Jump to content

Contraband

Фен
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно Contraband

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Accord type s 2.4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бургас

Последни посетители

361 профилни разглеждания
  1. Да разбирам ли, че 18X8 5X114.3 ET50 64.1 ще стане щом оригиналната е ЕТ 55 8J ? Много трудно се намира лята джанта ЕТ над 52!!!
  2. В крайна сметка какви ЕТ и J са оригиналните ? И какъв размер да търся за гуми 235/45/18 ?
  3. Не са, възнамерявам да взимам нови джанти без гуми защото си имам.
  4. Аз се мъча да разбера ще станат ли джанти на Tayp S 2.4 размерите: 8.0x18 5/114.3 ET 45 64.1 8.00x18 5x114.3 ET 48mm
  5. Аз да питам афтърмаркет ЕТ45 18ска става ли за акорд тайп с ? И какъв размер джанти стават без да се слага фланци ?
  6. Фаровете винаги са на авто, та избрал съм си на режима ден да е червено меню със бяла карта, а нощ да е с синьо и черна карта и преди да затъмня колата си ги сменяше, но от както е затъмнена спря. Със смяната на цветовете се сменяше и силата на светлината на навигацията.
  7. Реално за смяната на силата на светлина на навигацията и смяната на цветовете, ще е някой друг датчик , защото не се променя нищо на автоматичен режим.
  8. И аз навсякъде се рових, все се споменава, че са 2ом.
  9. Колега ако трябва направи нова тема, че мен силно ме вълнува процеса!!!
  10. Пробвах да го закрия или да го осветя с фенерче, но нищо не се прочени. Интересно съвпадение ще е да се развали точно в деня в който затъмних прозорците… предполагам, че и фаровете зависят от този датчик, с тях нямам проблем.
  11. И на опел и на фият съм сменял, но барабар с плейъра и резултата беше супер, на акорда в момента няма как да дам оценка понеже предна пасажерска яко хърка и една от задните леко се обажда на моменти. И от херц и от пайнер съм доволен, не са като харман, но доста над стоковите са. Все си мисля, че като при повечето ми коли, ще се подобри звука, сравнение със стоковите, но все пак ще дам шанс при първа възможност и ще потърся някой да ги поправи и вече в краен случай ще се експериментира.
  12. В другата тема която е постнал колегата, доколкото разбрах оригиналните са 2 ом-а, а на црв са 4ом-а. На акорд виетнамски на црв китайски. И китайските били по добро качество.
  13. Състезание по надсвирване не! Но качество на музиката ДА. Херца който ползвам е доста добър. От другата тема се обърках още повече, дали е по добре с стоковите 2ом-а или афтър 4ом-а 😵‍💫
  14. Ами премиум мисля че са, и едната предна е изпърдяла със сигурност! Къде ги поправят или да търся някой от форума ?
  15. Ще погледна дали имат, на другата ми кола съм с херц и съм супер доволен и ми се върти идеята да си ги сменя, но все още проучвам как седят нещата и дали си заслужава.
×
×
  • Създай нов...