Jump to content

jijane

Фен
 • Content Count

  327
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

jijane last won the day on August 26

jijane had the most liked content!

Community Reputation

92 Neutral

About jijane

 • Rank
  Потребител

Contact Methods

 • Skype
  ji.jane

Profile Information

 • Кара
  Ше Honda-Civic D14Z4 LPG
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

3125 profile views
 1. Само дето цената на полирането ще е колкото ново сносно стъкло. Надраскано стъкло се оправя с камък,тухла или паве, сиреч с ново.
 2. По принцип нов клапан е около 150-на лева. Смяната на ЕКУ-то е най-лесният и бърз вариант, но я си представи, че проблемът е в окабеляване/букси и пак стартираш от начало. Знам, че на никой не му се занимава с тия автомати, защото обикновено отговора на повечето майстори е "тия автомати не се чупят" , но трябва да се започне от някъде.
 3. Нали знаеш, че до клапанът, който ти прави проблем нямаш достъп отвън, само до кабела му. Колко му е съпротивлението на клапана, след като го измерихте? Най-лесния начин да видиш дали проблема е в клапана , е и свързан с най-много работа. Точиш маслото от кутията отваряш капака на сервотялото(намира се под двойния вентил дето сте го сваляли) и там има общо 5 клапана(те са 5 клапана, но всъщност са само 2 модела 3+2) и поредността на клапаните е следната(гледаш отдолу нагоре) - A,B,E,D,C(B,E и С са еднакви клапани, както D и А), сменяш местата на два еднакви клапана, затваряш по обратния ред, наливаш маслото и газ. Това го правиш само, ако вече са проверени кабелии букси до кутията.
 4. Много внимавайте при определяне на проблемния лагер по метода със завиване. Лагерите са двуредови и зависи кой ред се е предал.
 5. 20 градско трудно да удари, но 16-17 може. То и от градско до градско има разлика. Тая горе с пейката е циганска мечта - пейка, някакви двуцевки на генерацията, теглич и някакъв бесен китаец вместо оригиналната мултимедия. Разбира се е в перфектно състояние. Това дали ще я запалиш студена, ще я видиш на сервиз, ще я оглеждате 8 човека, от които поне 3-ма майстори няма никаква гаранция,че колата е читава. Така можеш да се наиграеш с наглед перфектна кола, че не е истина. Аз за това и не ги подбирам много много, взимам пък после каквото такова.
 6. Е какво да са правили. Откачили са маркуча на хидравликата от помпата и са оляли ремъка. По-лесно се маха капакът на главата така.
 7. Аз моя комп съм го ресетвал 20-на пъти да речем и не се е налагала адаптация.
 8. Стават, що да не стават. По-евтини са щото обикновено са някакви тоталки,обаче не задължително всички да са такива. Имах възможността да покарам ЦРВ 3 2.0 ръчка известно време и с 3-ма пътника и климатик са си приключение изпреварванията.
 9. На задника на алтернатора. Четките и регулатора са в един корпус.
 10. Аз го имах същия проблем с акорда. На празен ход не зарежда, като дадеш малко газ над 1500 оборота и зарежда. След смяна на регулатора на напрежение всичко си дойде на мястото. Проверих и диодите за всеки случай, но там всичко беше наред.
 11. Варна- ТСТ рейсинг Горна Оряховица - ОЕМоторспорт Тези ще свършат работа на 100% и всичко ще е точно+физическото премахване на филтъра. За Пловдив също има вариант, ако не е прекалено далече. "Таблици" без пари е силно съмнително някой да даде, или ако даде резултатът най-вероятно ще е както по-горе описания.
 12. Круиза си работи без проблем, то и няма причина да не работи. Круиза няма да ти работи. ако сложиш цитираният от теб комп. Не работи защото файнъла на автоматите в Америка е различен от този за Европа. Та към останалите неща като прибавиш и цената за файнъл от американка и става оле майко. Толкова пари няма как да дам за тая купчина ламарини. Интейк кам-а няма да го търся изобщо, взимам си един вал с VTC от к24а3 и VTC-то се прави на колкото искам градуса 30,40, 50 градуса. Относно цената - упоритостта цена няма
 13. Не мога да потвърдя на 100 %, но Hondata за Акорд CL9 euro автомат няма, няма и да има. Друга афтърмаркет електроника е много сложно да се инкорпорира със съществуващия компютър на колата, защото както знаем и управлението на автомата е в същия компютър и не е ясно дали ще се сработят. В момента колата си е с оригиналната електроника, просто оригиналния софт е променен. В оригиналния софт има 4 карти, най-образно казано,за VTC-то. За 10,20,30,40 градуса, та затова евентуално ще се гони максимума от 40 градуса. Ще видим какво ще стане.
×
×
 • Create New...