Jump to content

jijane

Фен
 • Content Count

  790
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

jijane last won the day on September 1 2022

jijane had the most liked content!

Community Reputation

423 Good

2 Followers

About jijane

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Ше Honda-Civic D14Z4 LPG
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Contact Methods

 • Skype
  ji.jane

Recent Profile Visitors

6114 profile views
 1. Щото "БеНвЕ, далавера и бартер" в едно изречение са много сериозна червена лампа. Още повече схемата е много тарикатски развързана.
 2. Тая схема е толкова стара, че не знам какво ви се струва странно. Всички, освен баламурника дето е пуснал поста са в схемата. Познавам двама, дето по същата схема им вземаха колите, само че от Италия.
 3. Купуването на модел непредлаган никога в Европа си е котка в чувал. Изисква добро планиране, късмет и наличието на втора кола необходимост. А по тия търгове е пълно с напудрени скрапове, всеки втори стана посредник за внос от УСА и Канада. Без допълнителна инспекция за 140-150 доларес, така по снимки е на магия работата. От тия трите навеса най-добре ми се вижда акурата, че уж нали им е високия клас. Иначе аз ако бех, Мазда ЦХ9 - хем няма да се сблъскваш с недоразумението ЗФ9, дори радиото можеш да си прекодираш. Там при ония по-простите от нас не случайно са по-скъпи от Акулите в тия години.
 4. Явно трябва по-чести проверки. Газовата най-вероятно е за настройки, или тотална подмяна, защото такова натягане не е ок.
 5. При японските чикии, или поне при Хонда и Мазда, е различно от европейските чикии. При японците получаваш това, за което си платил, сиреч искаш някаква екстра, получаваш съответния модул, окабеляване ЕКУ и т.н. Добавянето в последствие на екстри, или прекодиране ма радио, често е мисия невъзможна. При европейските чикии много често модулите примерно, са едни и същи за цял свят и имат нужда само от прекодиране за съответния регион, искаш нещо, просто добавяш, пркодираш и т.н.
 6. Имам едни бг производство са, чисто нови. Правиха ми ги, но не съм ги монтирал. Там където са, може и да ти ги монтират, @jimi редовно ги посещаваше тези момци(не да тяхно птоизводство)
 7. Те не знаят къде, не че имат скрупули. Тоя хладилник и толко са му много, щото стабилността му е оле майко. Като искаш да караш сув с такива скорости си купи някой по-потентен и стабилен сув.
 8. 83-1 ти се е появила, защото си търкал грешки с китаеца.
 9. Сондата се премахва софтуерно за около 18 минути.
 10. Аз съм със същия крив размер. На летните 20" съм минал на 255/50, на зимните 19" съм със 235/55, за разлика от изключително кривия 245/55/19. С тези размери няма как да е евтино с гумите, всъщност има, но не съм сигурен, че си струва компромиса с неизвестни бесни китайци.
 11. Аз съм за още по-крайни мерки, направо да ти ги спират от заплатата и ако си тарикат на минимален доход, като стигнеш 2000 примерно да ти конфискуват колата до де не платиш. Ам тя колата не съм я карал аз, не бях аз и т.н., бал съм та, да не си си давал колата да ти я кара жена ти, братчет ти, шуринайката. Писна ми от ревящи социално слаби и енергийно бедни с коли по 20-30-40 хилядарки и телефони за по 2-3 хилядарки.
 12. Само с едно наум за шарнирите на Meyle ли е, все някакъв китаец. Ето ти на 12 ккм такъв, без никакви симптоми. Стария беше некъв за 15 лева(ETS май беше) и изкара 70ккм преди да се разтропа.
 13. Според първото мнение , при зареждане на 8 бара, ви набутват с 30-40%, сиреч и разхода трябва да е с толкова завишен.
 14. Ужас, и сега разхода с 40% нагоре. Спрете да ги гледате тия манометри и да подскачате, като ужилени. И да, БИМ нема да иде на проверка.
×
×
 • Create New...