Jump to content

dragob

Фен
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Neutral

About dragob

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  хонда сивик d15z8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Skype
  margoto.28

Recent Profile Visitors

953 profile views
 1. Да нямаш теч от някой маркуч и да се изпарява и да не виждаш теча.да каже някой който разбира ,но при такъв разход ако е от главата как ще работи колата?
 2. Идеята е да го разглобя и при фена да го измери и части от него,после до сглобя.да се сменят някой масла ,антифриза.мисля да не шлайфам главата,не надува и не губи антифриз,не загрява поне досега.
 3. Здравейте колеги,в последно време обмислям ремонт на сивика си д15Z8 1998,сегменти,гумички,биелни лагери,съединител,гарнитура на картера и други ,ремъци,масло кутия.Ремонта ще се прави от мен.Причините -харчи масло ,заминаваш съединител.Мисля да извадя целият двигател,имам достъп до канал в гараж.Частите от интернета и от форумните хора.Въпроси имам много.Като за начало марка гарнитура за главата,марка гумички.,сегменти и биални лагери.Химия за да накисна буталата и да почистя главата?Ако някой има желание да помогне с съвети,приемам всякакви.
 4. Направи ли ремонт на колата?
 5. И аз минах по този път.върта ключа и не пали,чукам пали.Така 2 месеца чат пат,но все по зле.НАкрая купих едни четки 12 лева и два часа работа и от тогава никакви проблеми.Първо почети как става и действай.Сега бих го направил още при първото не палене.
 6. Какви пари взимат за рециклиране на апаратите?
 7. Колеги предстои ми смяна на съединителя.дайте съвет за избора.бюджета е до 200лева.колата е d15z8 аеродеск 1998,кара се нормално,без спортно каране.марки много,по сайтовете някакви намаления.как стой реално въпроса с цените.
 8. Да 2к не са критерии,но ако харчи масло ще си проличи още на тези 2 к,ако го хорчи след 5 к може би е вида масло.
 9. Първо сменяш маслото,после гледаш все пак за течове,накрая засичаш на 2 хиляди килиметра дали има разход на масло и решаваш какво да правиш.
 10. Да не ти тече от гарнитурата на капака,щом казваш че се получило след реглаш?
 11. Честно казано щом така яко са те прекарали и аз би им го върнал,има си начини за всичко.
 12. Сивик аеродеск 1,5витек 1998 1.слаб климатик 2.шум много 3.тракащи пластмаси 4.увисващи врати 5.обичат масло всякакво
 13. Виж дали не и клеморед,щом пали и гасне.не се разбра на студена пали или като загрее не пали?5
×
×
 • Create New...