Jump to content

bobx3m

Фен
 • Мнения

  34
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно bobx3m

 • Ранг
  Начинаещ

Contact Methods

 • Skype
  b.o.b.x.3.m.

Profile Information

 • Кара
  accord 7 2.4i-vtec, civic 7 1.6 i-vtec
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia
 1. Благодаря!
 2. Колеги, няккой знае ли дали актуаторite при четривратия хеч, са еднакви на предна и задна врата? http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=17224,17225&nplgrp=6&cmodnamepc=CIVIC&xcardr=5&dmodyr=2004&carea=KG&ctrsmtyp=5MT&xgrade=1.6ES&nplblk=B__5410 http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=17224,17225&nplgrp=6&cmodnamepc=CIVIC&xcardr=5&dmodyr=2004&carea=KG&ctrsmtyp=5MT&xgrade=1.6ES&nplblk=B__5310
 3. Здравейте, понеже за първи път карам автоматик Акорд К24А3 2005г, интересувам се от няколко подробности. Първата е, как се мери маслото, като на останалите автомати ли? т.е. запалена кола, загрята на P. Защото след смяната (частична 3л.) ми седи 2мм над max. Второ, интересувам се само за информация, някой правил ли е пълна смяна на маслото с машина, защото не намирам тема свързана с това. Притеснява ме факта, че първо машината ти прави промивка, после ти слагат и някакви добавки. А това което съм чел за нашите кутии, не се слага нищо друго освен HONDA ATF (dw1).
 4. Газаджия за София

  Вече съм с монтирано Романо антонио при Иво Ленков. Благодаря на всички за мненията
 5. Газаджия за София

  Ами и на мен ми е минавало през главата тази идея , но май предпочитам да е в София. Най-малото заради подръжката след това. Иначе Русе, наистина е един от малкото хубави градове с история.
 6. Газаджия за София

  Да, на Военна рампа. Или да се насоча към друг - progaz, каравел?
 7. Газаджия за София

  Благодаря, но съм се насочил към Романо. Някой да има монтирана такава в официалния им сервиз?
 8. Газаджия за София

  Здравейте, да използвам темата за сервизи в София. Въпросът ми е, дали някой е ходил в официалния сервиз на Романо намиращ се във Военна рампа. Или направо да се насоча към Каравел газ или Прогаз? Какво ще ме посъветвате? Други ми препоръчват София Газ Комерси и BRC. Колата е Акорд 7, 2.4 i-vtec 190ph
 9. Акорд 7-ген - общи дискусии

  Здравейте, имам два въпроса относно моя акорд 2.4 (2005). 1. Буксата която е в подлакатника, с какво се различава от тази за пепелника? Пробвах да вържа един компресор за гуми към нея, но нямаше ефект. При запалката си работеше. 2. Решил съм да слагам газ, но дилемата ми е между Романо или BRC. Моля, колегите които са газифицирали този мотор да кажат тяхното мнение. Принципно и двете в момента са на цена 1350лв.
 10. Здравейте, от скоро се ъпгрейднах със Сивик 7, D16V1 - 2002г. Смея да твърдя, че съм много доволен от колата, както от поведени на пътя, така и от вървежа. Това което забелязах е, че има някакъв теч, но немога да разбера от къде точно, както и дали е масло или антифриз. Според моето наблюдение, течноста е антифриз, поради факта, че за 2000 км. е намалял с 1 см. Също така там се намира термостата. Прикачил съм снимки, където може да се види конкретното омасляване. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и може ли да ми помогне с идея.
 11. Благодаря на всички, които се отзоваха. Крушките са подменени, като използвах съвета наколегата Jorko. Единствено трябва да се внимава с капачето Благодаря
 12. Благодаря, вече са сменени, наистина лесно се подменят, както колегата казва. Единствено трябва да се има предвид, че крушките трябва да са 14V https://vikiwat.com/avto-lampa-miniatyurna-14v-1-26w.html
 13. Колеги, здравейте, на някой от вас дали му се е налагало да сменя крушките при освелението на задния регистарционен номер. Въпросът ми е, от къде е правилния подход за достигане до крушката. От вън и по нянкакъв начин се махат капачетата ( ако някой знае някакъв хинт, да сподели) или трябва да разглобя кората на вратата ?
 14. Здравейте, интересувам се какви са крушките при осветлението на километража, защото свети само дясната част. Става въпрос за Civic 7, D14Z6, 2002г. Дали са като на 6-генерация "Т5" или са други?. Някой разглобявал ли го е и има ли тънкости при свалянето му. Колко на брой са крушките, така или иначе ще го свалям, поне да сменя всичките. Предварително благодаря!
 15. Здравейте, имам няколко въпроси относно 7G, D14Z6, която я взех за съпругата . Преди това съм имам 6-та, но имам въпроси и искам да ги изясна. 1. Къде се намира бензиновия филтър ? 2. Съединителя ми се струва много меки отделя високо, незнам дали е нормално ? (Сравнявам го с този на Мазда 6) 3. Вчера чух един странен шум при отворен прозорец. При потегляне с повечко газ, в самото начало се чува едно леко тракане (като на каре). Дали не е заминаващо се вътрешно каре? Някой знае ли как се тества?
×