Jump to content

ДичоЗлатев

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно ДичоЗлатев

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда акорд
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Нова загора

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колеги имам следния казос при смяна на долен шарнир и сглобяване на колата ми записва грешка в vsa и Tsa и то при навиване на волана пълен десен!гася паля грешките изчезват!какво може да е благодаря предварително лека и безаварийна!
  2. Колега възможно ли е да е лагера на дългата полуоска?защото и при мен е така но само на 2 скорост и на ниски обороти като ускорява!
  3. Колеги проблема си остана феродовия диск е като нов,никъкви следи че е минал 40 хиляди!моето виждане на нещата е че марката luk е пълен ташак пълно менте съдейки по луфтовете на демфер!моя съвет е да бягате далече!продължавам да я карам и да видим до кога ще здипли тотално!а предния който беше го карах около 150 хиляди мили!
  4. Добре ако всичко е наред утре ще пиша!
  5. Смених и маховик пълен комплект!ритане няма при мен всичко си е нормално отделя в норми но когато я напъна да ускорява на 4 скорост и почва да преплъдва и вдига оборотите!събота живи и здрави ще я подмягам пак, но този път ще е със инсромента за отключване на съединител!благодаря за отделеното време колега безаварийно
  6. Здравейте колеги!преди около 30к смених съединител на моята хонда и сега почна да боксува!четох много из форума,колеги писали че в самия притискател имало някъкви пластини който регулиране притискатела да компенсира износването на феродовиа диск.да кажа само че не съм го отключвал със специалния инструмент!та възможно ли е да не съм го оключил на макс и сега да е зациклил!така или иначе ще го отварям пак има ли вероятност ако го рестартирам и сглобя на ново да се оправи,някой сблъсквал ли са е с това?благодаря на отзовалите се лека вечер!
  7. Колеги добър ден, имам следния проблем при смята на спирачните апарати педала потъва и колата си сменя оборотите!та въпроса ми е възможно ли е да е от апаратите защото имаше разлика със надкладките!най вероятно са от дизел! Може ли да е от това? Благодаря хубав ден!
  8. Колеги помагайте,имам следния проблем.бажагника ми спря да се отваря от копчетата в купето и на багажника от вън!единствено от дистанционното се отваря!колата е хонда акорд8 седан
  9. От началото го правеше от време на време когато сме 4.5човека вътре и я натисна на 6 скорост!но така я карах близо 5 години!като почне да ти прави така постоянно тогава го сменяй!
  10. Колеги за много години!и аз имах същия проблем и със смяна на съединителя вече го няма!смених го със luk!
  11. Та колеги колата не е удряна!утре ще ви кажа дали е от това и дали съм я оправил!та преди време сменях нещо по окачването и се наложи да сваля преден десен амортисьор,та на самия тампон имало белег които трябва да се спазва посоката!лека вечер и утре я почвам ще пиша какво е станало 😉
  12. Всичко е проверено и нямам нищо за смяна!и задния мост също се прави стенд!но колата продължава да си дърпа и гуми сменях и пак си дърпа!последно ми казаха от стенда че имало някакъв наклон който те не можели да оправят! Най вероятно било от това ама не са сигурни!
  13. Колеги помагайте! Имам следния проблем със преден мост.ходех на 3 различни стенда и колата продължава да дърпа на дясно!на някой някога зблъсквал ли са е с такова чудо и ако си е решил проблема какъв е бил?колата не е удряна карам я от 5 години наложи ми се да сменям няколко накрайника и от тогава не може да се оправи!
×
×
  • Създай нов...