Jump to content

galin_k

Фен
 • Content Count

  405
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

galin_k last won the day on February 14

galin_k had the most liked content!

Community Reputation

100 Good

About galin_k

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord VIII tourer 2lt MT. Караше: Pilot 1st gen/ Hrv 1.6 vtec / Prelude 5th gen 2lt
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

2329 profile views
 1. Добро утро, а то въобще има ли такова животно 2лт - автомат? Аз 2лт седан съм виждал само ръчка, мисля че беше 160кс. Защо е за предпочитане 2лт ако е само за градско? Заради по-голяма здравина/надежност?
 2. Здрасти, Линк: https://ato24.de/en/ravenol-dfe-sae-0w-20.html Вид и количество: RAVENOL DFE SAE 0W-20 1x5L Стойност на поръчката: 65,95 * 1,9775 = 131лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: Лично в кв. Малинова долина. Клубни поставки: Не Благодаря
 3. Виж в раздел Сервизи/Майстори, наскоро колегата от Аутофикс предлагаше оригинални филтри на 50-60лв. Питай го и за оригинална гарнитура, 200лв е страшно много, но по-добре оригинална, да не патиш!
 4. Водната помпа не се ли проверява за теч преди да се сменя? Колата не е на много км и не би трябвало да има проблеми. Иначе за оригинални части от Япония имаш алтернатива и във форума. Виж в раздела! Като имаш вече наблюдение, сподели за разход на този автобус, с тази 9 степенна ще е интересно 😊. Поздрави
 5. @JapCar ремъкът на климатика също прави проблеми, шумът може да идва оттам и да е в начална фаза. Моят го смених някъде към 180к км.
 6. Ок, в БГ бих казал 100к км заради качеството на горивото. Ако е нов внос, затова казвам грубо както по книжка.
 7. Честита машина!!! Свещи 120-140к км грубо смятай. Иридиеви. Спирачна течност се сменя на 30-40к км или 2-3г според експлоатацията. Пусни някоя снимка! Успех
 8. Този последният не е лош разход. А чисто нов двигател в разработване не гори ли повече??
 9. Честито, много безаварийни км! Учуди ме, че е по-пъргава и по-шумна от 7-ма. Тази е доста по-тежка, така и се усеща и би трябвало да е по-добре изолирана. R20 е страхотен двигател и по-принцип не се чува въобще, виж как е нивото на маслото. Иначе за гумите, 2лт мисля е само със 17ки, но в книжката мисля имаше и твоят размер, има колеги които са с такъв през зимата. Разходът е този, при оптимално каране, така че не се учудвай. А самите гуми нищо чудно да шумят и оттам да идва и по-грубото преминаване през не равности. За запалката виж първо предпазителите/бушоните. За ръчната - да имат го този проблем, по скоро самата пласмаса се движи, пробвай да я бутнеш максимално назад, за да излезе самият бутон. Така ще решиш проблемът за двете ръце.
 10. @ceco_accord Много добре са се получили кростуровете, браво! Дали може да вдигнеш още малко Акорда и да удължиш малко багажника? Да видим как ще стане
 11. Бързият път Пловдив-Пазарджик успоредно на магистралата е също неприятно преживяване с мега изпреварвания и кой колкото може..
 12. Днес си мислех за R20 и теглото на колата продължава да ме гложди, защото не е типично за Хонда. Та за мен по-малкият брат на този двигател R18 в Сивик 9та примерно би паснал супер спрямо шасито. Там говорим за 140кс на 1250кг или 15кс по-малко спрямо 350кг бонус. Мисля, че това е попадението особено за градско. Лека, пъргава и маневрена. И разходът ще ми в интересен да видя 😊 Сменихме малко от Акорд на Сивик, но мисля че си заслужава разсъждението.
 13. В мобилето гледа ли? Има я.
 14. Харесва ми Скаута но с бензин и газ май ще е труднен вариант. Волвото Крос Каунтри е добър вариант, ще харчи доста, както и Субито, при него не знам колко ще стъпят ремонтите. Не знам как са Шараните, при Таурана май имаше вариант дори само на Метан, без бензин, като ще е градско, няма да те притеснява по-малкият пробег.
×
×
 • Create New...