Jump to content

Hanchko

Фен
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Neutral

About Hanchko

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 09/25/1986

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V RD1, 2.0i 16V 128к.с.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Златоград

Contact Methods

 • Skype
  Dj Alex Project

Recent Profile Visitors

1287 profile views
 1. Колеги, здравейте. Може ли да дадете малко по-подробна информация относно модела на мултимедията и от къде сте я купили? Благодаря и успешен ден.
 2. Най-после въпросната масичка е монтирана...
 3. Да вчера ги смазах с течна грес. Не е в пантите понеже се чува отчетливо и само отпред в дясно. Най-добре се усеща в краката на пасажера. Днес майстора ме повози и там се чувам най-силно.
 4. Колеги преди малко се връщам от сервиза. Сменихме горен и долен шарнир + задните биалетки. Проблема е, че еднократното пукане остана, но вече го чувам само при маневри. Преди се чуваше в движение при завиване, а сега само при маневри. Отивам на паркинга давам на зад, след което завивам леко на ляво и при потегляне отново "Пук". Прегледахме окачването всичко е ОК. Вече незнам какво да сменям. Остана проблема да е в полуоската и каретата или рейката незнам вече и аз. И най-вероятно ще се окаже, че съм сменил здрави шарнири.
 5. Маншоните са сменени с разглобяване на вътрешното каре от там сложихме маншона и на външното. Разглобихме вътрешното, защото трябваше да сменим и семеринга на скоростната кутия. Пукането се чува при ускорението, когато вече съм преминал легналия полицай. Освен в тази ситуация пукането го чувам и при движение надолу при ляв завой без да подавам газ, дори освобождавам от скорост.
 6. Пружината я гледахме не се вижда да мърда в леглото или да е скъсана. Какво може да и е на пружината, че така глухо да пука? Ще я погледнем пак.
 7. Проблема е там, че не се чува хрупане или ритмично тропане. Звука е еднократен. При пълен ляв когато колата започва да описва кръг отново се чува еднократно и след това не се чува. Аз я карам така вече 3-та седмица и звука/пукането започна да се чува и когато завивам и на дясно. От последния преглед се оказа, че има разбита задна дясна биалетка. Днес мисля да ги сменя и двете да видим ще имали промяна. Аз си мисля да не се изнася звука от разбитата биалетка и да го чувам отпред, но пък при неравност не се чува никакво тропане.
 8. Колеги здравейте, Имам един странен проблем, ако може някой да даде идея ще съм много благодарен. След смяна на маншоните на външното и вътрешното каре на предна дясна полуоска се появи едно чукане в дясно при завиване на ляво. Звука който чувам наподобява глух удар или пукане. Пукането в началото се чуваше само при завиване на ляво, но сега го чувам и при движение направо(примерно: намаляне на легнал полицай и при потегляне се чува леко). Шума се чува еднократно и при спускане при ляв завой без да подавам газ. Това се появи след смяната на маншоните преди това не съм го чувал. Ако някой може да даде идея ще е супер. Два пъти вече ходя в сервиз и проверяваме окачването всичко е здраво. Шарнири, тампони и накрайници всичко е ОК.
 9. Благодаря за съдействието. Предполагам, че е от О-пристена, защото Вътре делкото е сухо, а външно под него се стича маслото. Мисля, че ако е от семерингата вътре в делкото също ще е омаслено. Гарнитурата на капака е добре не се вижда теч от там. Ще го сваля като си набавя въпросния О-пръстен и ще върна инфо с повече снимки.
 10. Здравейте Колеги, Имам въпрос относно теч на масло от делкото и реших да използвам темата на колегата. Въпросния О-пръстен(ограден в червено на снимката) може ли да се смени без да се разглобява делкото? Теча на масло се вижда и е доста. Не съм го разглобявал до сега. От къде мога да си взема читав О-пръстен, който да не се разтече след 1000км?
 11. Какво ще рече цяла заключалка? Целия къпхолдер или механизъм?Можели снимки?
 12. На мен така ми скърцат предните, но само като минавам през легнал полицай. 😉 Напръсках ги с течна грес и временно спират, но после пак започват да скърцат. Ще се сменят с други.
 13. Колеги имам въпросната масичка, но се прецака заключалката за задния къпхолдер. Някой имали идея от къде мога да си взема такава част.
 14. Аз сложих гарнитура на Blue Print и съм изключително доволен. Вече 23 000 км няма капчица. Преди това ги сменях на 9-10 000км.
×
×
 • Create New...