Jump to content

stany681

Фен
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

stany681 last won the day on March 29 2022

stany681 had the most liked content!

Community Reputation

39 Neutral

About stany681

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CR-V 5 Gen,Hybrid;Honda Accord 8 ,Tourer, 2.2 diesel,2008; Civic VIII, 1.8, бензин
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Привет. Пак да потитам. За хибрида кое е точното масло RAVENOL ? EHC или EHS ? EHC го дават на опаковката, че е за ХОНДА . Или да планирам смяна в Бултрако ?
 2. Има ги и в ЕМАГ - 30-45 лв, приблизително. Няколко предложения са...
 3. Така като чета, ще продължа да си сменям на 10000 км. и няма какво да го мисля.Тоест - РАВЕНОЛ,OW-20. ravenol-vse-0w-20-4l.webp
 4. Добре де, минавайки покрай Бултрако-то на Ботевгр.шосе, спрях и питах за смяна на маслото( сменено преди около 8000 км) Казаха че се сменя на 20000км. Аз досега съм сменил около 15 коли и винаги сменям на 10000 км. Сега съм в чудене как да постъпя ? А и не знам с какво точно е сменено последно и ако се наложи някакво доливане..... За около 8000 км не е мръднало, гледайки щеката за масло. Препоръчайте марка. Ако някакакъв MOTUL става, предпочитам да е с него. Дизелов АКОРД и бензинов Сивик, от 2009 г са и двете, много добре го понасят, доливам еднократно мнооого малко за 10 000км.
 5. Бре, дотам ли са го докарали - минералка ? Досега Акордa-дизел и Сивика- бензин, ги карам с МОТУЛ и съм много доволен. За тази какво бихте препоръчали ? Ако не греша, трябва май да е 0W-20 ?
 6. Първите и впечатления от автомобила са отлични ! Върви много добре( нямам база за сравнение с друг хибрид), просторна и удобна.Сменихами маслото на автоматика и диференциала. Двигателното е на малко над 8000 км, сменено в сервиз на Хонда в Италия и се чудя дали да го сменя в Бултрако или да изчакам малко.... ??? Дайте мнение . На градско дава разход 5,5. Ще се радвам да се срещнем в удобен момент с колега със същата .
 7. Ти си първия, споделил ги тук :). Благодарим!
 8. По всяка вероятност Ви е не сте разбрали нещо ;). Никъде не съм писал,че италианците дават гаранция на батерията. На запитване от страна на фирмата, която доката колата, Бултрако отговориха,че батериите на Хонда са с 8 год. международна гаранция, тоест, батерията има още 3,5 год. гаранция.
 9. Привет, питам принципно за батерията :). Колата се доставя от фирма, която внася по поръчки, в случая е от дилър на Хонда в Италия. Още като я купи фирмата, ми казаха,че са говорили с Бултрако и онези са потвърдили за гаранцията. Така или иначе, ще пробвам да получа от тях нещо черно на бяло, да видим...Искам да питам - освен брошурата с картинките, която изпрати, да имаш OWNERS MANUAL в пдф, и на български ?Ще черпя !Никъде нищо не намирам.На Акорда ми имам и съкратен вариант на български, и простанното, също на български,докато за ЦРВ Хибрид нищо не откривам.
 10. Здравейте, след около месец ще получа поредната си ХОНДА - този път заменям АКОРД-а с CR-V Hybrid, 2.0 i-MMD Executive AWD, от 2020 год. Ще имам много въпроси Автоматик е, а единствения автомат, който съм имал, беше една ТОЙОТА АВЕНСИС, която беше много мудна и я освободих след 2-3 години лека експлоатация :).Със сигурност ще имам въпроси за автомата, за маслата( сервизирана и обслужена е преди 3000км. в сервиз на Хонда, та поне това ми отпада на първо време). От Бултрако са потвърдили 8 години гаранция на батерията, остават още 4.(колата е от представителство на Хонда в Италия), като се надявам всичко да е наред За какво трябва да се внимава, някои най-основни неща при този хибрид ? Затова - има ли някой с такъв автомобил ? Благодаря предварително на отзовалите се.
 11. Принципно са добри.Хонда е това.Но от Америка/Канада на 100% са удряни, наводнявани, с щети и т.н. Повярвайте, доста време гледам такива, познавам доста хора, вкарващи от там - ако не е с "нещо" колата, то няма как да е на добра цена и да се докара тук. Само доставката е 10000лв...Гледал съм тук в България поне 5 коли,които самите търговци са ми показали в какво състояние са били. И въпросът е как са поправени - читаво или колкото да се продадат с добра печалба. Внимавайте .
 12. Благодаря .Май ще карам без него . Така или иначе съм поръчал CR-V 5-ца.
 13. 2,0 или 2,4 са американки.Тоест - оправени след удар.Но колко и как са оправени, е друг въпрос.
×
×
 • Create New...