Jump to content

striking

Фен
 • Мнения

  132
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно striking

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 7th
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 1. Грешка на двигателя?

  Зареждам в 80% от случаите от Газпром, в 18% от Shell и в 2% от случаите от някъде другаде. Последното ми зареждане със сигурност беше от Gazprom/Shell. Пробвах да карам 20-30км на бензин, но не се махна грешката. Явно ще трябва да отида на диагностика някъде. Само се притеснявам като карам да не прецакам нещо, но колата се държи нормално, не забелязвам някаква промяна в работата на двигателя от преди това. Интересното е, че се грешката се появи след като колата беше 1 седмица в сервиз за боя на 2-3 елемента. Но как да обвиниш сервиза за нещо такова, като те би трябвало да не са пипали нищо под капака, а и така и твърдят.
 2. Грешка на двигателя?

  Не, аз газовата я имам от много време, но я споменах, защото ми се върти в глава, че май някой друг също имаше такъв проблем и се появявал заради газовата понякога, но може и да съм в грешка. h5rov съвет къде мога да отида на диагностика, но да им е оригинален софтуера, защото всеки път като ме закачат на нещо различно и ми светва една грешка за ABS-а май беше....
 3. Здравейте колеги, Появи ми се следната грешка. Колата се държи нормално, но грешката си излиза веднага при подаване на контакт дори и не се маха. Имам газова уредба. Някой знае ли каква може да е причината и дали трябва да се притеснявам... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
 4. Колеги, по Коледа явно наистина стават чудеса. Днес съвсем случайно пробвах с ръка да видя дали мога да го пребера ръчно, ако ми се наложи. Съответно го разбутах малко, но не успях да го сгъна. След 1-2ч. след като пробвах с копчето и взе че проработи отново. Не знам какво се е случило, може нещо да е заседнало ли и аз не знам, ама факт е че проработи Дано да си остане така, че нямам време за глупости... Ако сметнете за нужно, може да архивирате темата. Благодаря на взелите участие и весели празници на всички!
 5. Здравейте, вчера ми се развали машинката и вече лявото огледало не може да се прибере. По-принцип тези машинки са доста шумни и когато се прибират огледалата, звучат доста измъчени, но сега вече като се развали лявото дори не се чува звук от него, тотално си е заминало явно. Някой знае ли каква машинка трябва да си купя за да я подменя? От къде мога да си я поръчам и т.н. Надявам се не е нужно да се сменя цялото огледало, защото това сигурно ще е доста скъпо. На някой друг разваляла ли му се е машинката за прибиране на огледалата?
 6. Багажникът не се отваря

  Колега, намерих го същото копче. Беше на "On", сложих го на другата страна, но когато затворих багажника, отново копчето от външната страна продължаваше да не работи. Някаква идея какво да направя...
 7. Полиране на фарове

  Колеги, всичко е много хубаво, но аз по-скоро предпочитам да си платя за услугата и да знам, че ще бъде свършена качествено. Ще ми отнеме време и нерви да направя всичко това. За това предпочитам, просто да си платя и да ми го направят. Знаете ли къде ще свършат добра работа и какви пари горе долу ще излезе?
 8. Здравейте, хондата ми е 2006та, но фаровете са станали много зацапани/замъглени. Трябва да бъдат полирани, но тъй като нямам грам опит или познания, къде, как, защо и за колко пари..., се надявам да ми разясните вече откритата топла вода за всички тези въпроси Благодаря!
 9. Багажникът не се отваря

  Боже, и аз имам същият проблем. Не е само това де, имам и друг проблем с централното. Когато при запален автомобил отворя и затворя вратата, се чува 2 пъти прещракване на централното (опит да заключи), но нищо не помръдва, просто прави 2 пъти "цък-цък". Разбира се, историята има и предистория, а именно че при опит за заключване централното откачаше и щтракаше надолу-нагоре до полуда. След 100тина лева го "оправиха" проблема, но остана този. Все пак ще проверя за такъв бутон в багажника и дано и при мен това е проблема, поне за багажника...
 10. Централното откачи

