Jump to content

Manowar

Фен
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Manowar

 • Rank
  Начинаещ
 • Birthday 02/21/1984

Contact Methods

 • Skype
  Ednakviq1

Profile Information

 • Кара
  балканче
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Шумен

Recent Profile Visitors

100 profile views
 1. diezz, благодара за информацията, радвам се, че си останал развеселен. Това е идеята на форума, обмяна на опит, и да се развеселяваме Аз така си мисля... След като е измит перфектно мотора, къде да гледам за омасляване, всичко светеше. Вчера оглеждах една кола, отворих маслената капачка, но имаше нещо като цедка отгоре и нищо не можеше да се види. Каква представа мога да придобия от това, дали има или не... маслено наслояване? Какво ще рече това? (съжалявам за дебилното питане, но не ги разбирам нещата) Ауспухът при дизелак керемиден ли ще е ? На таблото коя сигнализация е точно за проверка на двигателят? Всички автомобили, които съм оглеждал, спирачните им дискове са целите в ръжда, това колко е проблемно? Какъв е този кламер Elm327?
 2. Митко Йотов: кое не е съвсем така? Мисля, че няма смисъл да задълбочаваме/обсъждаме нещо толкова несъществено. Така се отклоняваме от същността на темата. Трябва да бистрим политики в други направления 😉😁
 3. Ясно! Явно вече е продадена... Естествено, че се заплаща огледа. Аз друго не съм си и мислил. Все пак безплатните неща бяха през „соца”! 😂
 4. CARPERA: не знам защо не ти се отваря, аз нямам проблеми https://www.cars.bg/offer/c3104975, опитай пак Относно Markony, сигурно на човека му е дотегнало от такива дилетнти като мен 😁, сърце не ми дава да го ангажирам със себе си. Имаш ли лични наблюдения в-у CR-V?
 5. Здравейте колеги! Имам нужда от компетентно мнение... Търся главно регистрирание коли, защото не им разбирам много, а от автокъщите с тези магьосници... и през ум не ми е минавало. Дейвид Копърфийлд ще им завиди. Насочил съм се към тази кола https://www.cars.bg/offer/c3104975 в момента е над 230000 км. Ходих, гледах я (външно не намерих косури), карах я (няма троп-лоп, поне не чух), под нея легнах (ръжди не открих), но не разбирам много. 😁 Констатирах няколко неща: при чека на таблото, всичко е ОК, освен лампи за масло и акумулатор (светят нон-стоп); на двете задни врати не работят машинките за централното; двете задни гуми са износени само по външната страна, което е странно, след като има и леко разчекване, присъщо за повечето CR-V 2 ген. Не знам какво друго е трябвало да се гледа... Историята с волана съм я чел, но забравих да го погледна Мисълта ми е дали си заслужава парите, оглед констатациите ми и респективно... отремонтирането им П.П. Спрял съм се и на тази https://www.cars.bg/offer/c3066946. Ако някой колега от Русе я е гледал, моля да сподели инфо.
×
×
 • Create New...