Jump to content

buggs21

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно buggs21

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic 1.5 1997г.
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Contact Methods

  • Skype
    boda4.1

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Някой може ли да препоръча в Пловдив майстор за кабелите в шофьорската врата? От няколко месеца колата отказва да заключи всичките врати и плафона свети когато си иска
  2. От коя генерация Витара? И имаш ли идея кои са всичките части/компоненит които са ми нужни?
  3. Здравейте колеги, много искам да сложа круйз контрол/темпомат на црв-то, но така и не намирам някой да продава афтърмаркет и майстор който може да го сложи. Виждал съм, че моделите за Америка имат оригинален круйз контрол, който едва ли ще мога да намеря от къде да купя и също, дали ще успея да го сложа на моята кола. Та някой, ако е слагал тази екстра може ли да сподели от къде е купил круйза и монтажа му как става
  4. Аз също следя, дано излезне такъв ъпдейт
  5. Здравейте, не е изцяло по темата, но реших да питам тук. Имам оригиналното радио на ЦРВ 2 ген, но на волана нямам копчетата за управление на радиото. Ако си закупя самото копче ще мога ли да го свържа към радиото, има ли някакъв адаптер/модул който е някъде зад таблото който е нужно да имам също за управлението през копчетата на волана?
  6. Някой читав майстор в Пловдив, който да разбира от тия коли?
  7. Днес бях до един майстор, на който му съобщих моят проблем и той каза,че тва със свещите били големи глупости нямало как да е от това, защото ако съм имал проблем със свещите щяла колата да се дави, да и падат оборотите и да гасне.Та кажете какво да правя дали е прав?
  8. Благодаря за отговорите колеги, още утре се заемам с подмяната на свещите и ще ви държа в течение дали съм намерил разлика
  9. Колата беше нов внос от Италия и всичко по нея беше оригнално (стоково) дори стелките.Човека който ми я продаде каза че е на реални километри (150 хиляди).Не ми е казал какъв е бил собственика и един ли е бил, но колата беше със оригиналните си филтри, както е излезнала от магазина на Хонда, което ме навежда на мисълта, че и други части може да са за смяна освен тези които до този момент ми подмениха.
  10. Благодаря за отзивите.Колата е карана предимно в студения период, но смятам, че 2-3 литра повече от нормалното на 100км. не са нормално нещо дори в такова време.В колата повече от 2-ма човека не са се возили и не е превозвано багаж с нея, разстоянията в града които преминавам обикновенно на ден са по 4-5км.Исках да споделя още нещо с вас, когато ми се наложи да ходя до Стара Загора на магистрала с 115км. на абсолютно гладък път, усещах една претрисане на самата кола, изобщо нямам идея от какво може да се е получава, но се усещаше през 10-тина секунди а продължителноста на претрсиането беше около 4-5сек. самото претрисане не е много силно даже понякога трудно се усеща, но е много дразнещо.
  11. Здравейте колеги, отскоро съм горд собственик на Сивик 97г. 1.5 хеч.Виждам, че има много теми, но не открих отговор в тях по моя въпрос.Става въпрос за високия разход, спрямо този който очаквам от колата.Напълних резервоара до горе и изминах градско и напълно спокойно каране при загрят двигател 100км. и отново на същата колонка заредих до горе за 20 лв (10,3литра) 95 октана.След това реших да не зареждам, докато не влезне стрелката в червената зона, за този период колата е карах в града и имах само едно пътуване на магистралата от Пловдив до Стара Загора и обратно, като поддържах 3000 оборота, 110-115 км/ч и зелената лалмпа (екон) светеше през целия път, и така до днес когато стрелката за горивото влезна в червената зона при изминати 450км.Не знам как ви се струва на вас, но спрямо темите, които изчетох тук ми се вижда, че разхода ми е леко завишен, също така веднага след като закупих автомобила го оставих за пълно обслужване на ремъци, филтри, масла и диагностика, след която ми казаха, че колата е изрядна. Извинявам се, ако е имало подобна тема с проблема, като моя, но нищо не отрких.
×
×
  • Създай нов...