Jump to content

tenata

Фен
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

tenata last won the day on June 26

tenata had the most liked content!

Community Reputation

60 Neutral

About tenata

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Хонда
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Колега, ти газ ли си пил та хейтиш така, пии си хапчетата и остави хората да правят какво си искат с техните коли, сложи и ФЕЦ та да си ептен зелен “лимон”.
 2. Как минават от долу под корите тръбите, не знам. Бутилката не “потъва” изцяло в нишата, средата се пада малко извън нея. Дано ме разбра :).
 3. На снимката бутилката е 84 см., “Майсторчето” ми каза, че новата е същата като тази, ще се разбере :). Само не съм решил кога ще е сменя
 4. За размера на дължината, не мога да ти го кажа, понеже си е стандарт 315d./60L. -184 лева. Ще сменят само бутилката, всичко останало ще си е от предната. Пожарогасителя е сложен над бутилката с велкро е закрепен да не пада. Не пречи на навигацията и sub-a.
 5. Моята бутилка също е за смяна след 10г. Офертата по-долу е от преди месец, при мен бутилката е пура.
 6. Имам оригинална книжка на БГ език, в която е описано абсолютно всичко в колата какво, къде, колко, кога, защо, спецификация. Бих е предоставил на колега, който може да я скенира и направи на pdf., и сподели файла тук. Все пак, ще трябва да ми я върне :)., на нея касовата бележка от първоначалното и закупуване.
 7. tenata

  Photos

  И за работа, минавам, свиркам му, седи като закован. Спрях и го снимах, какви гъби в ял?
 8. tenata

  Photos

  Реших да я позабърша днес.
 9. Готин каталог, има инфо за различни неща, не знаех, че музиката в 280W и доста други неща. Имаше дискусия тук относно критична ситуация при която колата е намерила още "сила" при спирането в екстрамна ситуация. Прикачам снимка от каталога където е описано за подобна система внедрена в колата.
 10. А кърмита, дали не рева кът ощипана ученичка, че Русев не му оставил място. Тая пъпка няма се научи.
 11. Бях се засилил да купувам всезонни гуми за моята кошница, но ме отказа лятото (жегите) което имаме в БГ, независимо къде си в страната. Всезонната гума може да върши работа на климат където аплитудата на температурата през цялата година е в рамките на 15-20 градуса през сезоните, лято 30, зима 5-10 градуса. Мой колега си купи чисто нова дачия дъстър и беше оборудвана с всезонни гуми, изкара 5 години (80к километра), но неговото каране е 40 км в града, 90-100 км макс извън града (дори магистрала). Аз лично не мога да карам с такъв стил. Към този момент никога не бих сложил всезонни гуми, от смяна на гуми не пестя. Както го е написал колега по-горе, проблема в БГ е лятото, така че, само летни гуми и в късна, късна есен зимни за 1-2 месеца. А летните гуми държат яко и са винаги в + пред зимните/всезонните, но само да няма сняг
 12. Колега, не те карам на сила да взимаш. Попита ме, казах ти. Цената в Косер която съм цитирал е със сериозна отстъпка, може да си провериш каква е реалната цена. За “ментета” които мислиш, бяха 45к км. на газ, проблема беше друг за да ги сменя, пак бих си ги взел. 4,25 мин. п.с. но е така, българина е странно същество, като му е евтино мисли, че е боклук, като му е скъпо мисли, че го лъжат.
 13. Made in Japan, от Косер, 25 лв. броя със отстъпката, Януари 2023
 14. Аз съм с тези, никакви забележки за пробег от 45 000 км, основно минати на газ. Смених ги заради друг проблем, не със тях, но пак сложих същите. По книга ги дават точно тези, но това си е за 3,5 мотора, не мисля, че ще имат разлика спрямо твоя
×
×
 • Create New...