Jump to content

stany681

Фен
  • Мнения

    219
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Всичко публикувано от stany681

  1. Ти си първия, споделил ги тук :). Благодарим!
  2. По всяка вероятност Ви е не сте разбрали нещо ;). Никъде не съм писал,че италианците дават гаранция на батерията. На запитване от страна на фирмата, която доката колата, Бултрако отговориха,че батериите на Хонда са с 8 год. международна гаранция, тоест, батерията има още 3,5 год. гаранция.
  3. Привет, питам принципно за батерията :). Колата се доставя от фирма, която внася по поръчки, в случая е от дилър на Хонда в Италия. Още като я купи фирмата, ми казаха,че са говорили с Бултрако и онези са потвърдили за гаранцията. Така или иначе, ще пробвам да получа от тях нещо черно на бяло, да видим...Искам да питам - освен брошурата с картинките, която изпрати, да имаш OWNERS MANUAL в пдф, и на български ?Ще черпя !Никъде нищо не намирам.На Акорда ми имам и съкратен вариант на български, и простанното, също на български,докато за ЦРВ Хибрид нищо не откривам.
  4. Здравейте, след около месец ще получа поредната си ХОНДА - този път заменям АКОРД-а с CR-V Hybrid, 2.0 i-MMD Executive AWD, от 2020 год. Ще имам много въпроси Автоматик е, а единствения автомат, който съм имал, беше една ТОЙОТА АВЕНСИС, която беше много мудна и я освободих след 2-3 години лека експлоатация :).Със сигурност ще имам въпроси за автомата, за маслата( сервизирана и обслужена е преди 3000км. в сервиз на Хонда, та поне това ми отпада на първо време). От Бултрако са потвърдили 8 години гаранция на батерията, остават още 4.(колата е от представителство на Хонда в Италия), като се надявам всичко да е наред За какво трябва да се внимава, някои най-основни неща при този хибрид ? Затова - има ли някой с такъв автомобил ? Благодаря предварително на отзовалите се.
  5. Принципно са добри.Хонда е това.Но от Америка/Канада на 100% са удряни, наводнявани, с щети и т.н. Повярвайте, доста време гледам такива, познавам доста хора, вкарващи от там - ако не е с "нещо" колата, то няма как да е на добра цена и да се докара тук. Само доставката е 10000лв...Гледал съм тук в България поне 5 коли,които самите търговци са ми показали в какво състояние са били. И въпросът е как са поправени - читаво или колкото да се продадат с добра печалба. Внимавайте .
  6. Благодаря .Май ще карам без него . Така или иначе съм поръчал CR-V 5-ца.
  7. 2,0 или 2,4 са американки.Тоест - оправени след удар.Но колко и как са оправени, е друг въпрос.
  8. Здравейте, колеги. Ще съм благодарен на някое и друго мнение. От край време си ползвам блутуута в колата.Свързал съм се преди доста време и всичко си е наред. Преди няколко дни - няма никой. Пробвах да се свържа отново , step by step, не става. Изобщо няма първоначалния сигнал, след който да започнеш процедурата на свързване м/у телефона и колата. Нищо! Съответно и телефона не намира колата. Та, какво да правя ? Бушон ли някакъв ли е , що ли ??? Благодаря предварително.
  9. Цената е 450,минус 100 за ДПФ(тотааално заминал),та финално 350.За още 150 можеше да добавят със същия прокол за ДПФ-а още 40 к.с.,но не го намерих за нужно.Иначе струва май 450 .Дано да съм била полезен.
  10. Проблемът е приключен."PSTUNING"-за няколко часа беше готово, всичко работи,тествах днес и на извънградско.Дано и занапред да е така.Има 5години писмена гаранция.
  11. Че го души дизела ДПФ-а е ясно,но никой не казва къде в София да стане читаво процедурата по махането и т.н..
  12. Здравейте, колеги. След 4 год.безпроблемно каране в страната, днес ми светна лампата за ДПФ, с удивителна ! Карах от отбивката по магистрала Тракия, до Траянови врата....Там са около 6-7 км, в едната посока , разбит път, кара се на 3-та или чат-пат на 2-ра скорост. На връщане, на излизане на магистралата светна пустия му символ, директно с удивителната , без даже и да предупреди със символа без "!" Поизгуби се мощността, въпреки че си вдигаше до 120-140кмч, но мудно. Карах според правилата за регенерация, Ихтиман-София, без резултат. Моля за съвет къде да отида за принудителна регенерация , да видим дали ще стане нещо ? Колата е Акорд 8, ръчна, на 216000 км,реални км. Кара се основно на извънградско... И, ако не стане с принудителната регенерация, не ми се дават една шапка BGN за нов ДПФ. МОЛЯ ЗА СЪВЕТ КЪДЕ В СОФИЯ МОЖЕ КАЧЕСТВЕНО ДА СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА - ФИЗИЧЕСКИ, СОФТУЕРНО .И след това да си работи всичко . Изчетох тук-там във форума - чистенето с машина май не решава нещата ,само временно замазва положението ? Ако не е така - къде ? Извинявам се за досадната тема, ама съм се спекъл . Благодаря предварително на всички за съветите за читав сервиз.
  13. Здравейте, миналата година имах същия проблем. От 2 сервиза ми казаха че дори и да се завари, няма да изкара много.Накрая се доверих на сервиза, който много от нас ( в София) ползват и ми я смениха с нова. За съжаление, намира се само оригинална, моята я поръчаха от Бултрако, цената и беше някъде около цитираната от Вас.Беше мисля с метална оплетка...Успех
  14. Здравейте, колега.

