Jump to content

boiskii

Фен
 • Content Count

  384
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 Neutral

About boiskii

 • Rank
  Genuine Шоп
 • Birthday 03/02/1989

Profile Information

 • Кара
  Civic 6 EK3 D15Z6 '97
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Моята е на почти 60к без смяна на горивен филтър. Преди 20к го свалях с намерението да го сменя, но беше идеално чист и празен от боклуци. Новия все още си стои в гаража и чака. Според сервизното ръководство, филтъра се сменя след отчитане на спад в налягането на горивото на изхода на филтъра, а това се отчита със закачането на барометър на мястото на сервизния болт на филтъра. Не е на определен интервал, точно защото горивата навсякъде са с различна чистота. В това отношение, може би трябва да похваля горивата на Марешки. 😁
 2. Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Вид и количество: PETRO-CANADA SUPREME SYNTHETIC 5W-30 - 9x1L Стойност на поръчката: (9*4.95)*1,9675 = 87,65 лв. Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - Лично в кв. Драгалевци
 3. Здравей, Чавдар, Канселирах превода преди малко. Ще пусна заявката в следващата тема за поръчки, веднага щом се появи.
 4. Линк: https://www.ato24.de/en/honda-synthetic-blend-5w-30-0-946-l.html Вид и количество: HONDA SYNTHETIC BLEND 5W-30 0.946 L - 9x0.946L Стойност на поръчката: (9*6,49)*1,9675 = 114,92 лв. Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - Лично в кв. Драгалевци (ако ги няма всичките бройки налични, могат да останат и за следващата поръчка)
 5. Оставям препоръка за Motobox в Овча Купел. Вчера бях там за преглед на окачване и съответно смяна на 2 биалетки. Вече го няма неприятното тропане и усещане за нестабилност в предницата, което ме тормозеше повече от година и което в Юбико не успяха да открият от какво се причинява миналата година. Освен сервизирането на проблема получих и други ценни препоръки от общ характер за поддръжката на автомобила. Записването става на място след 9.00, а моя час конкретно беше за след 2 седмици. Според мен стратегията да записваш часове само на място е добър филтър за несериозни клиенти, които запазват час и после не идват/забравят. Това, разбира се, си е стратегия на всеки сервиз и ще го направят тези, които могат да си го позволят, сиреч имат достатъчно клиенти.
 6. Малко снимки след смяната. Старото се държеше на косъм. Цяло чудо е, че не е паднало в движение. 😮 Асмет пасва идеално.
 7. Вторник взех почистващ спрей за ел. контакти , разглобих буксата, която между другото излезна прекалено лесно. Подозирам, че може да не е била щракната добре, защото при монтирането и трябваше бая да натисна, за да кликне. Преди 2г ми ми ремонтираха скоростната кутия и може още тогава да не е бил добре щракнат. Всичко беше чисто, не видях окиси. Извадих целия сензор и хубаво удавих буксата с почистващ спрей, куплунга също, монтирах и заспа. За момента бачка много плавно и без никакви прекъсвания. 👌
 8. Привет! Има ли развитие по темата с клеясалите букси? Каква грес слагате в почистената букса? Има ли значение? При мен от месеци трепкаше, но днес заби в нулата известно време, съответно светна и чека, после пак проработи и така. Иска си разглабяне. Видео по темата:
 9. Не знаех, че имаме цех за изпускателни системи. Търсачката набързо определи нужното гърне с цена 75лв., изработено от алумизирана ламарина. Някой кара ли с техни гърнета? Пасват ли добре като монтаж? Уолкър и Босал ми казаха, че са спрени от производство за OEM парт номер 18030-S03-E10. Фактически за моята няма. Асмет били полски, отново изработени с алуминизирана ламарина/стомана. Заръчах на Асмет.
 10. Здравейте, Препоръчайте какво крайно гърне да търся ако не намеря читаво оригинално? Сивик 6 японка 1.5 D15Z6. Оригиналното изглежда така: https://zapchasti.lviv.ua/product/8851681357/ Това ми излиза като сравнително евтин заместител: https://www.autopower.bg/задно-гърне-asmet-honda-civic-6-hatchback-ejek-1.5-i-ek3-13008-g7281c333-i27980251.html За нещо друго сещате ли се? Трябва ми най-евтиното, което върши работа.
 11. Правилно те е насочил колегата. И аз взех такъв тампон от аутопауър. Феби беше около 50на лв. Сменявайки го осъзнах, че не е особено отговорен тампон, но все пак скъсан ли е, за смяна си е.
×
×
 • Create New...