Jump to content

Suyahoka

Фен
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Suyahoka last won the day on August 5 2022

Suyahoka had the most liked content!

Community Reputation

36 Neutral

About Suyahoka

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2.4 (2010)code engine:K24Z3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. При мен протече след 4 минутна автомивка ,а мокрите петна си бяха с размерите на длан,ще опитам все пак за да не гадая от къде е проблема
 2. Мисля да започна с поливане по сектори,смисъл такъв ,че да не измивам колата цялата ,тъй като ще е трудно да локализирам проблемното място ,Ами примерно с шише да започна да обливам около проблемните места ,ако потече значи ще сваля декоративните лайсни да проверя наистина да не е от проблемно предно стъкло (според мен по-добрият вариант 😃),а ако не потече при този вариант,продължавам да поливам нагоре ,включително в коритото на люка ,и си мисля ,че поне така ще разбера откъде е проблема.
 3. Да,колега ,запознат съм с проблемните щипки и тези лайсни ,но съм чувал ,че имало някакви дренажи ,които ,ако били запушени и можело да влиза вода в купето ,та се чудя да не е това проблема. Но и дренажите не знам къде са ,как да достигна до тях да видя дали са запушени.
 4. Здравейте, колеги! Днес след автомивка забелязах мокро петно на лява и дясна колона вътре в автомобила(ще кача снимка). Може проблема да не е от днес ,но сега го забелязах. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и възможни причини за появата на влага в купето ? Благодаря ви!
 5. Това с изсъскването всяка кола го прави ,особено лятото ,бензина е летлив и се отделят бензинови пари. Щом показва бедна горивна смес проблема е съвсем друг според мен.
 6. Колеги ,някой от вас ,ако има представа за Акорда ми 2010г ,2.4 ,задните дискове ми са за смяна ,мисля онлайн да ги поръчвам ,но ми излизат два размера -282мм и 305мм,кой е правилния ?
 7. Преди 7-8 месеца се продаваше една 8 ген. 2.0 мотора със същия проблем ,цената беше доста ниска за фейс ,защото точно този модул беше за смяна ,питах за цената ,оказа се същата ,която си споменал Да не си закупил същата или просто им е проблем ?
 8. Повечето газаджии ги настройват да впръскват и бензин след 4500 оборота ,но на моя му казах да е от 3500
 9. Учил съм го ,сега се занимавам с производство на различни горива,а и има много информация вече в интернет ,който има интерес може да се порови и да разбере ,че газта гори с около 200С над тази на бензина
 10. Не съм го забелязал ,защото не ходих там с цел да търся кола ,а правих точно реглаж на клапаните ,но вътре в шоурума им има брутална 8-ца ,много хубав цвят ,всички екстри ,но с цена 26000лв ,имаше я скоро в мобиле.
 11. Имам познат майстор ,който ми каза ,че каквито и настройки да направиш ,колкото и да е кадърен газаджията ,неизбежното ще дойде рано или късно ,а именно проблемите с леглата на клапаните. Газта гори с 200С над тази на бензина ,а това не е малка разлика и малко по-малко с времето ще дойде неизбежното да се сменя глава ,където си е сума . В Хонда Бургас има една 8-ца стои два месеца вече отпред ,чакали и глава да пристигне точно от газта ,немърливост от страна на клиента. Това с омасляването на клапаните мисля ,че е добра идея и аз не поръчах да ми го сложат ,но може и това да стане скоро
 12. И моята реално беше поддържана в Бултрако (доказано),но като видях филтъра на купето унемях -имаше повече листа и пръчки отколкото филтър ,сигурно не беше сменян от 5 г ,а че редовно си наливат 5-w40 е друга тема 😁
 13. Колеги филтъра на ск.кутия къде се намира ,оглеждах ,но не го видях ,отделно четох ,че се сваляла кутията на въздушния филтър да се достигне до него ,вярно ли е ?
 14. Звъннах на Бултрако Сф ,тъй като ще сменя и филтъра на СК.кутия ,та попитах за цена на оригинален такъв и ...шок и ужас -90 лв ,по принцип толкова ли е оригиналния ,защото гледах други марки вървят по 30-40 лв. Задължително ли е да е с оригинален ? Отделно ги питах и за оригиналната гарнитура ,която ще ми трябва за след регулиране на клапаните -200 лв!!! Нещо да кажете за тези цени 🙄
×
×
 • Create New...