Jump to content

jijane

Фен
 • Content Count

  346
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

jijane last won the day on August 26

jijane had the most liked content!

Community Reputation

93 Neutral

About jijane

 • Rank
  Потребител

Contact Methods

 • Skype
  ji.jane

Profile Information

 • Кара
  Ше Honda-Civic D14Z4 LPG
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

3214 profile views
 1. 130 бар-а е силно пресилено. 12-15 е по-реалната стойност на налягането.
 2. Карам по памет, та може и да не е вярно - даваш на контакт 3,4 или 5 пъти, не помня вече, без да натискаш нищо. Накрая оставаш на контакт, и ако си уцелил бройката натискаш някое от копчетата на различните ключове един по един и си готов. Не мога да гарантирам за метода, че беше отдавна.
 3. Проблемът, е че клипът е за американски акорд. За европеец беше по-друга гимнастиката. Правил съм я преди година-две, но не помня точно кое, как.
 4. Биксенонова лупа на дълги повече изморява, отколкото отделни секции за къси и дълги, които светят едновременно. И това го казвам за лупа, която спрямо нея, лупите на акорд 7 са като свещи. Матричните фарове по-добре да не ги намесваме тук.
 5. Това от клипа по-горе работи за американските акорди. Актуаторите за бравите са най-общо казано два вида - с една букса 6 пинова и с две букси 3+2 пина. Двата актуатора са взаимозаменяеми с лека преработка на кабелите. Има вариант и някой кабел да е прекъснат, но аз до сега не съм срещал проблем с кабелите, което не значи,че не е възможно. Без сваляне на кората на вратата, за да се види какъв е проблемът, няма да се мине. Офф топик: още по-голям проблем е ако някой е махнал железото,което е от патрона до бравата. Тогава може да се наложи да се търси специализирана помощ за отваряне на колата ако е паднал акумулатора или е свален поради някаква причина.
 6. Можеш разбира се. Проблема ти е в някоя от бравите(актуатора, който отключва/заключва) и по-точно некадърника, който ти я е сменил.
 7. При ваг-аджийките проблема обикновено е от кофти помпа в резервоара. И да в 99% от случаите се сменя всичко, както и се промива всичко (тръби, резервоар). Кофти е да изтеглиш късата клечка, но такъв е животът.
 8. Щом е натегнала смукателните за 40к не е на добре работата.
 9. Какво е при високи обороти(с пълна газ дето се вика) съм написал. Твоите интерпретации какво значи високи обороти са си за теб. Какъв е аванса при средни обороти и различни натоварвания е обект на друг разговор. При описаният от теб начин на работа на аванса, е гаранция за счупване на масларката.
 10. На високи обороти кара на твърди аванси, нищо не увеличава. Ако чуе детонация връща аванса.
 11. Относно черния ауспух - на директната снимка от към задницата не се вижда да е толкова черен, верно, че на тези страничните си е бая черен, но може да е сянка просто. Дали гори масло, Ами Хонда е все пак, няма да е странно ако гори. Ако е реална 2005-та(а не 2003-та с първа регистрация 2005-та), копчетата на волана трябва да светят, като пуснеш фаровете. Сензор за светлина - ако броим сензора на климатроника, значи има. Борд няма, но те джамбазите си цъкат по екстрите както им дойде, когато пускат обявите. 2005-та е някаква междинна година при акордите и има доста прилика с фейсовите 7-ци от към електроника, дори компютъра е такъв какъвто се монтира на фейслифтовите.
 12. Нормална си е конзолата, все пак е с премиум саунд, а при него има усилвател. Тия с целия капак са тия с обикновената музика. Това е 2.0 екзекютив, нищо странно няма на оборудването. Пластмасите при мотора на 2.0 са си такива.
 13. Моята едната розовее от поне година и продължава да розовее.
 14. Пенопласти и битуми не са шумоизолация. За обиране на някоя вибрация стават, но до там. При англичанката много шум влиза от към централната конзола. Шумоизолацията при тази кола не си струва инвестицията според мен. Със скоростна кутия от японка д14а4 - 3000 оборота са 125 км/ч и шума от мотора е приемлив. Карах моята з4 така 150 000 км. Ако искаш магистрални скорости и приемливи нива на шум - сменяш колата, английският Сивик не става.
×
×
 • Create New...