Jump to content

I_Yordanov

Фен
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

I_Yordanov last won the day on December 9 2021

I_Yordanov had the most liked content!

Community Reputation

97 Neutral

About I_Yordanov

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord 7 Tourer 2.4
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Велико Търново

Contact Methods

 • Skype
  няма

Recent Profile Visitors

967 profile views
 1. Накладките сменяни ли са заедно с дисковете? Питам, щото и аз смених моите дискове и накладки миналата година и нямам проблеми. Дисковете ми са Blueprint а накладките ATE. Иначе по темата: Две смени на масла с филтри и един шарнир. Смених си и халогените, че бяха шупнали оригиналните. А и набивката на изпускателния колектор към тръбите назад.
 2. Напротив - драмата е за Оскар! Не съм сигурен дали описвах тук, какви проблеми имах с регулатора на напрежение. От време на време, подаваше 17 до 18 волта. Две седмици хондата ми не знаеше кола ли е, лунапарк ли е.
 3. Честита придобивка, със здраве да си я караш! Ама това е раздела за 7-ма серия. Нормално да няма инфо за твоята тук... Има хора, които не посещават разделите за други модели и разновидности, та по-добре пусни тема там.
 4. Има голяма вероятност да са "изгорели" рефлекторите. За съжаление трябва да се разглобят фаровете, дори само за проверка. Имах същите симптоми и след ремонта всичко е наред. Порови назад из раздела, има теми по въпроса със снимки и описания.
 5. Заповядай: https://www.wheel-size.com/size/honda/accord/2009/
 6. Така или иначе ще стигнеш до сервиз за задния панел, та там ще ти кажат. Кофти е сгъната и в повечето сервизи ще откажат. Врата, в същия цвят, в една от моргите е 99лв. То нюанси бол, ама на снимката е същото сиво. Само боята на "ремонтирана" врата ще е повече пари, та и аз съм за "нова" врата.
 7. Само това имам. Другото е в омануал, но нещо стана там и не мога да ги сваля или дори уголемя. Може да пробваш де - https://omanual.ru/Honda/Accord/7/R00/HTML/00/SEA3E00000000000000ZDRT00.HTML
 8. Съжалявам за предния пост - нещо се обърка. Ето тук можеж да ги намериш накрая. Не обръщай внимание на заглавието, има и за преди фейса всичко. Това го свалях доста отдавна от форума, но не помня от къде точно.
 9. И аз го правих миналата година, но по спомен, задържах бутона натиснат за 2-3 секунди, а не както е описано горе "бързо натискане и пускане". А и няма нужда да замостваш по купето, а на пин 9 и 4.
 10. I_Yordanov

  Photos

  Тоя да не е тапицер - 'си рекламира занаята?
 11. Моята газова ми струваше 1100лв. Разхода ми е около 12 извънградско . Това е с тежък крак и автоматик. Ако карам спокойно, я докарвам до 10(много рядко), но до 100км/ч. Градското ми няма нищо общо с другото каране. Много спокойно си карам, но към 14 стигам разход. Просто в Търново из баирите си гълта повечко. Цена за реглаж на клапаните не мога да дам, щот си ги правя с приятел в гаража. Това е извадка от на колегата Pavel_Pavlov подръжката на колата. Надявам се, че няма нищо против Там може да разгледаш и на други хора данните.
 12. Здравей, доколкото аз съм запознат, този дисплей се слага, когато автомобила е оборудван с навигация. Ако има навигация, но няма такъв дисплей, навигацията е слагана допълнително. За мен навигацията е безсмислена, ама малкия дисплей изглежда яко. Не знам, дали може да работи с нормалното аудио.
 13. Ще цитирам себе си от тази тема, щот ма мързи да пиша в тоя задух Тук има бързо инфо (на Английски) за ELD-то. При теб, най-вероятно, акумулатора е за смяна.
 14. Има два болта под сивата пластмасова лайстна на дръжката.
×
×
 • Create New...