Jump to content

MotoMK5

Фен
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Neutral

About MotoMK5

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord Tourer Lifestyle 2.0 I-VTEC 156 коня 2012 година.LPG Prins VSI-2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Германия-България

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Благодаря за отговорите! Това също е филтър на втората снимка просто не знаех дали него или другия от първата снимка трябва да го сменя или и двата вървят ръка за ръка! Ще поръчам и 2-та те са комплект някъде в сайтовете и като има развитие ще пиша. Ще се опитам да направя и снимки като са свалени!Благодаря за отговорите!
 2. Здравейте! Имам въпрос и се надявам да помогнете. Почти дойде времето за смяна на филтъра(ите) за газовата система в колата. Въпроса ми е кой(и) Филтър(и) трябва да сменя,понеже в книжката на газовото не уточняват или аз не разбирам кой(и) да се сменят. прилагам снимки. Газова система Prins VSI-2.0 Пише ,че първата смяна е на 25000 км.
 3. Колега има достатъчно информация във Форума! Отдели няколко часа и ще ти се изясни всичко!
 4. И на мене ми се вижда доста скъпичко с доставката. На мене въпроса ми беше дали да същите маслата ама като гледам са същите!
 5. Здравейте! Искам да си купя масло за ръчна скоростна кутия на колата от подписа ми Акорд 8 2.0 156 коня. Преди бях вземал от Ato24.de от Американското в туби по почти 1 литър.Сега не ми дава в сайта,че има такова масло ,а едно други в метална туба и е от Япония. https://www.ato24.de/de/honda-ultra-mtf-iii-4-l.html# Въпроса ми е същото ли е маслото или няма да стане.Доколкото се сещам е същия номер ,но все пак да попитам.
 6. Има вариант да се свалят ръчно картите(диска),ако не си пробвал още понеже аз също слагах записан диск и ке ставаше,но на края го свалих ръчно и заспа. Във форума има тема как става ръчното сваляне. Дано да съм полезен.
 7. Здравейте оправи ли в крайна сметка майстора климатика или още не? Това с грешката както е описал колегата като махнеш клемите за малко и после ги сложиш би трябвало да стане.Аз така си правя по някога с чека!
 8. Да попитам тука като правите реглажа след това да кажем сме със старата гарнитура. 1.Лепите ли с нещо гарнитурата някакъв силикон или направо монтирате капака и всичко заспива? 2. Ако сме с нова гарнитура нужно ли е да лепим със силикон въобще ако е нужно и при стара гарнитура?
 9. Единствено което се сещам е да разкачиш акумулаторът да не стане беля с тези въздушни възглавници.
 10. Благодаря за отговора! По хубава снимка не мога да направя в смисъл може и да не се е получила пробата както трябва. Аз мисля да го сменям другата седмица. Не искам да рискувам да мина 10000км. Просто съм си задал в главата ,че на 9000 км.Трябва да го сменя. Ако излезе нещо тези дни да мина повече КМ. Ще правя пак проба.
 11. 1) Автомобил - Honda Accord 2.0 156 коня Tourer, R20A3 ,2012г. 2) Масло - Ravenol DXG SAE 5W-30 Ilsac GF-6A. 3) Маслен филтър - MANN W610/6. 4) Общ пробег на автомобила 087723 км, 5) Пробег на маслото в момента на вземане на пробата 8956км. 6) Цикъл (извън градско/градско)-Приблизително 70% / 30%, 7) Средна скорост -N/A 8) Сезон на експлоатация от16.11.2020. 9) Моточасове -N/A. 10) Иразходвано гориво Газ приблизително(не съм сигурен) 700-750л. Бензин(не съм сигурен) 30-40л. 11) КТМ-N/A. 12) Пробата е взета след напълно загрял двигател след магистрално каране 220км.+ последните 5км. градско.8 мин след гасене и е сушена 22часа и 30 мин.в стаина темепература. 13) Обема на налятото масло е около 3,7 литра. 14) Доливане на маслото около 300 мл. 15) Други- Колата не знам с каква марка масло е карана преди,но е сменяне на всичке 6 месеца или около 10000км. От предния собственик.Не съм източвал несливаем остатък.Не възможно е да се капне капка от щеката без да се опре леко в хартията! 16) Пробата сканирана на скенер Canon pixma Mg5700 разделителна способност -600dpi Може да не се е получила пробата понеже се докосва и минимално в офисната хартия. Приложената спимка е чрез програмата на скенера.Имам снимка от програмата на лаптопа но е 51MB. и ако и намаля размера не знам дали ще прецакам качеството. IMG_20210421_0001.pdf
 12. Гледах разни клипове и схеми незнам дали е там точно ,но мисля се намира самия модул от задна лява страна.Махаш цялата кора и трябва да е там някъде. Ако не там от дясната страна на повечето коли е така(поне така съм забелязал. Повече не мога да дам някакви идеи ,не съм технически грамотен в това!
 13. Здравей с комби или седан си? Сигурно си проверил бушоните. Ето в този сайт трябва да намериш търсеното. https://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda
 14. Здравей! За първото нещо което се сещам е да разкачиш акумулаторът за малко. Направи диагностика на навито от скритото меню може нещо уж да излезе. За друго не се сещам. Пиши за развитие.
 15. Между другото на мене ми се смени автоматично (супер ме изкефи) Незнам дали е заради навигация или нещо друго.
×
×
 • Create New...