Jump to content

Благовест Калински

Фен
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Neutral

About Благовест Калински

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 01/26/1979

Profile Information

 • Кара
  CL3 F23Z5
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Късно се включвам , но по темата: предишните Фулда Спорт контрол (първия модел) и на сухо и мокро се държаха доста добре. От два месеца съм с Вредщайн Утрак сатин, който е по-добър от Фулдата като сцепление на сухо и мокро, но е с по-меки бордове и гумата се мачка и кълчи доста при агресивно шофиране в завои.
 2. Прегледал съм всичко .. освен да чакам съвсем да се разлопа и каквото излезе .. В шах съм...
 3. Че твя помпата смуче точно от дъното на резервоара .. АКо има мътилки , то те запущват цедката и от там се скапва помпата..., но въпросните мизерии не стигат до помпения елемент вътре..
 4. Колега, имаш и OBD2 букса в краката на пасажера откъм барчето. Малко капаче в мокета има .... Може да се разчете не само с НDS, a и всеки Диагун-Лаунч , КТС и прочее читава диагностична апаратура..
 5. Здравейте колеги. След смяна на съединител се появи едно странно тропане в предницата. При оглед и проверка , няма дефектирали елементи, а и цялото предно окачване е ревизирано месец и малко повече преди съединителя .... Появява се при потегляне и при отпускане на газта, понякога и като пипна спирачката и колата се заклати от някаква неравност ( примерно каччване на бордюр)... НЯкой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
 6. ЛАгер на съединител... Ако ще ремонтирате, най-добре цял комплект съединител да смените.
 7. Да , тегаво е от 7ца.... Чудя се какъв лип спойлер би паснал без преправяне, но аз пък държа да е лип. Възможно най-семпло и красиво да е ..
 8. На седана в средата е по-нисък и седи в тая област, като лип малко ... докато н хеча си е нормален ... вероятно двете купета имат разлика в аеродинамиката , затова и спойлерите са различни. А ако искаш нещо по-семпло, имам лип от акорд 7ма... Мислех да го слагам на моята 6та , но е по-извит и няма кой да ми го преправи адекватно, а на мене не ми се занимава ако трабва да съм честен..
 9. Спойлерите са различни, но можеш да сложиш от хеч на седан и обратно ;)
 10. Моя акорд, F23z5 с ръчна кутия, градско в София около 16-17 на газ. Извънградско 10-16 зависи как я карам.. Напоследък много завиши разхода - 55л газ = 350-370 км... Как да видя разбода на борд компютъра?
 11. Здравейте колеги. Някой има ли информация какви са семерингите за балансиращите валове на Хонда Акорд F23Z5 - 6та генерация . Размери ме интересуват
×
×
 • Create New...