Jump to content

hrisimow

Фен
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Neutral

About hrisimow

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord VIII Tourer 2.4 AT Executive Facelift
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

1059 profile views
 1. Аз съм с фолио на емблемата и не намирам разлика в поведението на адаптивния круиз контрол. Обаче не знам как стои въпросът с полирането, защото аз го направих с цел превенция от "матиране".
 2. Здравей, Линк: https://www.ato24.de/en/amsoil-signature-series-5w-30-synthetic-motor-oil.html Вид и количество: AMSOIL SIGNATURE SERIES 5W-30 SYNTHETIC MOTOR OIL 1x3.785L + 1х0.946L Стойност на поръчката: (1*12.40 + 1*48.50)*1.9775 = 120.42975 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по REVOLUT Начин на получаване: - Лично в кв. Малинова долина
 3. Преди време колегата Drone беше споделеил един сайт с линкове за гледане на F1: https://www.totalsportek.com/grandprix28/ FYI: Сайтът не винаги се отваря от първия път. След това не всички линкове са работещи. Но все пак е вид алтернатива, ако се наложи..
 4. провери на това място: Инфо / FB страница Също има и телефон.
 5. Някой намери ли информация относно каква е повредата в колата на Чеко?
 6. На друга марка кола ми бяха свързали китайски (заден) парктроник по такъв начин, че работеше само, ако е включен (или изключен, не помня вече) подгревът на задното стъкло. След време се разбра какъв му е проблемът. Изводът за минус на парктроник модула беше свързан към преминаващия захранващ кабел за подгрев на задното стъкло. След това взехме маса директно от каросерията и проблемът изчезна. Пиша го, ако ти помогне като насока да гледаш за подобни „доработки“. Хубавото е, че вече знаеш, че механизмите в огледалата си функционират.
 7. В някои градове (виждал съм за София и Варна) се предлага услуга "подемник под наем".
 8. Някои новинарски сайтове също го споменаха това (Линк)
 9. От тази тема, ако нещо ти е полезно:
 10. От това което четох (не претендирам да е 100% вярно), наказанието си важи дори и при катастрофа. В случая няма да има наказание, защото новият двигател ще е 3-ти за този сезон, колкото са и разрешените. Ако има нужда от поставяне на 4-ти, тогава ще последва наказание.
 11. Ако знаеш кое е конкретното представителство на Хонда Италия, може да им пишеш имейл и да ги помолиш за информация. При аналогичния случай за автомобили от Швейцария, някои колеги са имали късмет и са им отговорили.
 12. Точно тези са за лява. Този "33151-TL0-G71" ми го дава задраскан в някои сайтове и допускам, че е заменен от 33151-TL0-305. Ако не греша, за дясна е този парт.номер: 33151-TL0-E71. В официален сервиз би трябвало да са наясно с разчитането на парт номерата. Има тема за проблема и дописах в нея за да е събрана информацията на едно място. Линк: Забавено превключване от дълги на къси светлини
 13. Малко конкретика по темата: Проблемът не е в соленоида, който винаги е първият заподозрян, а в друг елемент, "о"-образна гумичка, чийто материал с течение на времето се "скапва". Въпросният елемент затруднява свободното движение на би-ксенон механизма. Ефектът се проявява само при превключване в едната посока. Предполагам това е така, защото при превключване от къси към дълги, механизмът се движи под въздействие на соленоида, докато на обратно (от дълги към къси), соленоидът спира да действа и движението е под въздействие на пружина, връщаща механизма в начална позиция. За отремонтиране на този тип проблем, "Car Valeting" (Страхил Тошков) са едните. Проблемният елемент го заменят с метална "къстъм" изработка. Вероятно и други подобни сервизи може да имат опит, но засега не са толкова масови акордите с би-ксенонови фарове и трябва да се поразпита.
 14. Биксенонът може да започне да "задържа". Ако е започнал, може да се хване, като оставиш фаровете да работят известно време на дълги. След това превключваш на къси и ако някой (или и двата) се превключва забавено към къси, значи е "тръгнал". Хубавото е, че проблемът подлежи на ремонт. Също има вероятност да са сменени фаровете гаранционно и да са от новата "ревизирана" партида.
 15. Да, може и да си прав. Не помня вече точната комбинация. Цитирах дословно от въпросния пост.
×
×
 • Create New...