Jump to content

jonnybg98

Фен
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Neutral

About jonnybg98

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord 2008 Executive sedan R20A3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  ruse

Recent Profile Visitors

821 profile views
 1. Някъде в страната дали има вибростенд за коли, някой знае ли?
 2. Аз такова нямам, не знам дали и трябва да имам?
 3. Значи са двустепенни, но когато климатика е включен са или спрени и на пълна сила, така ли?
 4. Здравейте, Някой знае ли дали вентилатора на външния топлообменник на климатика има степени на които си избира да работи или е само включен/изключен? Екземпляра е 2.0 ръчка 2008 R20A3 седан.
 5. Наистина интересно ква ли им е функцията на тея гумени неща в скоби... Дали е възможно това да е от предаването на движението, примерно вътрешно каре?
 6. Не е ръчкано нищо, и двете лява и дясна пръскат еднакво и не е струя а малко по-разперено но не е много широко и следователно не чисти така добре или трябва да пръскам повече време което пак не е ок. Предполагам е така и при всички колеги. Гледам и на 2017та модел американско изпълнение пак така пръска подобно на струя. Та, някакви идеи за решение?
 7. Здравейте, Искам да подобря пръскането по стъклото, че в момента е не толкова като мъгла, а по скоро подобно на струя и не покрива голяма площ. Възможно ли е да се регулира не къде пръска, а как пръскат дюзите, имат ли настройка? Ако не, има ли алтернатива за подмяна с дюзи пръскащи на широко и като мъгла? Благодаря!
 8. Тип електрически конектор, седи отстрани на капака на двигатела в една ниша и е в гумен хаузинг затворено.
 9. Здравейте, Търся тази част от окабеляването или целия сноп. В нета не успях да я открия, надявам се някой тук може да помогне. Двигатела е R20A3.
 10. Здравейте, След ровичкане тук-там и консултация с вещ майстор стигнах до заключение, че това двигателно масло е доста добър избор, ако не към момента най-добрия. Проблема е че не го намирам на БГ пазара, а цените за него от америка са около 60лв/литър. Чудех се дали някой съфорумец няма възможност някак си да може да снабди?
 11. От експреса на алито с месец чакане.
 12. Да споделя и тук, та взех си шарнири и хубава шпилка и майстора ми направи това и изглежда прилично. Старите дрънкаха и ме дразнеха.
 13. Здравейте, Взех си само шарнирчетата и една хубава шпилка и майстора ми ги направи ейтака. Мисля че се е получило много добре.
×
×
 • Create New...