Jump to content

ivstoinov

Фен
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

ivstoinov last won the day on Юни 27 2018

ivstoinov had the most liked content!

Обществена Репутация

7 Neutral

Относно ivstoinov

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 19.04.1969

Profile Information

  • Кара
    Акорд 8 2.2 и Нисан Алмера
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бургас

Последни посетители

819 профилни разглеждания
  1. https://www.bultraco-sofia.bg/servizna-akciya-vzdushni-vzglavnici Това е линка към въпросната акция от сайта на Бултрако. Извърших проверка по VIN номер където е указано и ми дава това от скрийншота по долу. Действително , преди време някъде четох за дефектни патрони на въздушни възглавници произведени от незнам коя си фирма с които са оборудвани и други марки автомобили освен Хонда. А това преспособление за окачване на предно стъкло на представа нямам за какво иде реч! Да взимам ли на сериозно и да загубя един ден , или да не се занимавам? Някой възползвал ли се е от тази акция?
  2. При смяната на горивния филтър от сервиза ми казаха, че назад във времето е бил демонтирван без необходимия ключ и след напъване нещо там се счупило/бос съм технически и не разбрах какво точно/. Успели са да монтират новия филтър, но при следващата смяна трябва да се подмени и тази прецакана част. Проверили са ,и цената е около 360лв. Какво аджеба е това и може ли да го намеря по-евтино при положение, че ще имам достатъчно време до следваща смяна?
  3. По горе това имах предвид! Може би не е е толкова , сложно, но си трябва и малко да разбира човек какво точно да следва. Аз не разбирам, нямам време и ще дам 20лв. Просто , нали? Пратил съм Ви на лично.
  4. ОЛХ  горната картинка. Пишете в търсачката на сайта " навигация за Хонда " и излиза. Пишете после какъв е резултатът.

    Screenshot_20190313-235532.jpg

    1. Nuclear

      Nuclear

      Благодаря ти чак ся го видях :)

  5. Продават такива дискове за около 20лв. в един сайт с 3 букви/не знам разрешено ли е да го пиша/. Скоро говорих с такъв продавач и ми вдъхна доверие, че всичко е наред. Незнам дали за тази цена си заслужава човек да си губи времето , а и трябват компютърни познания, както и разни програмки, незнам какви си дискове и т.н. Не познавам човека! Не съм купувал и ако някой го направи нека сподели! Ако желаете мога да споделя телефона!
  6. Гледах сайта от който сте поръчали масло. Цената е 2 пъти по-малко ниска от Бг. Колко струва доставката и за какво време  пристига ?  

  7. Ако ще се дават пари в разумни граници бройте и мен.
  8. Ето го маслото за нашите хонди :
  9. Ето клип как изглежда целия панаир! video-2bc32f0213c7e956c449a41f59ee209b-V.mp4
  10. Тази кола не иска добавки! Пише го в ръководството! Навременно обслужване и масло каквото са казали жълтите инженери?
  11. И на представа си нямам къде да я закача да ми направят адекватна диагностика. Давайте напътствия, като имате предвид, че отправната точка е Бургас. Не ми е спешно, не бързам и ще пиша всичко което съм правил по въпроса и какви са резултатите.
  12. Каква диагностика трябва да направя? Колкото и глупаво да прозвучи!!!
  13. Купихме я ремапната , и АСС си работеше. Върнахме я в стоково състояние , като изпратиха компютъра в Бултрако Пловдив да извършат манипулацията./ Преди около 6 месеца./ Не е пробвано веднага ,дали след това работи , сега го забелязах проблема! Ето и снимка на емблемата:
  14. Някъде четох , че за Акорд 8 не е препоръчително да се слагат добавки. Незнам!? Вие , какви слагате?
×
×
  • Създай нов...