    Може ли инфо за фирмата , оправила качествено фаровете Ви ?

     

    Благодаря предварително.

  15. Интересно. Още утре ще пробвам.
  16. Перфектно чисти са си. Не разбирам как WD40 ще помогне.
  17. Здравейте, колеги. От известно време има проблем с някой от предните датчици( тези от двете страни на номера) на парктроника( фабричен е). Може и да греша, но май при влажно време се проявява. Сигнализира, все едно засича нещо пред колата...После спира. След малко пак се включва и така непрекъснато; иди ми -дойди ми . Накрая го изключа от бутона , да се не мъчи. Ходих до двама майстори на парктроници, но като чуха ,че е фабричен , не пожелаха даже и да погледнат.Пратиха ме на диагностика ?? Дайте някаква идея къде и и кой в София може да оправи нещата ? Благодаря на всички
  18. Сега всичко беше правено в мое присъствие. Не знам какво рекламира; GI AUTOFREN e мястото
  19. Така е, при всеки сервиз и за всяка кола цената за труд е различна.Маркучите ги смених за всеки случай, като ще се смяна всичко.....Апаратите ги рециклираха перфектно, направо като нови.Горещо препоръчвам фирмата в Горубляне. Сигурно защото нямаха работа ли в момента, що ли - но за около 40 мин. бях готов.Просто си изчаках и си ги взех. Хората там бяха категорични , че няма никаква нужда да се пипат водачите, били идеални. Само апаратите направиха и подчертаха 3 пъти за нова спир. течност - гумата на единия апарат беше почти размазана.
  20. Абсолютно съм съгласен. По тази и още няколко други причини просто забравям за този сервиз.Изключително много се изкушавам да споделя кой е.И във връзка с темата - при тях цялата работа щеше да излезе близо 1000 лв., сега ми е наполовина( при друг приятелски сервиз, на доставни цени всичко+ минимум за труд)
  21. Темата е приключена. Както някои от колегите предположиха - спирачен апарат. На левия уплътнението вътре беше както парцал, имаше и ръжда. Десния също беше започнал да сдава багажа. След рециклирането и двата са като нови. Нови дискове, накладки, спирачни маркучи и течност. Край на одисеята; много съм доволен
×
×
  • Създай нов...