Jump to content

Krasimir80

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Krasimir80

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 8 2.2 IDTEC
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Сливен

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Продавам демферен маховик за Акорд 2.2 IDTEC 2008г 300 лв 0889499121
  2. Мисля че при времената в които живеем (кражби,обири,отвличания) тази функция е добра за някакъв вид защита,когато спираш на кръстовище или нещо подобно. Благодаря.
  3. Може ли да се активира заключване на автомобила след като тръгне? Моята кола не се заключва.
  4. Здравей колега. Аз също стигнах до момента в който трябва да сменям съединител. Би ли споделил дали все още няма някакъв проблем с тоя съединител и от къде го поръча?
  5. Няма отговор на въпроса ми в темата! Ако някой го е правил,моля да пише.
  6. Здравейте колеги. Дали е възможно софтуерно да се изключи дистроника и круиз контрола да си работи без дистроника?
  7. Здравейте колеги,някой източвал ли е с цел смяна течността на съединителя,за да ми обясни как точно става? Предприемам тази стъпка,защото на няколко пъти при трета,четвърта и дори на леста скорост,след като подам рязко газ и ми приплъзва сякаш съединителя. Някъде се казва,че може да е от една от помпите и съвета е да се смени първо течността и тогава да се търси проблем по- надолу в помпите. Тествах съединителя на място с ръчна на трета,четвърта,пета скорост,дали ще преплъзва,но изгасва двигателя без да преплъзва,което ще рече,че не е заминал съединителя. Акорд 8 2.2 IDTEC 150 k.с. Благодаря предварително.
  8. Не съм ходил при майстор още,че не мога да се доверя нещо. Аз снощи установих този проблем.
  9. Здравей колега. От скоро и аз имам същия проблем. Моля те,когато го решиш напиши как си отстранил проблема и какво ти струваше!
  10. В случая не става въпрос за други марки,просто гледам техническите параметри както ги дават за модела. Друг е въпроса,че предната ми кола беше Сценик 1.9 дци който гореше в града 7 а извънградско 4.7.
  11. От къде зареждаш качествена нафта?
×
×
  • Създай нов...