Jump to content

jijane

Фен
 • Content Count

  288
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

jijane last won the day on April 28

jijane had the most liked content!

Community Reputation

76 Neutral

About jijane

 • Rank
  Потребител

Contact Methods

 • Skype
  ji.jane

Profile Information

 • Кара
  Ше Honda-Civic D14Z4 LPG
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

2944 profile views
 1. Къде го тоя Акорд 8 или 7-ма генерация, че е по-лек, да харчи 7 газ? Още повече, че твоето ЦРВ ще изхарчи 7 газ само при свободно падане.
 2. Настройва се трънки. Това че някой им криви поплавъка и се заиграва със сондата, не значи , че се настройва. БРЦ сонда със БРЦ сензор бих казал, че е една от най-точно показващите комбинации за тороидална бутилка.
 3. Залагам на розАво и черно. Предпазителя мисля, че е номер 9(20 А), при двигателния отсек.
 4. Здрасти колега!

  Можеш ли да ми кажеш кой модел на Denso става за сивика

 5. Оранжевите инжектори не могат да захранят атмосферен, 4 цилиндров мотора с 230 коня.
 6. Радвам се, че проблема е отстранен. ПП. Малко размисли и страсти- слагаш изпарител за 500стин коня дето се вика, а тръбата от бутилката до клапана е на 6мм мед. После от клапана до самия изпарител е 8 ММ термопластика. Сондата в бутилката е на 6 мм предполагам томасето, щото на БРЦ е по-кофти (гарантирам, че БРЦ-то 300 коня храни, стига да има налягане в бутилката), разбирай по-скъпо. Храниш мотора със оранжев инжектори, който на атмосферка със зор храни 50 коня и то на статичен поток. С жълтите инжектори няма да имаш никакви проблем с празния ход. Общо взето са сътворили една манджа с грозде според мен. Стрелям в тъмното, че просто са изкорубили клапана на сондата на бутилката.
 7. Ще замоля тези, които си пробват варелите колко вдигат по републиканската пътна мрежа, да казват кога и къде си правят изпитанията, та да избягвам зоната на теста.
 8. По интернет трудно да помогне. Това да не е 6-та генерация Сивик, че да чакаш да се адаптира празния ход с включване на перки. Апаратура требе за акорда.
 9. Това е отцепена само немската част на Honda ESM. За какво ви е да се мъчите на немски, като същата информация я има и на английски. Те са 2 двд-та и ги има на доста места в нета. Сваляте си само първото (второто е същото, само че с други езици) и си го отваряте с интернет експлорър.
 10. jijane

  Странно виене

  Заволи-то има общо 8 медни пружини(по-точно са спирали). Или се свалят, почистват и връщат обратно, или се сменя изпарителя. Щом си барал по заволи-то е твърде вероятно да е от него виенето. Караш само на бензин и ще разбереш дали е от изпарителя.
 11. jijane

  Странно виене

  Намесват го, защото имаше едни серии изпарители, които бяха, как да се изразя, доста музикални. Rai uno, due ли бяха, някаква българо-иатлианска пръчка беше, производство на БСМ. Те си виеха подобно и заволи-та съм виждал да видят, но те бяха модифицирани и затова виеха.
 12. На клипа се вижда къде е и радиатора за парното. Другото лъскаво(светлосиво) между пластмасите и тръбите му минават под изпарителя. Смяната му ще е подобна като на изпарителя предполагам.
 13. jijane

  Странно виене

  Ако е лагера в капака ще си го разбрал до сега, защото се чува най-отчетливо на P и N. При ускорение вие на 1,2 и 3-та, на 4-та и 5-та почти не се чува. Не е проблем да се кара така.
 14. 20+ коня в средния диапазон само с рефлаш, без хардуерни модификации по мотора, няма как да се случи. Твърди настройки на горивни и авансни таблици без да се види какво точно се случва е малко несериозно за мен. Това нещо трябва да се прави на дино, щото да не се случи някоя греда и разликата преди/ след да идва само от директния респонс на педала на газта. Той за това ви казва, че е по-добре да идете до София.
 15. Това на автомата е практически невъзможно. Искам да видя автомат, на 6000+ оборота със активиран лок ъп на хидротранформатора. Аз съм пробвал на място, с много нисък товар на гумите и пак не се получи. Представям си на пътя как ще се случи, все си мисля, че ще се запали феродото на лок ъп-а, но може и да не съм прав. Относно рефлаша, принципно и аз съм навит да го направя, но някак си 3-4-5 коня и 6-7-8 нютона отгоре не мога да си представя, че дори ще ги усетя. Нито имам толкова свободно време, пък и едва ли и на украинеца ще му се занимава няколко часа с разни прищевки от моя страна.
×