Jump to content

Mkilla

Фен
 • Content Count

  1347
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mkilla last won the day on March 16

Mkilla had the most liked content!

Community Reputation

233 Excellent

About Mkilla

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 02/25/1985

Profile Information

 • Кара
  FN2 R
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

11370 profile views
 1. Мерси за инфото. Да, избягах аз лично от темата но не се сдържах да го питам колегата за този панел.
 2. Определено е станал готин панела. Джантите по този начин на мен лично не ми харесват Въпросът ми беше, колко е устойчиво това покритие за интериора. Знаеш, че посягаш ти или някой друг към таблото с пръстен, нокти, пръски от кафе/кола и тн.. Самото покритие чисти ли се лесно и дали също така пада лесно при леки надрасквания?
 3. Какво ти излезе като цена на панела и само него ли си правил? Дере ли се лесно?
 4. Прилича ми на истинска част или правена на воден принт или просто е направена наистина добре с фолиото
 5. Карбоновата средна конзола от къде си я купил?
 6. Този сензор и на мен ми е бъгъв. Аз лично не ползвам автоматичните чистачки и само 1 път съм го пробвал и не ми допадна. Според мен, не се занимавай въобще с тази "екстра" ако има проблем да сменяш сензора. Проблем ще е ако чистачките не ти спират там където трябва а примерно в средата на стъклото За часовникът, голям брой Сивици ( и моя включително ), имат нужда от минаване на спойките. Дразни ме много но нямам нерви да го свалям поне за сега. Записвай си някаде кога сменяш маслото и на какъв пробег както и като марка какво наливат майсторите. Ремонтите по Сивика не се различават по нищо като цена/части от повечето коли този клас от тези години.
 7. Има модели стари коли които си заслужава да правиш а има и такива, които няма никакъв смисъл. Като цяло старата кола носи повече негативи - повече ремонти, не е сигурно с нея да се возиш ти и хората които караш, липса на екстри, по-високи данъци в повечето страни и тн.. Материала старее и не се знае кое как ще издържи при удар, не се знае дали ще се отвори airbag ако въобще колата има такъв и тн... В същото време има модели за които годините нямат никакво значение и колкото по-стари стават, толкова по-ярко изпъкват но повечето не са такива
 8. Колега, няма кабели тази кола, само бубини Иначе към колегата който е написал темата, погледни в раздела за майстори и сервизи. Има избор на разбиращи от работата си майстори. Колата не е лоша, има си своите недостатъци но то кой автомобил няма?
 9. Моите са като на zezo21, проблеми нямам.
 10. За волана не е нужно да е "R". Просто стои добре на всички Сивици.
 11. Веригата при бензина се сменя ако е нужно. Ако няма шум от нея няма нужда да пипаш каквото и да е. За разлика от други марки автомобили, тук при бензина няма изрично написано кога като пробег/време да заменяш верига. Проверка на клапани за реглаж, сипваш гориво и караш. Смени си маслото. Ако в действителност няма какво да ремонтираш по колата то 1 смяна на маслото няма да натежи финансово. Аз бих направил преглед на ходова част + диагностика за да стартираш спокоен от тук нататък.
 12. Залепи си отгоре 1 като на 2-рият клип и не се занимавай с махане.
 13. Ето и едно клипче как би станала ако се залепи друга върху наличната на airbag-a. https://www.youtube.com/watch?v=-pSlwAqeYUc
 14. При всяко положение ако ръчка с нещо при закачен airbag ще трябва най-малкото да откачи буксата.Опасно е да натискаш по бега, макар и не чак толкова силно Имаше и други клипчета на които лепяха директно в/у старата емблема, друга.
×