Jump to content

tenata

Фен
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    4

tenata last won the day on Ноември 4 2023

tenata had the most liked content!

Обществена Репутация

74 Neutral

Относно tenata

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Хонда
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. само за протокола :), аз сменям заедно и на кутията и отзад. Все пак всеки си преценя.
  2. tenata

    Legeng 2007

    След като натиснеш бутнчето и зелената лампа светне, трябв да си "set" моментната скорост и ще заработи. Ето това нещо го имам и при мене, не е винаги, но се обажда. Мамицата му и "кълвач" имам някакво дрънчене като от ламарина някъде от зад се чува
  3. Когато имах проблем с една от ламбда сондите, SH-AWD ми светеше постоянно докато не я смених. През това време тази кола беше "ужасна за каране", само на предно, тръгване с повече газ и веднага почват да свирят предните гуми и тн. Иска си го 4х4 и това е. По-добре ускорява, по-добре се кара, по-добре се държи на пътя, цялото усещане е съвсем друго.
  4. https://www.rockauto.com/closeouts/?carcode=1434517&l=en&a=CloseoutEmail това е списък на части с намаления като последни бройки. Не знам до кога, но някой може да се възползва. Колеги, знаете ли заден горен и преден горен шарнир, продават ли се отделно или вървят с носача. Не мога да се ориентирам по схемите в нета.
  5. tenata

    F1

    потвърдено
  6. Колега ако бюджета ти е 22к+ за Легенда, оглеждаш нещо до 10-15к. и до 22к. ще светне. Дори и ако трябва да тапицираш седалки, да обслужиш, газ и тн. Аз ако трябва да давам 23к. за кола Легенда, следващата поне една година само каране, да не кажа 2. Не казвам че са евтини коли и не държат цена, но тази от 10 и тази от 20, имат едно и също. А за пробег няма нужда да се хващаш, втора ръка е.
  7. От 60к км. колата е при мен. Предишния също я е карал с 5w40, аз също я карам с такова Мотул. Харча ми е до 500 гр. на 10к. п.с. Въпросния клапан аз не съм го сменял.
  8. Колега ако имаш съмнения в работата, “вървежа” на колата, намери подходящо място на което ще и обърнат внимание и с правилната диагностика ще знаеш какво, що. Всичко друго е “хвърляне на боб”. Ако знаеш проблема, може да споделиш, за да получиш различни мнения/решения, а самите ние да знаем за бъдещи такива
  9. tenata

    Photos

    Една “хафторска”
  10. Ти намери най-големия проблем. Смени си групата и мисля ще намериш правилния избор за вътрешния си мир. И, да, акорда е хубав избор.
  11. Леко се обърках, 10 000 реглаж на клапаните за ГС или КБ1? на КБ1 до 40 000 няма проблем, да си я караш, разбира се, че ако прояви симптоми отива за проверка, но със сигурност не е на 10 000 за Хондата.
  12. Колега, ти газ ли си пил та хейтиш така, пии си хапчетата и остави хората да правят какво си искат с техните коли, сложи и ФЕЦ та да си ептен зелен “лимон”.
  13. Как минават от долу под корите тръбите, не знам. Бутилката не “потъва” изцяло в нишата, средата се пада малко извън нея. Дано ме разбра :).
  14. На снимката бутилката е 84 см., “Майсторчето” ми каза, че новата е същата като тази, ще се разбере :). Само не съм решил кога ще е сменя
×
×
  • Създай нов...