Jump to content

jijane

Фен
  • Мнения

    784
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    12

Всичко публикувано от jijane

  1. Те не знаят къде, не че имат скрупули. Тоя хладилник и толко са му много, щото стабилността му е оле майко. Като искаш да караш сув с такива скорости си купи някой по-потентен и стабилен сув.
  2. 83-1 ти се е появила, защото си търкал грешки с китаеца.
  3. Сондата се премахва софтуерно за около 18 минути.
  4. Аз съм със същия крив размер. На летните 20" съм минал на 255/50, на зимните 19" съм със 235/55, за разлика от изключително кривия 245/55/19. С тези размери няма как да е евтино с гумите, всъщност има, но не съм сигурен, че си струва компромиса с неизвестни бесни китайци.
  5. Аз съм за още по-крайни мерки, направо да ти ги спират от заплатата и ако си тарикат на минимален доход, като стигнеш 2000 примерно да ти конфискуват колата до де не платиш. Ам тя колата не съм я карал аз, не бях аз и т.н., бал съм та, да не си си давал колата да ти я кара жена ти, братчет ти, шуринайката. Писна ми от ревящи социално слаби и енергийно бедни с коли по 20-30-40 хилядарки и телефони за по 2-3 хилядарки.
  6. Само с едно наум за шарнирите на Meyle ли е, все някакъв китаец. Ето ти на 12 ккм такъв, без никакви симптоми. Стария беше некъв за 15 лева(ETS май беше) и изкара 70ккм преди да се разтропа.
  7. Според първото мнение , при зареждане на 8 бара, ви набутват с 30-40%, сиреч и разхода трябва да е с толкова завишен.
  8. Ужас, и сега разхода с 40% нагоре. Спрете да ги гледате тия манометри и да подскачате, като ужилени. И да, БИМ нема да иде на проверка.
  9. Газ се слага само за пари и нищо друго. Екологиите са само за ала бала и да се оправдаем, колко сме окъсани. С колата се ходи за цигари в квартала. Като искате да сте толкова еко, слизаш от колата и обществен транспорт.
  10. За мен лично даването на почти 30 000 лева за 12-13 годишен навес, още повече и акорд 8, граничи със здравия разум, но СССП. Аз, за тези пари, бих си взел 5 годишен сивик, някой канадец примерно. Аз честно не знам защо и какво им струва толкова на тия навеси? Кола, като кола.
  11. Слагай цилиндър, щом ти пречи резервната гума. Аз само в чужбина като ходя я взимам тая пуста гума. Един ден живот и здраве като станеш дядо така и така ще сменяш колата
  12. Нормално е да вдигнат ръце. Клеясали болтове за реглаж на задница в 99% от случаите е равносилно на скъсани болтове, смяна на тампони и много псуване. После по форумите/лицекнига се появяват мнения "в тоя сервиз ми скъсаха ръждивите болтове, некадърници"
  13. Ако няма фреон примерно, какво се очаква да се случи? Не казвам, че това е причината, но обикновено е най-често срещаната. Отива се на сервиз и обикновено там знаят какво да правят.
  14. Едното е обд1 другото е обд2. Z12,3 и т.н. се монтират след фейслифт на японка/англичанка. Този за дето питаш е от японка. Другата разлика, е че вече имаш датчик колянов вал, който в твоя мотор липсва, ако не ме лъже паметта. При амгличанката имаше някакви разлики при закрепване на скоростната кутия към мотора, ама не е нещо фатално. Иначе не виждам причина да не стане, ако си прехвърлиш оборудването на мотора и разбира се делкото стане от единия на другия мотор.
  15. @Mkilla От страната на пасажера, долу в ляво малко над тунела е 16 пиновото обд. Няма какво да се обърка толкова с болта, там е един канал байпасен. Имаше някъде опътване как се наглася, ако нещо се обърка, ама съм го затрил някъде.
  16. Ти си с различен мотор от тоя на @ceco_accord. При него е А3 предполагам, докато при теб е Z4 мисля.При теб може да обърнеш внимание на болта на дросела най-вече. Ефекта от чистене на лелеяното IACV е почти никакъв. Ти трябва и ОБД букса да имаш, но данните, които могат да се прочетат не ти вършат никаква работа.
  17. Нека не се фокусиране върху шума, като признак за качество. На Мед инжекторите са едни от най-шумните, да не кажа най-шумните, но са и доста качествени. Един боклучав Албиен не можеш да го чуеш като чисто нов например.
  18. От миналата година са несъществуващи. Всичкото интелектуална собственост е закупена от Принс, сиреч БРЦ(УестПорт). От което следва, че едва ли ще продават ребрандирана Тамона вече.
  19. Какъв е смисълът на тоя брутник К24 да му се пуска бензин от 3500 оборота? Кое изисква кога да се пусне бензина? Защо не на 5 или 6 хиляди оборота? Въобще каква е тая мания с по-високата температура и прегаряне на клапани, което прегаряне, ако се случи обикновено е след над 200 ккм.
  20. Без да имам нито CR-V, нито Q5-ца, без съмнение и аз бих взел Ауди-то. Едно, че заради може би най-добрата кутия на пазара от години, другото е че, просто няма база за сравнение. За мотора пък да не говорим. @Droneтой мотора е един, няма какво да се ровиш.
  21. Винаги ще се намери някой лайв коуч, който ще се опита да ми обясни как си карам грешно колата, че не разбирам, или колко съм тъп, че имам различно мнение от масата.
  22. Според нерускоезичния сайт на Ланди, представителят за България е Таньо Видев от Ямбол. От поне 20 години си е все той официалния представител на ланди за България. Цената е според автомобила предполагам, но има телефони и може да се пита.
  23. @CCord то и MCTA-то е до 400 нютона , ама ти от къде да знаеш. Аз сравнявам точно работата на двете кутии, майната им с колко предавки са. 3-та скорост е най-тъпата скорост на МСТА-то, не 4 или,5-та. Отделно дупките между скоростите са един път. На 5-та може да вдигне 300 акорда(виждал съм го, макар и на стенд). За мен е тъп и лагав, а пък ако искате с @ceco_accordи правете паметник на тая кутия.
  24. Автомата е пословично здрав, но и пословично тъп и лагав, както обичам да казвам. Който го възхвалява колко мазно превключвал, как се адаптирал на стила и т.н. фантасмагории, не е карал много, много различни автомати от хондовския. Един Aisin TF80sc примерно , като работа е далеч по-добър. Ако намериш читав автомобил взимай, макар и 15+годишни.
×
×
  • Създай нов...