Jump to content

dimkaraganchev

Фен
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About dimkaraganchev

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Нисан Примера П11
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  гр. Сопот

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Аз от доста години не зареждам газ от омв. Полвам им само тоалетните. На твое място бих сменил филтрите на ГИ веднага.
 2. Бре, голямо чудо, бе. Маслояд. И колко струва този маслояд? Десетина лева...Ах, че страшно. Само че, проблемът за горенето на масло при Алмерата на жена ти не е само в маслояда, а по-скоро в запекли маслени сегменти, поради ползване на неподходящо масло и не навременна смяна на същото. Не, че и при Хонда не е същото, де...
 3. Един реглаж на предницата би решил проблема.
 4. Само пушекът му става по-гъст, шъ знаиш...
 5. В София е приказка. Идете в Пловдив, да видите какво е. Пълна кретения е управлението на светофарите. Само тъпи галфони могат да измислят подобна простотия...
 6. Хе-хе, големи ракети били тези дизели, бре...Най-вече от към пушек...
 7. Гасли ще му сипе. Така си мисля...
 8. Не съм купувал още и не мога да кажа. На края на месеца ще видя.
 9. Вече могат да се купуват и през ePay.bg. Но и там има текст "Важно! Внимателно проверете въведените данни. При некоректни данни и активирана е-Винетка, сумата не се възстановява."
 10. Така е. Ние никога не грешим. Само другите...
 11. Не, че нещо, но в сайта си го пише черно на бяло: "При покупка на е-винетка отговорността за попълване на коректна информация е на лицето, което въвежда данните. При покупка от уебсайта www.bgtoll.bg, терминал за самотаксуване и мобилното приложение системата изисква на финална стъпка проверка на въведените данни. Приканваме потребителите, които закупуват е-винетка внимателно да преглеждат и проверят въведената от тях информация преди да потвърдят финалното плащане. Агенция "Пътна инфраструктура" и Националното тол управление не носят отговорност погрешно въведена информация."
 12. Хм, а защо си вкарваш грешно номера?
 13. Просто трябва да се попълва коректна информация. Нищо повече...
×
×
 • Create New...