Jump to content

Mkilla

Фен
 • Content Count

  1371
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mkilla last won the day on March 16

Mkilla had the most liked content!

Community Reputation

237 Excellent

About Mkilla

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 02/25/1985

Profile Information

 • Кара
  FN2 R
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

11484 profile views
 1. Ако някой даде 1 рамо да направим проба на Amsoil Signature 5/30 на 1 година и 5000км близо.Нещо не мога да направя тези тестове тук които правите. Прочетох темата, пробвах 1 път и не се получи това което е при повечето от вас. Стана 1 замазано петно и това е.
 2. Най-вероятно е за тези, които не са EU производство.
 3. От личен опит, върви при професионалист иначе не се занимавай с обработката на колата. Ако искаш да стане като хората ти трябват няколко дни, инструменти и качествени материали. Само да се маже с боди не става т.е ефекта ще е нулев. Само маскираш ръждивите места и после става по-зле. Трябва да махнеш ръждата ако има а то винаги има, трябват ти и разни вакси за кухините, преобразователи и тн.. Това е от предишна Хонда. Втори път не бих го правил аз
 4. На мен също ми казаха, че нямало за Сивик 8-ма.
 5. Колеги, това което знам е, че ксеноновата система е независима от фаровете. Точно поради тази причина когато се монтира ксенон не е нужно да се подменя и фара. Ксеноновите крушки се монтират директно на мястото на стандартните крушки. Затова няма значение какъв е фарът, дали рефлекторен или такъв с лупи. Естествено, че единият може би ще свети по-добре от другият но това е без значение при монтажа на самият ксенон. Може би говорим за 1 и също нещо.
 6. Бих се съгласил с колегата frizzante, не заради друго а защото бях мернал тема в английският форум отдавна. Имаше го този проблем и дори след новите спойки дава това, но колегата да каже след като провери.
 7. Имам дизел от друга марка. Същата работа, след 2000 оборота тръгва а преди това е спъната работа. Според мен е нормално.
 8. След обсъждане с роднина миналата година, който се колебае какво да вземе, сам си реши да "обува" между другото пак Хонда с Мишелин, нов модел Алпин 6, реклами много. В последствие, колата бие при пуснат волан. Проверка реглаж в 1-ви сервиз, 2-ри сервиз ( Бултрако ), тежести, баланси и всичко както си му е реда. В крайна сметка се оказаха криви. Смениха ги като естествено ходенето по сервизи и чакането никой не го отчита. Да, било е каръшко но това е премиум марка. Отделно, че на всички тестове които съм чел, все са 5-10 място. Имал съм и летни, бяха много добри но за зимна гума, поне за мен има къде по-добър избор. И да допълня, че като се наложи смяна по гаранция за гуми има известен период в който човек остава буквално без гуми което не знаех защото не се е налагало и ако си си изхвърлил старите то може да сложиш едни летни насред зима докато си чакаш замяната.
 9. Нищо против, отдавна има по-добри от тях и качеството не е като от преди години.
 10. Карам 2 зими вече с BRIDGESTONE BLIZZAK на 17 джанта. Определено съм доволен как се държи колата с тях. Грабна ме това, че освен на сняг се държат добре и при киша/мокра настилка и това определено е така. Всеки си хвали неговото но Мишелин за зимни гуми отдавна съм ги зачеркнал.
 11. Поздравления за ремонта. Не се ли препоръчва 0/20 за този двигател?
 12. tanas4o_, кажи като откриеш проблема но ако това не ти се случва често то най-вероятно са боклуци и прахоляци, полепнали навсякаде по апарата и диска. Мина ли 1 автомивка? На мен ми се случи скоро след по продължително пътуване от 600км.
 13. Колега brokofil, дали фарът е прожекторен или рефлекторен, то това няма връзка дали фарът има ксенонова крушка или обикновенна. Иначе абсолютно съм на същото мнение, че xenon който е за оригинално вграждане няма общо с повечето афтърмаркет. То и фаровете са с друго качество Pavel_Pavlov, на Хонда специално започнаха да вграждат ксенони супер късно или ако има модели особено до 2001 година то се е плащало не малко за тази екстра. При BMW/Mercedes а и не само при тях, имат повече серийно вграждане точно на xenon а не е "екстра" като при Хонда. Всъщност то и стелките при Хонда са екстра...
 14. Зависи за кои BMW/Mercedes Принципно, само ксенонът не е достатъчен за да има добра осветяемост. Без значение какъв е фарът, дали с ксенон или обикновенна крушка, рефлекторът ако е в лошо състояние то няма да свети добре и при 2-та вида. Мисля, че Хонда са доста назад точно с фаровете от доста други премиум марки автомобили.
 15. Единствените за които се сещам но не са в твоят град са "Адлер". Имат сайт, хвърли 1 око. Правят общо взето всичко при дизелите и би трябвало да ти решат проблема. Не съм ги ползвал но съм срещал позитивни коментари за работата им. Много неприятно е това което си написала но ще го оправиш, не се притеснявай толкова.
×
×
 • Create New...