Jump to content

vuryss

Фен
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vuryss

 • Rank
  Начинаещ

Contact Methods

 • Skype
  vuryss

Profile Information

 • Кара
  Accord Tourer 8 2.0 CW1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Абе как 50ст на страница сканиране някой няма ли скенер у дома да го сканира, пък ще му съберем някой лев. Иначе бройте и мен! Тука сканират за 3ст: http://trio-print.com/Scanirane.html Тука сканират за 5ст: http://kopirencentar.com/цени/
 2. Къде има на английски за европейския модел?
 3. Да съберем пари, да поръчваме това: https://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-ACCORD-2008-2012-HANDBOOK-OWNERS-MANUAL-GENUINE-PRINT-2008/283373318037 и да си го сканираме ?
 4. Днеска забелязах, че при мен се случи същото - само че за дясната. Не свети За съжаление май е прекалено много играчка да се смени...
 5. Здравейте, наскоро си взех акорд 8 комби и все още му разучавам функциите. Днеска се опитах да влезна в настройките дето се пускат от волана като задържиш стрелката нагоре. Влиза ми и имам 5-6 неща между които мога да сменям със стрелките. Проблема е че не мога да избера нито едно от тях. Опитвам с натискане или с настискане и задъжане на средното копче (SEL/RESET) но нищо не се получава. Аз ли правя нещо грешно или копчето ми е дало фира? Друг по-страничен въпрос - духалките които са зад подлакътника и са насочени към задните седалка не работят, трябва ли специално да се пуснат от някъде или и там да търся проблем?
 6. Аз също се опитвам да намеря, ако някой има - да казва цена.
 7. Благодаря за съветите! Колата е на 190 000 км. Къде и как мога да проверя сходимостта на колелата? Това реглаж ли е или нещо друго? Сериозно ли са ми объркали маслото? Ремъка е пистовия ремък, той по тяхни думи "отделя гума". Разбира се, че няма да я обслужвам при тях (може би само скоростната кутия ще оставя там). За рейката не се учудих, четох в долните теми че е доста често срещан проблем. При кой в Пловдив да си направя по-реална диагностика тогава?
 8. Какво имаш предвид под карана ли е? Нов внос, без номера - общо взето само на паркингите на сервиза и при продавача съм я виждал в движение. Нямам как да я изведа навънка без транзитни номера и платени гражданска и тн.
 9. Здравейте, скоро (ако е рекъл Бог) ще бъда собственик на Акорд Турер 8, 2.0, 156 коня, автоматик. Отидох в Бултрако и ми дадоха следния списък от неща за смяна: https://ibb.co/F3V5hj6 https://ibb.co/QX3pff2 Това са нещата които уж намериха. Като изключим кормилната рейка - другото изглежда да са консумативи. Тези ще ги сменя. Вярвам да не прави проблеми с други неща, но искам да си я поддържам правилно и затова въпроса ми е следния: На какви километри какво трябва да се сменя/регулира? Има ли някакъв лесно достъпен списък с на какви км какво се сменя редовно и такива мити неща? Освен очевидните масло, филтри всяка година + обслужване на скоростната на всеки 4-5 години. Нещо друго за което трябва да внимавам при обслужванията, подръжката? Още въпросчета: С какви гуми бих карал най-меко и най-безполезнено за колата? Сега си е със 17" - ок ли е да сложа 16" ? Знам че принципно колата е ниска - има ли начин леко да се повдигне - с гуми ли става или други методи? За горивото - виждам че е А95, но виждате ли по-добро поведение при 98, или някъде 100? Някоя специфична бензиностанция?
 10. Добре, чета постове надоло и едни казват, че колите са доста безпроблемни, а други казват, да не се хващаме на хорото защото положението е доста зле. Като хора занимаващи се доста с коли, или собственици на тези хонди 8мици, въпроса ми е следния: Спрямо конкуренцията -> пасат, авенсис, мазда 6, superb, и др, които могат да се намерят на доста по-евтици цени за същите години - как се държи въпросния акорд? Колко често влизате в сервиз? За какви пари? Заслужава ли си да се дадат 16-18к за акорд вместо 12к примерно за същата година пасат? Търся си нещо много надеждно, уж за това гледам повече хонди/тойоти, ама съдейки по някои мнения се обезкуражавам, да не са трошки и те
 11. Здравейте, мисля да ходя скоро да разгледам няколко accord 8-ци в Пловдив и се чудех къде могат да ми направят пълна диакностика дали колата е ок. Ходова част, двигател, скоростна кутия, всичките електронни системи, софтуер, датчици етц. Първоначално мислих да отида в Бултрако, но толкова хора са се опарили там и препоръчват да не се стъпва, че се чудех дали има друго място с достатъчно компетенция да прегледат колата от-до а не на 5 места - там за ходова, там за компютър и тн. Предполагам и ще е добро място след това за поддръжка да колата, ако има алтернатива на Бултракото. Видях миналите теми, но на повечето места майсторите са специализирани в конкретно нещо и не знам дали ще могат да я погледнат от всичките места. Мисля да видя тея 3 оферти от мобилето: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11536782412605163 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11544949945041747 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11545403510491378 Нали не са нещо криво като коли? Благодаря предварително!
×