Jump to content

Hanchko

Фен
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Neutral

About Hanchko

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 09/25/1986

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V RD1, 2.0i 16V 128к.с.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Златоград

Contact Methods

 • Skype
  Dj Alex Project

Recent Profile Visitors

1360 profile views
 1. Реленцето е автомобилно 12V около 25-30А. Отиваш в първия магазин за електроника и си вземаш. Цената му е 3-5лв. Аз на мойта взех плюс директно от акумулатора през един бушон 10А и реле 25А. Фаровете са лед по 50W.
 2. Стоманена е да. Наложи се да я правя втори път защото ми се счупи първата 😉 .
 3. Проблема е решен. Сам го изобретих. Стана като оригиналното. 😁
 4. Мисля, че това ще е най-добрия вариант. Ще се опитам да си я сгъна от стоманизирана тел. Ако излезне нещо по моргите ще е добре дошло. Благодаря за идеята.
 5. Колеги здравейте, Някой имали идея къде мога да намеря такава пластинка(приложил съм снимка) за закрепване на крушката във фара, че днес при смяна се счупи? Благодаря предварително.
 6. Колеги, здравейте. Може ли да дадете малко по-подробна информация относно модела на мултимедията и от къде сте я купили? Благодаря и успешен ден.
 7. Най-после въпросната масичка е монтирана...
 8. Да вчера ги смазах с течна грес. Не е в пантите понеже се чува отчетливо и само отпред в дясно. Най-добре се усеща в краката на пасажера. Днес майстора ме повози и там се чувам най-силно.
 9. Колеги преди малко се връщам от сервиза. Сменихме горен и долен шарнир + задните биалетки. Проблема е, че еднократното пукане остана, но вече го чувам само при маневри. Преди се чуваше в движение при завиване, а сега само при маневри. Отивам на паркинга давам на зад, след което завивам леко на ляво и при потегляне отново "Пук". Прегледахме окачването всичко е ОК. Вече незнам какво да сменям. Остана проблема да е в полуоската и каретата или рейката незнам вече и аз. И най-вероятно ще се окаже, че съм сменил здрави шарнири.
 10. Маншоните са сменени с разглобяване на вътрешното каре от там сложихме маншона и на външното. Разглобихме вътрешното, защото трябваше да сменим и семеринга на скоростната кутия. Пукането се чува при ускорението, когато вече съм преминал легналия полицай. Освен в тази ситуация пукането го чувам и при движение надолу при ляв завой без да подавам газ, дори освобождавам от скорост.
 11. Пружината я гледахме не се вижда да мърда в леглото или да е скъсана. Какво може да и е на пружината, че така глухо да пука? Ще я погледнем пак.
 12. Проблема е там, че не се чува хрупане или ритмично тропане. Звука е еднократен. При пълен ляв когато колата започва да описва кръг отново се чува еднократно и след това не се чува. Аз я карам така вече 3-та седмица и звука/пукането започна да се чува и когато завивам и на дясно. От последния преглед се оказа, че има разбита задна дясна биалетка. Днес мисля да ги сменя и двете да видим ще имали промяна. Аз си мисля да не се изнася звука от разбитата биалетка и да го чувам отпред, но пък при неравност не се чува никакво тропане.
 13. Колеги здравейте, Имам един странен проблем, ако може някой да даде идея ще съм много благодарен. След смяна на маншоните на външното и вътрешното каре на предна дясна полуоска се появи едно чукане в дясно при завиване на ляво. Звука който чувам наподобява глух удар или пукане. Пукането в началото се чуваше само при завиване на ляво, но сега го чувам и при движение направо(примерно: намаляне на легнал полицай и при потегляне се чува леко). Шума се чува еднократно и при спускане при ляв завой без да подавам газ. Това се появи след смяната на маншоните преди това не съм го чувал. Ако някой може да даде идея ще е супер. Два пъти вече ходя в сервиз и проверяваме окачването всичко е здраво. Шарнири, тампони и накрайници всичко е ОК.
 14. Благодаря за съдействието. Предполагам, че е от О-пристена, защото Вътре делкото е сухо, а външно под него се стича маслото. Мисля, че ако е от семерингата вътре в делкото също ще е омаслено. Гарнитурата на капака е добре не се вижда теч от там. Ще го сваля като си набавя въпросния О-пръстен и ще върна инфо с повече снимки.
×
×
 • Create New...