Jump to content

Legend91

Фен
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Legend91 last won the day on November 19 2020

Legend91 had the most liked content!

Community Reputation

35 Neutral

About Legend91

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord coupe 3.0
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Bulgaria

Recent Profile Visitors

454 profile views
 1. Крушките са чисто нови, с 4 години гаранция към ТехноПро Системс Пловдив. Цокъл W16W. Отдават 130 лумена студена бяла светлина. Цена само 20 лв. Тел 0882981717. Продавам ги на възможно най-ниската цена със загуба, защото това за което мислех да ги използвам (дневни светлини), за съжаление не се получи. Крушките са стар модел, новият не свети на 360 градуса, така че който иска подобни, това може би е последният шанс да си ги купи, понеже в повечето магазини вече са изчерпани. При инсталация имайте предвид, че ако не светнат първия път, трябва да се обърнат полюсите.
 2. Какво искаш да кажеш, че има значение? Че задните дискове също се износват по-усилено ли? Моята също е автоматик, но за разлика от предните спирачки, на задните не съм сменял и накладки дори. А предните джанти за сметка на това редовно са покрити с прах от феродо. По задните почти няма.Какво ще рече това? Че не ми работят задните апарати ли? На технически преглед ще може ли със сигурност да се установи това нещо?
 3. И от мен една поръчка https://www.ato24.de/de/mobil-1-esp-5w-30.html MOBIL 1 ESP 5W-30 5 X 1л Стойност (5х9.79)х1.9675 =96.31лв Парите ще бъдат преведени по сметка в ОББ Получаване: чрез куриер
 4. Колата отдавна е в гараж, и то точно заради бащата на тоя. А и каква е тази наглост, аз съм поне с 10 години по-възрастен! Но все пак винаги се случва да паркираш на “някой на мястото“ Въпросът е какво правите в подобен случай, когато явно ни правят на идиоти, защото както полицая каза “Аз мога да дойда от другия край на града и да ти паркирам пред входа и никой закон няма да съм нарушил!" А що се отнася до агресията, аз бях първият ударен, точно тогава когато поредният такъв ме нападна и след това полицаят като дойде ми го каза това... От половин година никой не беше паркирал на това място, защото е тясно и понеже АЗ реших да го ползвам, отнесох кавгата и удара! А след мен дойдоха двама едри и по-възрастни, пред тях оня се скри в миша дупка нищо не посмя да каже! Как да не се вбеси човек?
 5. От години съм жертва на агресия по паркинги, по-точно гонят ме под различни идиотски предлози: "моето" място, "не си пред твоя си вход" и .т.н. Налагало ми се е и да се бия в подобни ситуации. Ето днес, разминавам се с едно лайно, син на един от ония - проблемните, лайното е с 10-15 години по-малко от мен и ми се подсмихва подигравателно. Вбеси ме, още повече че наскоро ни правиха и други мръсотии пред вратата! И много добре знам защо го правят - защото им изглеждам един такъв беличък и слабичък, страхливците! Сигурно някои от вас знаят че се занимавам с Таекуондо, но докога с тези гангстерски изстъпления? Не съм агресивен човек, дружелюбен съм, и не мога все да се бия, още повече че ако скоча и го изритам има опасност така да падне назад че..... Вие какво правите в такива случаи?
 6. Ако само не го бяха сложили в този гигантски плик, доставката щеше да е наполовина!
 7. Осрам: по-дълъг живот (мигачи, стопове). Филипс: повече светлина (за заден ход). Чисто нови, неразопаковани. Цена само 10 лв за двата блистера! 0882981717
 8. Понеже карам в пълна тъмница вечер в парка, нека да добавя и аз нещо. По алеята гледам едни светлинки срещу мен, движат се странно въртеливо нагоре-надолу. Аз карам на къси. Мисля си: животно някакво. Пускам дългите и: насреща ми един ненормалник на колело без светлини. Светлинките (които бяха единственото което се вижда) били светлоотразителите на педалите. След това, като излязох на пътя, пак тъмно, няма лампи, и насреща ми като излезе едно "модерно" Ауди със синьо-белите си "супер-кристални" и с каквито там още простотии ги рекламират фарове така ме ослепи че за няколко секунди нищо не виждах. Ами ако имаше още някой ненормалник на колело или пешеходец? Мислел съм си за ЛЕД крушки, само че оригинални, на Осрам, 160 лв са, но тези 6000К цветна температура при все че всичко друго си е наред, положение на диодите, фокус и тн, за разлика от китайските боклуци, също заслепяват.
 9. Антената всъщност е една жица, която е прокарана на 2 см от ръба на тавана. Аз дори бих я намушкал в тавана, защото е тънка , но в упътването бяха дали да се прокара през средата на предното стъкло (?!) (единия от вариантите другия беше отляво и отдясно на 20 см от ръба , което фактически пак си е през средата (?!) Но всичко си работи безпроблемно единствено докато стъклото не се намокри. Сега другото, да кажем че задните светлини към които е вързана камерата също се мокрят и затова играе, но при положение че те са затворени, не би ли трябвало проблема да трае по-дълго от изсъхването на стъклото? Много странна работа, освен утре да взема да напръскам стъклото с вода и да видя дали пак няма да прави така. А камерата си беше суха сухеничка, дори праха си стоеше неизмит ... P.S. Всъщност намерих някаква връзка, оказва се че водата (и влажния въздух) абсорбират безжичния сигнал: Does Wi-Fi work underwater? - Quora https://www.quora.com/Does-Wi-Fi-work-underwater?share=1 The RF waves used in Wifi (2.4GHz) are absorbed by water.
 10. Ами стъргането с метална четка по джантите, за да махнат остатъците от старите гуми? Това доколко е правилно и колко остъргвания ще понесе джантата преди да и падне боята и да почне да корозира?
 11. Става въпрос.за не-фабрична камера Garmin, безжична, като антената за сигнала се намира на предното стъкло (отвътре!) Мил съм колата, директно съм мокрил камерата: работи. Но след шофиране в дъжд образа от камерата прекъсва. Самата камера е скрита надълбоко в бронята и е напълно суха. Прибирам колата в гаража, преднто стъкло изсъхва и камерата пак си работи. Какво е това чудо??? Сега, знам от едно време (от времето на мобифоните 😁) че ако монтираш външна антена за мобилен тел на колата, тя трябва да разполага с определен диаметър празно метално място на което да стъпи, за да работи добре. Затова не препоръчваха да я лепят по стъклата. Да не би водата по стъклото по някакъв подобен начин, макар че е отвън, да влияе и да отслабва сигнала от камерата???
 12. Продавам чешки гумени стелки за 6-то поколение Honda Accord, съвсем малко използвани и запазени като нови. Цвят: черен. Цена 45 лв. Виждате и цената в авто.бим Собствени снимки не съм правил, стелките си стоят в гаража, гарантирам че са безупречни. За същия модел имам и задна броня, гумено уплътнение за багажника и гарнитура за средната конзола в черен цвят (около скоростния лост) Кожата около скоростния лост е леко закъсана (пукната), не се вижда на пръв поглед. Цена на гарнитурата 10 лв. Тел за връзка 0882981717
 13. Ами не е бяла чак като на албинос, но си е по-бяла от средното. Често ми обръщат внимание че съм бил "блед" , но това не е така, просто съм по-бял. Там е работата че при мен се образуват и много бенки. Всяко лято намирам по някоя нова. Ходил съм при доста доктори и всички препоръчват да се пазя от слънцето, което щеше да е по-лесно зад тъмни стъкла, но..
×
×
 • Create New...