchs-а май гори повечко. Радиатори - воден и климатичен. Бяха останали без ламели. Сега вече имам решетка на долния отвор. Компресор - климатик. Изведнъж взе да тропа. Реших, че нямам нерви и за него и скокнах до магазина. После се оказа, че така или иначе щях да купувам нов. Накладки предни - Ате. Между другото, дисковете Blue Print се оказаха много добър избор. Палил съм ги доста заради шОфери, дет си мислят, че огледалата са аксесоар... Трябва да погледна на колко км станаха, но един комплект накладки изкараха и се представят чудесно, и не скрибуцат. Ламбда сонда - задната (при катализатора). Акумулатор Бош - предния беше Perion. Изкара си гаранцията и умря от раз. Това са нещата - разни филтри и др. регулярни няма смисъл да пиша. Не са малко, като бройка и като пари, но пък така съм спокоен, и за себе си, и за околните. Всичко най - добро Ви желая и нека новата година, да е 2024 пъти по - добра от предните! П.с. И да се обадя, без да съм питан... Аз също си рециклирах хидравликата, ама още като купих колата, че виеше на прегладнЕл вълк. Не беше съвсем ОЕМ, но на доста от пакетите имаше логото на Хонда и разни други обозначения, на които не обръчам внимание по принцип. Комплекта си го поръчах от Аутоплюс-а. Човека там ми е приятел и само му казах, че ми трябва ремонтен комплект и толкоз. Какво, как и от кеде е поръчвал - нямам идея. Сам си я обслужих за няколко часа и нямам грижи от тогава.
 8. Категоричен - едва ли. Виж гадания, може да се пробваме Според мен, някой е равъртал болтовете твърде много и те са се разкачили от скобите. Може да са разглабяни и "майстора", да е забравил, да ги закачи с поне една "врътка" на резбата. А може и нещо счупено да има(това е малко вероятно). При всички положения, ще трябва да се свалят фаровете. Ако беше вертикалния реглаж - там е ябълковиден накрайник и става лесно, ама хоризонталния е малко повече игра.
 9. Лайсна или облицовка - зависи от мястото, където ще търсиш
 10. Вратата може и без записана грешка да не работи. В HDS-а има данни на живо, за работата на почти всички датчици. В интерес на истината, не съм си играл с вратата на багажника в HDS и не мога да твърдя нищо за там, но с другите врати се заигравах лятото, и бързо си открих проблема.
 11. По-горе, Г.Писаров е посочил възможните причини. За начало е добре да се започне направо от точка 1. Два пъти свързвах прекъснат кабел в снопа по лявата панта. Бързо се стига до там, след като се махнат трите бели кори, от горната част на капака. След това ще се ориентирате бързо. Разбира се, може и цялата врата да оголите и с уреда, да се замери навсякъде тока, а и съпротивлението на сензорите за натиск (гумените уплътнения на капака са датчици) . В темите из раздела има и снимков материал. Успех!
 12. Press the Information button until it displays the “oil life percentage” Press and hold the SEL/RESET button to enter the oil life reset mode Select RESET and then press the SEL/RESET and hold button until you see 100% Oil Life displayed Хич не ми се превежда https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjJpsr498iCAxXPSfEDHd4JCiMQtwJ6BAghEAI&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D6OwB9sneB24&usg=AOvVaw373WqjI_RKrVB3FbFQlsyu&opi=89978449
 13. Писах, че може да се провери с тея "уреди", а средства за чистене забравих. Благодаря!
 14. Търси друга причина. Тоя клапан, на нашите 7ци се сваля и чисти леко и лесно. Проверява се с една тънка отверка, тел или клечка дори, ако човек не иска да си цапа устата. За да се задръсти, хондата трябва да е карана и поддържана безхаберно бая време.
 15. В Събота се наложи малък ремонт на тръбата за хидравлично масло (обратното). Скъсал се един от захватите и се протъркала. Някой ден ще огъна медна тръба, да сменя цялата, но за сега няма течове и ще кара така.
×
×
 • Create New...