Jump to content

Недьо

Фен
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Недьо

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Габрово

Recent Profile Visitors

63 profile views
 1. Здравейте, от скоро станах претижател на CR-V 1 147k 2000г. Закупих я пролетта, когато времето беше хладно. Сега вече е топло и се появи проблем с заключване и отключване на вратите. Сутрин когато е хладно всичко работи, но през деня като я напече работи само шофьорскат ключалка. Това е доста гадно, някой да е имал такъв случай.
 2. Здравейте днеска, като почиствах забелязах един скъсан кабел. Проследих го и стигна до преден ляв фар на някакъв датчик. Някой знае ли за какво става на въпрос, и трябва ли да свързвам кабела и къде е другия край?
 3. Ок , разбрах , тогава кажете как да се справя с смущението на радиото от LED крушките то е чисто ново Pioneer DEH-2400UB цък .
 4. Здравейте скоро си купих CR-V , 1 генерация прехвърлих си LED крушките H4 то старата си кола Renaut и нещо радиото започна да пращи . Трябва ли да слагам допълнително Канбус модули за LED ? Крушките са цък
 5. Имам още едно питане , какво е управлението по + или по - .Питам защото намерих това по местните магазини DRL и пише УСТРОЙСТВОТО НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ЯПОНСКИ АВТОМОБИЛИ!
 6. Стрхотно , благодаря за подробното описание , само да питам крушките са ми LED . На предната кола бяха обикновени с жичка и угасваха плавно , като сложих LED при угасване премигваха , и пак върнах обикновените . Благодаря
 7. Защо не споделиш как точно става номера , нали за това е форума . На предната кола ми бяха монтирали модул за дневни светлени , голямо удобство беше. А сега няма дори ингикатор на таблото и като забравиш хоп 20лв. .
 8. Благодаря за информацията, отговарям на Krasi-mir за цвета на клоата. Според мен е зелен металик ето какво намерих в жапката
 9. Здравейте относно прословутия ми люк забелязах, че когато е отворен и когато изгася двигателя остава отворен, но като извадя ключа люка се затваря сам. Ето направих снимки да го видите.
 10. Момчета ударих (греда) люка не е заводски , отваря се само на горе . Преди имах Нисан Примера 2.0 по това съдя . Утре ще видя да сваля отвътре пласмасариите около люка да видя как е монтиран и прочие .
 11. Благодаря за бързите и подробни отгори сега колата е при газажия слагат и газ , като я взема и се оправи времето я почвам . А нещо за гуми предлагат ми Nokian .
 12. Здравейте преди дни закупих Хонда цр-в 1 , времето беше сухо , но сега вали сняг и от копчето за шибидаха капе вода . Някой имал ли е този проблем , как мога да го оправя ?
×
×
 • Create New...