  Ами все още не съм, днес сигурно ще го направя. Но не мисля, че проблема е от дистанционното, защото когато съм в колата пробвах ръчно да заключа всяка една врата, и само когато натисна шофьорската ми я отключва на секундата и почти винаги, тогава започва през някакви секунди да откача централното и да се отключва и заключва само. Това спира след като дам да отключа с дистанционното. Не знам каква е логиката в цялата работа, след като точно шофьорската врата я разглобихме и тествахме с работеща машинка и се получи същото.
 11. Централното откачи

  Honda Accord 2006 Машинката на шофьорската врата бях написал, че я сваляхме и почиствахме и т.н., проблема не е от нея. Взехме "нова" машинка да тестваме и проблема си остана. Единственото, което се промени, е че преди всеки път забиваше и щракаше централното постоянно, а сега просто връща веднъж, но от време на време като стои и си се дживи само. Мисля си, да не би да са намокрили ключа и той да прави проблеми. Не мога да разбера къде е логиката, като заключа с ключа през самата врата да работи всичко нормално, а като искам да заключа през дистанционното да не работи. Това ми е мн странно. Не си спомням 2-рият ключ, беше ли с дистанционно на него да пробвам с него дали ще прави същият проблем? Има един ключар на Цариградско, който ми го препоръчаха и мислех да ходя при него, ама той каза че в общи линии си има процедура, която отнема почти цял ден и се проверява до колкото разбрах цялото централно, т.е. всички врати и прочие. Което означава, че ще разглобят всички врати, а хич не ми се иска това. Някой знае ли къде е централният модул? И какво има под предната дясно врата, където са пръскали пара във въздухопроводите?
 12. Централното откачи

  Първо няма как да стои цял ден с отворени врати, не зависи от мен. Но вече минаха няколко дена, колата си стои на слънце принципно, климатик пускам и т.н., не е от това проблема. Нещо друго се е случило, но не знам какво.
 13. Здравейте колеги, до сега съм нямал проблеми с централното, но ето че се случи. Дадох си колата на безконтактно миене, демек с пара и химикали някакви, сещате се... И тъй като оставяш ключовете и те ти я вземат от паркинга, и т.н., звънят ми след малко и ми казват, проблеми с централното имаш ли, защото колата започна да се заключва и отключва сама без да спира... Отидох да видя какво се случва и заварих следният проблем. Като натиснеш ключа да заключи, всички ключалки започват да се заключват и отключват постоянно и не спират... По някое време, докато натискаш бутона да се "отключи" спират, но винаги в отключено положение. В автомивката ми казаха, че са пускали пара на 2 въздоховода под предната дясна седалка, за да ги почистят и може би на други места. След като им обясних няколко пъти, че проблем с централното съм нямал и изведнъж се чупи в техните ръце, най-вероятно са направили нещо, започна едното момче да разказва как и при други автомобили се случвало нещо да "откача", я прозорец, я нещо друго, тъй като от парата някой модул явно се навлажнявал и т.н., но след това изсъхвал и се оправяло... Е да, ама при мен не се оправи. Ходих в сервиз и там ми отвориха шофьорската врата, за да видят капсулираната кутийка на централното, която дефакто отключва и заключва, защото май там трябвало да бъде "централната" такава, която да управлява другите. В общи линии нищо не направиха и не откриха. Установихме обаче, че ако заключвам и отключвам с ключ през вратата, централното работи коректно. Взехме от друго място работеща такава "капсулована бяла кутийка", за да пробваме дали от нея е проблема, но не беше и нищо не се промени. Другото много странно нещо (и което според мен е ключово, за да се разбере проблема от къде идва) е, че докато шофирам, централното си откача само и се отключва и заключва! Ей така от нищото... Някой има ли идея какъв може да е проблема, къде да търся и при кого да отида? На диагностика не съм ходил, не знам къде. Но трябва да взема бързи мерки, защото не знам утре през ноща дали нещо няма да откачи и да вземе да се отключи...
 14. Темата е приключена, така че ако админите желаят могат да я затворят.
×