Jump to content

Accord 8

Фен
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Accord 8

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Accord VIII 2.0
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Търговище

Recent Profile Visitors

1292 profile views
 1. Светна лампата на таблото и не работи . Ходих до Хонда да видят какво е и ми казаха , че трябва нова рейка. Също да попитам дали пасва рейка от същия Акорд но с друг двигател или от комби . Или трябва да е от напълно същата кола 2.0 ръчка седан .
 2. Здравейте колеги, трябва ми рейка за Accord 8 2.0 156кс.. Мойта умря 😏 Ако някой има да ми пише . Поздрави.
 3. Здравей колега На въпроса бензин или дизел аз съм за бензина . Имам и дизел но при него си има скъпа поддръжка ( съеденител , DPF , а и в България заради хубавата нафта може би и дюзи). Също така не зависимо от двигателя , година на производство и скоростна кутия всички имат мъничък проблем с рейката. До разхода на гориво : бензин 2.0 156кс ръчка- само градско 9 -9,5 на дълго 7-7,5 дизел 2.2 150кс ръчка само градско7-7,5 на дълго 5,5 -6. До вървенето при дизела голения въртящ момент си казва думата , но и двата двигатела са си доста добри . Избора е твой. На който и да се спреш няма да сгрешиш... 😉
 4. Е то и двете нямат проблеми с веригите само при 2.4 201кс трябва между 150 и 200 000 да се смени веригата , че двата вала и двойния V-Tec много я тормозят.
 5. Здравейте колеги А на колко хиляди трябва да се сменя водна попма ? 2.0 156 кс. Ако някой знае да сподели и при дизела , че магарето вече е на 282 000 и не е сменяна.
 6. Не го знам ама има емблема на Хонда върху тубите. 0w20
 7. Взех колата днес. Сменили са маслото с 0w20 и виенето е доста понамаляло. Увериха ме , че след няколко хиляди и това ще изчезне . Надявам се да е така . Ще видим какво ще се случи .
 8. Следващия понеделник ще я оставя в Хонда за смяна на съединител и тогава ще я прегледат основно . Тогава ако разберат какво е ще го сменят. Тайничко се надявам да не е маслената помча , че ще излезе солено .
 9. Добавката я сложиш уж да пази мотора , че на 150 000 стана , уж хубаво да му стане ма мотора . Маслото го сменям на 10 11 000км или една година . 5w30 Liqui moly
 10. Емм не знам какво е но знам , че се появи след добавката . Спрях пред вкъщи и ми направи впечатление , че вие като стария ми accord 2,2 ictdi. Тази кола я карам 150 000км с редовно обслужване в Хонда Германия. Просто исках помощ от колегите в България, че тука ме гледат като телета , но ще видим какво ще излезе от целия филм. Знам само , че нещо се прецака . От мен да знаете НЕ СЛАГАЙТЕ КАКВИТО И ДА Е БОКЛУЦИ В КОЛИТЕ СИ , че да нямате главоболие 😉 Аз сам си прецаках машинката която служи вече 10г. без никакви проблеми. Мамка му .......
 11. Да ,по добре е и ще останат доста части за напред 😉
 12. А дали има вероятност тва керамично лайну да се е наслоило между зъбите на помпата и след известно време да отшуми ?
 13. Гледах но намирам само цял двигател за около 1500€
×
×
 • Create New...