Jump to content

BOKLUK_CHOVEK

Фен
 • Content Count

  269
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

BOKLUK_CHOVEK last won the day on June 3

BOKLUK_CHOVEK had the most liked content!

Community Reputation

66 Neutral

About BOKLUK_CHOVEK

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  К24Z3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Горно Нанадолнище

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @saSlim Супер е станало ,колега. Щом върши работа все е тая как изглежда,под колата е,няма кой да я гледа там. А и е само 10лв,на фона на 500 за оригинален комплект от Хонда си е перфектна направо.
 2. @joo Мерси,яркоста наистина се увели доста посредством средния бутон (джоистик). Като дам на задна и пусна фаровете има забавяне 3-5 сек докато екрана мине в най-яркия режим които съм му задал,но това е приемливо на фона на предишния вариянт "неизползваема камера" Сега вече,найстина мога да разчитам и реално да ползвам задната камера
 3. @Angelov_88 Относно вибрацийте ,прочети това: https://www.drive2.ru/b/493972642282340569/ Спрямо диапазона в който ти тресе се ориентираш към проблемната част. Оказва се че може да тресе от доста неща. При мен тресеше при набираме от 100 до150, под и над това - никакви вибрации. Оказа се отромема малка люспа от вътрешната част на вътрешното дясно каре. Смених цялата поуоска и се оправи. п.с. тъйкато не пишеш за проблемите в съответните им теми,не получаваш и адекватма информация от хората минали през подобни проблеми. Примерно аз подразбирам от заглавивто на темата ти,че е тема за обсъждане на покупка на кола от Швейцария и не съм я отварял,а можех да ти кажа по-рано за тресенето.
 4. https://www.drive2.ru/l/473847181447529333/ Темата завършва с : "Но, откровенно говоря, после проделанной работы, никому не посоветую таким заниматься"
 5. Разглобяваш таблото и ще разбереш. Аз съм го разглобявал няколко пъти,ама хич не съм се сетил да обърна внимание на въздоховодите, Моята кочина е executive и има всичко.
 6. 1. Купуваш си нужните тръби на старо. 2. Правиш си самоделки за почти без пари от нещо подобно.Продават се в всеки строителен хипермаркет Също така,няма да е лошо да почистиш ръждата и да намажеш с преобразувател на ръжда под централната конзола,че като плъзне и няма оправия после. Аз моята отдавна я обработих там. Не знам как ръждясват точно там тези акорди ,вътре в купето...
 7. Оригинален антифриз от Бултрско,купен днес. Готов за употреба ,до -36С. Синьо-зелен е,въпреки че на снимката изглежда като син. За акорд 8,K24Z3 съм го взел,но казаха че е универсален и го слагали на всички хонди.
 8. D13B2 няма такова реле? Стартера понякога върти и не пали,понякога изобщо не иска да завърти. Съпротивлението на бендикса на стартера е 3.5 ома Идеи?
 9. Дайте една снимка на "главното реле"? Къде се намира? В по-гормия коментар снимката не се отваря
 10. Мерси ,колега ,но знам как да наглася оборотите при смукач и при загрял двигстел и са нагласени и работи супер. Проблема е като пусна климатика. На празен ход при пуснат климатик оборотите падат на 2-300 ,като включи компресора. Съотетно компресора се изключва. Ако колата е на скорост,няма проблем.
 11. Здрасти! Имам един зелен "драгстер" от 1995 с D13B2. За 15г каране ,никога не ме е оставял на пътя,но в момента има малък проблем. Като се включи компресора на климатика оборотите на празен ход падат от 1000 на 2-300 и даже гасне понякога. Ако е на скорост няма проблеми,ама спра ли на светофар е гадна работа,климатика спира да духа направо. Преди много време имах същия проблен и го оправих с настройка на оборотите. Обаче не помня къде беше врътката за настройка на това. От ляво на карба има винт за настройка на смукача при студен ход. От зад зад кутията на филтъра има "врътка" (върти се на ръка) за настройка при загрят двигател. Ама не помня от къде се настрийваше при включен климатик Ако някой ,знае да удари едно рамо с инфо къде е ш*бания винт за настройка на оборотите при включен климатик ,че не се трае хаха МЕРСИ на отзовалите се!
 12. А истинска снимка на русите коси? :D

 13. Значи,няма да взимам нищо BGA. Мерси за съвета. А въобще някаква верига различна от оригинална може ли да се ползва? Кажете читава марка такава,ако има де. Мерси!
 14. Здрасти! Веригата ми е за смяна. Колата е Accord 8,K24Z3 ,2.4,201hp. Питах за цена в хонда и в Евро7 В евро7 цената на коплект за смяна на веригата е 290лв.Комплекта включва нещата на снимка 1. Марката на веригата е BGA. Въпросите са: Някой има ли инфо дали са читави веригите на BGA? Това което се вижда на снимката всичко ли е което ми е нужно за смяната? На втората снимка са цените от Бултрако за верига и консумативи към нея + информативно цена на сегменти и гумички за клапаните. Въпросът е : Мога ли да се доверя на евтиния коплект верига марка BGA за 290лв или да я взема от хонда на много по скъпа цена? Някой сменял ли е верига на K24Z3? Как върви цената на труда за услугата "смяна на верига" по сервизите? Мерси!
×
×
 • Create New...