Jump to content

Accord 8

Фен
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Accord 8

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Accord VIII 2.0
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Търговище

Recent Profile Visitors

117 profile views
 1. Е то и двете нямат проблеми с веригите само при 2.4 201кс трябва между 150 и 200 000 да се смени веригата , че двата вала и двойния V-Tec много я тормозят.
 2. Здравейте колеги А на колко хиляди трябва да се сменя водна попма ? 2.0 156 кс. Ако някой знае да сподели и при дизела , че магарето вече е на 282 000 и не е сменяна.
 3. Не го знам ама има емблема на Хонда върху тубите. 0w20
 4. Взех колата днес. Сменили са маслото с 0w20 и виенето е доста понамаляло. Увериха ме , че след няколко хиляди и това ще изчезне . Надявам се да е така . Ще видим какво ще се случи .
 5. Следващия понеделник ще я оставя в Хонда за смяна на съединител и тогава ще я прегледат основно . Тогава ако разберат какво е ще го сменят. Тайничко се надявам да не е маслената помча , че ще излезе солено .
 6. Добавката я сложиш уж да пази мотора , че на 150 000 стана , уж хубаво да му стане ма мотора . Маслото го сменям на 10 11 000км или една година . 5w30 Liqui moly
 7. Нещо подобно но това е доста по зле .
 8. Емм не знам какво е но знам , че се появи след добавката . Спрях пред вкъщи и ми направи впечатление , че вие като стария ми accord 2,2 ictdi. Тази кола я карам 150 000км с редовно обслужване в Хонда Германия. Просто исках помощ от колегите в България, че тука ме гледат като телета , но ще видим какво ще излезе от целия филм. Знам само , че нещо се прецака . От мен да знаете НЕ СЛАГАЙТЕ КАКВИТО И ДА Е БОКЛУЦИ В КОЛИТЕ СИ , че да нямате главоболие 😉 Аз сам си прецаках машинката която служи вече 10г. без никакви проблеми. Мамка му .......
 9. Да ,по добре е и ще останат доста части за напред 😉
 10. А дали има вероятност тва керамично лайну да се е наслоило между зъбите на помпата и след известно време да отшуми ?
 11. Гледах но намирам само цял двигател за около 1500€
 12. Лошо лошоо лошооо С една дума стабилно се пре...ах .
 13. Колата е на 151 000 купена чисто нова преди 10 години и до сега съм я обслужвал само в Хонда . Веригата е ОК няма никакви шумове . В Хонда ми казаха , че ако е маслена помпа то за първи път ще сменят тази помпа на Accord . Проблема е, че ми казаха 1969€ (помпа и монтаж) с отстъпката защото колата е купена от тях и е обслужвана при тях . 😏
 14. Пробваха това с ремъка но си вие все така. Тва лайно го сложих уж да пази мотора ама добре го опази
×