Jump to content

Mkilla

Фен
 • Content Count

  1757
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Mkilla last won the day on August 29

Mkilla had the most liked content!

Community Reputation

413 Excellent

About Mkilla

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 02/25/1985

Profile Information

 • Кара
  Honda FN2 R / FIAT Mjet
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

12484 profile views
 1. Това е интересно с 3kw минимум, какъв е точно котела, колко радиатора са, каква е температурата която се поддържа в къщата и колко литра е бойлера и дали се топли само от пелетите водата му или пускате и тока? Четох някаде, че най-общо казано - 15кг на 4 до 5 радиатора. Със сигурност изолацията играе роля но все пак, това 3 тона за 190кв е направо невероятно. Котелът при нас не отделя почти никаква топлина т.е може да си сложиш спокойно ръката на него и е много леко топъл.
 2. @JHM, не знам много ли е, малко ли е. Котелът е 30KW като модулацията на 1-2 степен е 20-10kw. Топли и 300 литра бойлер. Имам познати, горят доста повече както и такива които горят по-малко. Винаги събирам мнения и от други и е интересно да се споделя инфо Със сигурност на дърва и въглища е по-евтино но няма кой да стои и да гледа има ли, няма ли. Хамалогията е в пъти по-голяма както и мръсотията. Какъв е ефекта при вътрешната изолация само? @Emicha, пошегувах се ( донякъде ) Топлофикация със сигурност може да излиза по-изгодно ако всички ползват. Въпросът е, че в случаят при теб това е може би 10% ( а може и по-малко ) на фона на всички останали. В почти всяка кооперация има някой който не ползва, няма го или не иска парно. Особено в по-големите блокове всички знаем как е.
 3. 170кв, 6 тона иглолистни, без изолация дебела тухла, дървена дограма, 2.6 височина, температура 19.5 вечер, 20.5 през деня, котела не отдава грам топлина в мазето но и там има 1 радиатор. Температурата е ниска за някои хора но е комфортна ако си свикнал. Тази година ще видим без таванското как ще е, там ще отвръща само. Чудя се има ли смисъл да се пробват слънчогледовите пелети, някой с отзиви? Това с топлофикация и да го видя не го вярвам с тия сметки
 4. @Rakeem, дай инфо за Закс афтърмаркет защо мислиш така? Аз имам други отзиви, интересно ще ми е да прочета. Последните Закс ги сложихме с приятел на S4-ката му преди около 3 години. Проблеми няма и е доволен много, като държеше да е Закс пред Билщайн. Има някакви лоши партиди за Хонда или?
 5. В БГ магазините има достатъчно добри. Не знам защо са тия поръчки от друг континент.
 6. Колеги, колата е здрава. Има много теми и ако прочетете 50% от тях, най-вече тези с въпросите за проблеми по колите, ще си направите сами сметка дали искате да я имате. Като всяка една друга кола си има недостатъци но не може хем да е "по-евтино" а в същото време да е много комфортно, да не се чупи и частите да са по 5 лева. Този модел Сивик вози твърдо но пък окачването е адски здраво. Този мит с амортисьорите ми е най-странен..Къде пише, че трябва да се сменят и че е консуматив? Те повечето Сивици 8-ма са на по 200 000 и нагоре с ОЕМ амортисьорите. При 1.8 няма демпфер а за радиото, не малко се продават вече готови с мултимедия. Е, има и такива които нямат но винаги можеш да си сложиш каквото прецениш после. Веригата никой не може да ти каже кога ще се смени. Може и още 200 000 да изкара а може и след 2 000км да иска смяна.
 7. @rumpalan, какво да ти кажа, направил си ги по-добре от тези които ги продават Ще ти пратя тия дни дисплейчетУ.
 8. Да раздвижа темата, от къде купувате пелети и за колко ( за град София главно ) ? Какъв ви беше разхода за последната година ( сезон 2020 ) и за каква квадратура и на какво гориво?
 9. Колкото и плюсове да има тази кола, това би ми скъсало нервите на мен. Няма ли начин със софт ( HDS ) примерно да се изключат тези функции без да набива грешка и дали като цяло е възможно?
 10. И така, някой по-запознат да каже от какво може да премигва единият ксенон? Крушка, баласт, запалка или просто е време крушките да бъдат сменени? Ксенона е ОЕМ ако има значение. Премигването е няколко пъти след запалване на колата, после спира. Предполагам, че това е само началото и в скоро време ще имам грижи с него.
 11. @scyberboy, те доста станаха вече хората които правят това и да се чуди човек къде да ходи но този човек е Tint Perfection BG. Информация къде се намира има като го гугълнеш Както съм написал в темата, ходя вече за 2-ри път и за мен поне резултата е повече от добър. А за това колко взима е индивидуално. Трябва да се покаже колата ( примерно да му пишеш за модел кола и съответно цена ) както и какво фолио иска човек да сложи.
 12. @nikolay1443, 1 ден т.е не си минал през сервиз. Предполагам, че поне масло ще смениш та кажи да ти пуснат една диагностика и да види майстора каква грешка е записала колата.
 13. Поленовият филтър е продаден. Последен бял шофьорски мигач и ОЕМ използван пасажерски.
 14. @Rakeem, да. Под единият е повече от другият. Няма да се занимавам в момента с това но принципно ми е интересно дали някой се е заигравал да ги нагласява да са "почти" идеални навсякаде...
 15. Няма отговор на моят въпрос за луфтовете с бронята, явно на всички колеги е в заводски вид За да запазя този път бистри фаровете си записах отново час при човека който ми слага фолио на задните прозорци миналата година. Отново доволно свършена работа а фолиото е от този тип които сами се възстановяват ако има деруги.
×
×
 • Create New...