Jump to content

jijane

Фен
 • Content Count

  592
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

jijane last won the day on September 23 2020

jijane had the most liked content!

Community Reputation

249 Excellent

1 Follower

About jijane

Profile Information

 • Кара
  Ше Honda-Civic D14Z4 LPG
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Contact Methods

 • Skype
  ji.jane

Recent Profile Visitors

3922 profile views
 1. Дюзата си има номер и тоя номер се въвежда в еку-то. Ако си слагаш твоите, макар и рециклирани, естествено, че няма нужда да се въвежда каквото и да е. Ако сменяш с други рециклирани, нови или просто други втора хубост, е хубаво да им се въведат номерата. После няма да има теми от сорта на - започна да трака като ПД на VW.
 2. Трябва. С хдс-а въвеждаш номерата на новите и си ти. Става и с орязаната версия на хдс-а.
 3. Модул за централно, машинки на врати, кабели прекъснати, предпазител, обучение на ключа. Нещо такова, но какво точно е не става дистанционно, трябва да се провери.
 4. Сам едва ли ще се оправиш, като гледам как и какво пишеш. Трябва ти сервиз.
 5. Как така нищо не отключва? Да разбирам, че централното заключване/отключване не работи? Отключваш/заключваш ръчно с ключа?
 6. BGN 2.77 23%OFF | 2 Pcs Interior Dome Light Lamp Switch Sensor Fit for Honda Accord CR-V Pilot Odyssey Pilot Ridgeline Acura TSX 34404-SDA-A21 https://a.aliexpress.com/_mOU8QiJ За плафона е това трябва да смениш, или разглобиш,почистиш и нагласиш, ако подлежи на рециклиране. От копчето на ключа отваря ли се багажника? Като натиснеш бутона връзка има ли, няма ли. Същата работа и с копчето в багажника.
 7. Аууу колко са онеправдани джамбазите, чак една сълза ще пусна. Понеже се делим на ние(купувачи) и вие(джамбази), ще пусна едно неангажиращо мнение, сиреч, това си е моя гледна точка и не карам никого да се съгласява с него. - вие съзнателно прикривате проблеми при колите, които продавате - вие укривате данъци и осигуровки, или поне 95% от съсловието ви - вие твърдите, че ми правите услуга, като ми продавате колата все едно аз съм я внесъл, а всъщност....виж горното - на последния от съсловието ви, с който контактувах, като поисках фактура за продажбата на реална стойност, ми отговори директно да ходя от другаде да си купувам кола щом искам фактура. - половината от уникатите, които продавате, са в период на полуразпад. На един такъв, за не малко пари, почти му падна моста в движение - има някакви бели лястовици от вашето съсловие, дето ще ти кажат малко повече информация за колата, но са единици - аз претенции нямам, двете ми хонди съм ги взимал на принципа харесва ми и толкова, нито съм ги карал по сервизи, нито нищо. И двете имаха проблеми, за едната ги разбрах в последствие, за другата джамбазина ми каза какво и има. - и престанете да се оправдавате с купувачите. На българина все някой друг му е виновен.Едва ли съм единствен в тая държава, дето не му е проблем да купува автомобили на 200+ ккм.
 8. Тоя акорд няма гривни. АБС-а чете от лагерите, те и за това са с посока на набиване.
 9. И като го няма подпомагането какво ще стане? Ще се събере обтегача и ще прескочи веригата? Това е еднопосочен обтегач, който, ако е здрав няма никакъв начин да го събереш без външна намеса, ако веригата не е разтегната до степен, че да едва ли не да падне сама. Следващият път като отворя капака за проверка на клапаните заповядай да въртиш мотора на където искаш и да пробваш дали ще прескочи веригата, може и някой 100 пъти по-майстор от мен да си вземеш.
 10. Това е механичен обтегач с хидравлично подпомагане. Ако може да не ми даваш съвети кое как да го правя.
 11. Като хванеш такъв обтегач в ръцете си, ще разбереш за какво ти говоря. А какво са правили/експериментирали/осрали в сервиза не мога да кажа, защото не съм бил там.
 12. Нищо няма да стане. Обтегача не може да се събере без външна намеса, ако е здрав разбира се. Като цяло събирането на обтегача е крива ситуация, ако не си свалил капака на веригата. Предлагам на диагностиците в темата да отидат и да решат проблема на човека. Щото то нали кодовете са ясни, следователно проблемът е ясен и за 100 лева всичко ще се реши. Защото то по интернет е много лесно, но в живия живот, като вдигнеш капака не е точно същото, като у форума или YouTube.
 13. И като го е врътнал наобратно какво точно се е случило?
 14. Не си мислете, че по сервизите само чакат вас, за да ви ремонтират колата. Като си се записал за диагностика обикновено ти правят само диагностика. Ако има нещо за ремонт/проверка/ подмяна и т.н., се насрочва час за тези дейности. Така, че аз не бих прибързвал с крайни заключения от типа тоя сервиз е пародия и т.н.
 15. Изобщо нямам нищо за дизел фейс. По аутодата го дават 2.8, но не може да и се вярва на 100 процента.
×
×
 • Create New...