Jump to content

pencho

Фен
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно pencho

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Германия, защото имам приятел там, който преди е внасял коли и има представа какво се гледа. Близо е до швейцария, но не гледам там, тъй като с мито и ДДС цените стават прекалено високи. Ще погледна все пак и в други държави, може и да измислим нещо. Благодаря ти!
  2. Изключително много ви благодаря за информацията! В момента съм на вълна каквото излезе. Ако има читава бензин 2ка или 2.2 дизел ще се купува. Стискайте палци!
  3. https://www.cars.bg/offer/c2981786 Някой има ли впечатления за този екземпляр. Вярно, че е ръчка, но изглежда обещаващо и обявената цена е доста нормална (ако ходя да я гледам ще я закарам в Бултрако Пловдив задължително, разбира се)
  4. @ivailopp Да, за първи път взимам кола на старо. Доста неща не са ми ясни. Изключително съм благодарен на членовете на форума (в това число и на Вас), които си отделят от времето да отговарят на може би дебилните ми въпроси. Карам дизел в момента и единствената причина, поради която бих си взел пак е ниският разход (понеже няма да слагам газ), тъй като бензина идва 70-80лв отгоре на месец като гориво (мислех си, че няма как такава разлика да не се избие в ремонти, но май имало как). Нищо персонално няма, дори различните гледни точки идват доста полезни. Поздрави!
  5. А чисто информативно, колко би дал? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11554043061683339&slink=b5364w Гледам тука тая обява, нищо че е ръчка, ама парите пак ми се виждат абсурдно много, въпреки че си личи, че човека се е грижил.
  6. @Cap_Slow, @BOKLUK_CHOVEK Благодаря ви! Ще се обадя да питам за вин. Като цяло не бих дал 29000 за кола, ама пък ако е 2017, не знам. Много се е застояла и ме съмнява. Благодаря ви много за мненията, наистина помагат! @storm222 какви бяха проблемите с DPF-a и какво решение предприе?
  7. Благодаря Ви! Замислих се над @Cap_Slow думите и се поразрових малко. Попадна ми тази обява - https://www.cars.bg/offer/c2656207 На пръв поглед изглежда доста добре и уж е на 11000. Не знам за гаранция и т.н. Не съм звънял. Вярно, че парите са ми извън бюджета, но все пак.
  8. @Cap_Slow Благодаря ти изключително за изчерпателното мнение! За жалост, бюджета ми не стига до там Най-много бих дал до 20000 (с всички разходи) за нещо наистина читаво. Малко отгоре ако е наистина страхотна оферта. Иначе силно се надявам на 16-18 и смятам, че е реалистично за това, което търся. Иначе за линка, който постнах и аз не бих дал 25. Точно цената ме озадачи и викам да ви питам. Ще се поинтересувам още за проблемите с DPF-a. Бях чел, че е 300лв чистенето във Варна и после дълго време нямало проблеми.
  9. Абе, какво мислите за тази обява - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11551158487355451&slink=b3epye Цената ми се вижда изключително завишена. Аз ли се бъркам или има нещо особено?
  10. Няма, няма, но тайничко ще се надявам. Абе, изчетох тази тема - и мненията за дизела са изключително смесени. Някой казват, че е супер, а други казват, че за нищо на света не трябва да се взима. Разликата в горивото на сегашните цени ми идва около 70-80лв повече за бензина. Това са 800-900лв годишно само в гориво. Мислите ли, че наистина няма да се избие? @Митко Йотов
  11. Благодаря ти, Митко! Еми ще търся фейслифт, надявам се да излезе нещо читаво.
  12. Да, на мен ми изглежда като само това да е разликата. Не знам дали ако си вземеш преди фейслифта не можеш да си ги смениш ако те кефят повече.
  13. Гледам ги всичките. Видях я тази, определено е красавица, но идва прекалено солена :(
  14. Здравейте, Благодаря за отговорите! Не искам да слагам газ, тъй като на работа имам подземно паркомясто, което не мога да ползвам с кола на газ. Ще търся дизел 2.2, дай боже фейслифта :) Бях набелязал една в Германия, но я купиха преди да отиде моя човек да я види. В момента в мобилето има 0 дизели автоматик с кожа, така че ще чакам. Снощи намерих една страхотна в България - http://www.dasweltauto.noc.bg/honda-accord-22i-dtec-8897/?fbclid=IwAR2Nrbdq78HAxkAwm4IRSFExMoOXPXD4pi8FKIZjJ5ZmMTqDdMUHPBtGgF0, но за жалост са я купили... Надявам се да излезе нещо подобно. Поздрави
  15. Благодаря Ви много! Гледам стойностите и бензина излиза с поне 2 литра отгоре. Тъй като не искам да слагам газ, май няма да е добре от гледна точка на икономия. Иначе пак би било в помощ ако някой с 2.0 156 коня си сподели разхода, тъй като подозирам, че ще има разлики между AutoData и разхода в България. Честно да си кажа надявах се някой да каже, че разхода е що годе същия :D @romborak страхотна статистика, благодаря!
×
×
  • Създай нов...