Jump to content

vespa

Фен
  • Мнения

    997
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    8

vespa last won the day on Април 17 2020

vespa had the most liked content!

Обществена Репутация

311 Good

Относно vespa

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 27.04.1971

Profile Information

  • Кара
    Civic d15b2 седан, Accord 2,0 Tourer Type S
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив, Рим

Последни посетители

6254 профилни разглеждания
  1. vespa

    F1

    Двойна победа за любимият ми отбор, какво по хубаво от това, би казала комшийката ми.
  2. Много добре казано и аз се опитвам. Вероятно изглеждам странно в очите на останалите но не ми пука.
  3. И при мен беше по същия начин, лампата само примигва за секунда, което се вижда само в тъмното. Алтернатора се рециклира лесно, на мен ми струваше 80лв в София.
  4. Да беше взел един Terios, да изглеждат Момини тези издатини 😂
  5. Може да е от него или всяко едно съединение. Като си долял в радиатора 150гр не си обърнал внимание,дали в разширения съд не е било в повече със същото количество. Няма как да е заминала гарнитурата и на 1000км да липсва само 150гр.
  6. Според мен проблема е в кранчето на парното, при което имаш въздух в системата. Цвета на антифриза няма отношение към проблема, помпата работи правилно след като при вдигане на оборотите на място температурата спада. Изпарителят е вързан правилно.
  7. vespa

    F1

    Малко късно но няма значение, браво на моето момче и Forza Ferrari.
  8. vespa

    F1

    За разлика от теб информацията получавам от чуждата преса. Откакто РБ започна да слага двигатели на Хонда тук се заформи една групичка много пристрастна към въпросният пилот. Коментарите от днес са просто абсурдни.
  9. vespa

    F1

    Точно за това са тръгнали към опашката. РБ като беше с двигател на Рено с колко секунди ги биеха, та сега плачете,че имало нещо нередно в Макларъна. Норис е един невероятен пилот и чудесен човек за разлика от Пинокио.
  10. Проблема най вероятно е от мястото където са свързани маркучите към изпарителя. Това с вдигането но оборотите връщане на стрелката към нормалната температура не е въобще странно така трябва да бъде когато помпата роботи правилно.
  11. vespa

    F1

    По добре коментирай вашият пилот макар, че там няма нужда от това.
  12. Доливане до сега не беше правил, интересно ми е каква е причината. Аз съм със същото масло на 13000км, ще капна след месец.
  13. То не трябва да е херметично затворено , казанчето е един приливник .
  14. Точно първият пост е много подвеждащо написан, но там нямаме право на коментар. Който иска винаги може да намери информация в днешно време. На мен това ми е било работата за три години през далечната 2000г. тук в Италия. Повече нямам намерение да коментирам темата.
  15. Интересно определение си ми дал при положение, че не съм те обидил с нищо. Аз пак ще те попитам какъв е проблема, че бутилката не е пълна на 80% нали плащаш това което са ти дали. Друг е въпроса ако е манипулиран брояча, но това няма нищо общо с налягането. Надявам се да получа адекватен отговор.
×
×
  • Създай нов...