Jump to content

vespa

Фен
 • Content Count

  781
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

vespa last won the day on March 19

vespa had the most liked content!

Community Reputation

211 Excellent

About vespa

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 04/27/1971

Profile Information

 • Кара
  Civic d15b2 седан, Accord 2,0 Tourer Type S
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1336 profile views
 1. Тук така ще караме Великден VID-20200323-WA0000.mp4
 2. Твоя чичко Гугъл знаем, че е най добрият за което сме ти благодарни. Но има и неща които не ги знае. Тук нефто заводите газ 90% бутан за големи количества почти ще ти я подарят защото се ползва само като битова. Не искам да влизам в ненужни спорове, затова бях до тук.
 3. Това е най смешното което някога си писал, не подвеждай колегите тук във форума. С това би трябвало да ти стане ясно за моя опит. Две години във фирма за търговия на газ на едро.
 4. Това не знам за какво го написа но е много тъпо.
 5. Щом гърците го правят 20/80 значи може. А най смешното е това за твойта немска верига газ станции с по ниския разход. Никой тук не го интересува, най малкото мен.
 6. DTEC аз нямам нужда от чичко Гугъл всичко това ми е известно, все пак това е била работата ми, но реално няма разлика в разхода на гориво. Бутана е много по евтин и замръзва при температури около нулата затова зимата се намалява съдържанието му. В България голяма част от вноса е от Гърция, с повече бутан по евтино но затова колеги се оплакват най вече зимата. По голямото количество бутан в LPGто се вижда в момента на сваляне на пистолета, излиза газ но и течна фаза която по някога улива и по калника на колата. Тази газ не е по лоша но не може да се израсходи поради ниските температури и остава в бутилката, затова на следващото зареждане влиза по малко количество. Надявам се да съм бил полезен.
 7. Някой изобщо може ли да каже каква е разликата между лоша и добра газ защото аз такава не познавам. Карам на газ от далечната 1991г и зареждам в цяла Европа и отделно две години това ми е било работата тук в Италия.
 8. Ще напиша това което знам а ти си отговори сам: Вчера са починали 627, 97% от Ломбардия, за седмицата са приблизително 2000 починали. Населението на Ломбардия е около 10млн. или 15% от това на Италия. Можеш да си направиш сметката сам. Най важното ( което не вярвам да го знаете) е, че 87% от починалите са развили симптомите и са починали за 6 до 8 часа вкъщи от ЗАДУШАВАНЕ. Това е трагедията затова моля ви пазете старците и хората със здравословни проблеми защото този гад к19 търси точно тях.
 9. Последните писали тук, нямат абсолютно никакво право да плачат. Мерките трябва да са още по строги след като не разбирате. Утре ще пиша защо е така, сега се върнах от Codogno там от където започна на 21.02.всичко в Италия, не е минало и месец от тогава нали?
 10. Напълно подкрепям написаното по горе а за конспиративно драскащите да си намерят подходящия форум.
 11. vespa

  F1

  Аз пък току що чух за евентуално удължаване с една година на настоящия регламент. От 2022г да започнат с новите правила,така Хамилтън ще има възможност за още две титли.
 12. Ето така, снимката е току що направена и това съм аз на работното ми място. Тези мерки се взимат защото сме доста близко един от друг. Извън работа само маска, която служи да предпазва другите и дистанция без разговори от близко. Много е важно хигиената и никога да не докосваш лицето си преди дезинфекция на ръцете
 13. Благодаря за въпроса колега. Аз вече писах, че бях един от първите изкарали 14 дневната карантина заедно с цялото семейство. Сега аз работя, обикалям Италия без да се страхувам обаче се иска разум и силен личен контрол. Семейството не излиза от къщи, аз съм този който пазарува. Гледам за по сигурно да имам минимален контакт с тях. Трудно е но се свиква 😎
 14. Ми питайте бе колеги, ще ви дам точни цифри директно от мястото на събитието : общо заразени 35713, с днешна дата 2648 нови заразени, починали за последните 24ч - 475 😎
×
×
 • Create New...