Jump to content

BOKLUK_CHOVEK

Фен
 • Мнения

  80
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

BOKLUK_CHOVEK last won the day on Декември 31 2018

BOKLUK_CHOVEK had the most liked content!

Обществена Репутация

24 Neutral

Относно BOKLUK_CHOVEK

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  К24Z3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Горно Нанадолнище

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. От къде мислиш да я купиш? В бг не се предлага нито една.Имаше преди време една 2.4 в Пловдив. Мисля,че ще е филм с частите. За това и леджънта не се харчи добре в бг,въпреки че е бъкан с екстри на мн добра цена.
 2. Като ходих в Бултрако в Пловдив,разбирачите ми казаха,че акорда нямал фабрична аларма...Ето че има и има отделна "сирена" за нея,не ползва никакъв клаксон. Въпросът е къде е тоя алрамен модул да го поровичкам малко,искам звук при заключване и отключване.
 3. Калапана най-накрая дойде (след 3 седмици,а казаха 10 дни.. :@) За съжаление вече съм извън БГ и резултати ще споделя чак след 2-3 месеца. Иначе засякох кочината. За 4200км налях 2Л масло. Гори само ако карам над 4К оборота.С каране под 4К не го пипа. Някой от вас пробвал ли е да оправи проблема или си наливате мирно и тихо масло до безкрай?!
 4. Какво стана,направи ли ремапа на 8-ма генерация? Къде и за колко при и какъв е ефекта/
 5. В крайна сметка има скрити опции на акорд 8. Братята руснаци са ги намерили. Има цифров скоростомер и оборотомер,но не може да стои непрекъснато,но може да си направите тест за 0-100км и максимална ,реална скорост.В линка има описание как се влиза в менюто. Накратко: задържате 1+6 и след това POWER бутона,после със SCAN се сменят менютата. https://www.drive2.ru/l/8811704/
 6. BOKLUK_CHOVEK

  Предна броня

  Включвам се да ви кажа ,че реших проблема със стърчащите пръскалки като налях половин литър спирт за горене в тепността за чистачки.След 15-20 мин шофиране пръскалката се пребра сама. И да кажа,че тепноста мине с индекс -20г (така поне пишеше),но явно не е,щом замръзва на -10...
 7. Преди 3 дни си настъпвах кочината по магистралата (акорд 8,2.4,седан,ръчка) и увлечен в ускорението ударих 220 неусетно.Разбрах че летим с 220,когато приятелката ми се развика,да съм намалявал че ще сме се изтрепели някъде Чесно казано ,мисля че можеше още,защото продължаваше да ускорява на 6-та след 220км,ама намалих че идекса на гумите ми е 240 макс.Ще си направя експеримент лятото с летните ми гуми дето са с индекс 300км.
 8. Днес закачих телефона пробно за блутуто.След 7-10сек рсзговор ми казва "service lost" и прекъсва. Идея?
 9. За музика май трябва да смениш блутут модула
 10. Колеги хондаджии, не съм писъл още нищо,защото чакам час при автомонтьор в Пловдив за обстоен преглед на кочинката.Ще ви държа в течение какво се случва,когато има развитие относно проблема ми. Благодаря за разбирането!
 11. Обмислях го това. Може да се направи без проблем.От средната конзола жиците могат да се пъхнат под мокета и с дупка в мокета под седалките няма да се виждат никъде. Два светодиода с 2.2К ома например и ще стане слаба светлина.Ама сега нямам време за това. На пролет като дойда пак в БГ Светещия "кабел" на подлакътника съм го вързал за осветлението на единия бутон за подгрева. Тези на вратите ще ги вържа за бутоните на вратите.
 12. BOKLUK_CHOVEK

  Предна броня

  Ако те дразнят,просто извади предпазителя от таблото и си готов.
 13. Ambient light mod ,за сега само на подлакътника - пробно,после и на вратите. Интериорът ми е със светъл кожен салон и се получи много добре.Осветява се и конзолата с чашите по този начин,та освен циганийка е и функционално хаха Цветът се води бял.
 14. Днес разглобих усилвателя на моя акорд за да проверя какви са интегралите. Усилвстрля е Panasonic с 2 х TDA7560 интеграли. Мощността им е: 4 х 51W /4ohm максимална мощност, 4 x 80W/2ohm максимална мощност. При 10% нелинейни изкривявания мощността е: 4 х 30W/4 ohm 4 x 55W/2 ohm Аналози на тези интеграли са ( за инфо,ако на някой му потрябва в бъдеще): TDA7388 (4X25W TDA 7850(абсолютно същите мощности като TDA7560) Корпусите са им едни и същи и крачетата им са 1:1,тоест разпоявасе стария - запоява се аналога. В случая няма да модвам стоковия усилвател. TDA7560 си е ок.Мислех ,че са сложили някой маломощен като 7388,но не е така. Обаче,интегралите не са намазани с термопаста. Което е минус. Намазах моите за по-добро охлаждане и препоих крачетата на интегралите и конекторите за предотвратяване на бъдещи "студени спойки". Спокойно можете да си подменяте колоните с 4 омови,няма никакъв проблем за интегралите. tda7560.pdf
×