Jump to content

dragob

Фен
 • Мнения

  154
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

13 Neutral

Относно dragob

 • Ранг
  Потребител

Contact Methods

 • Skype
  margoto.28

Profile Information

 • Кара
  хонда сивик d15z8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

437 профилни разглеждания
 1. Като се замисля и аз при всяко полене имам това щраааааак.според мен е нещо свързано с моторчето на парното.но сечува от дясната страна.а при теб проблема с абс е може би съвпадение.
 2. dragob

  Civic не пали

  относно колежката с непаленето сутрин.имаш ли от кой да вземеш здрав акумолатор?второ пробвай това -при проблемно палене сутрин след като си запалила колата след подавене с ток или много трудно палене,нека поработи колата 20 секунди и загаси и пробвай пак да запалиш да видиш дали ще запалиш или отново ти трябва ток?
 3. Не ти е зацепен ремъка точно.провериго
 4. Крива гумаили гуми
 5. dragob

  Civic не пали

  Колежке пробвай това.след първото трудно палене,изчакай 10 секунди и загаси колата,пробвай да запалиш пак.ако запали от раз без проблем, значи си хванала от вируса на хонда за трудното палене сутрин на студено.
 6. dragob

  Civic не пали

  Пробваш да запалиш докато изхабиш акумолатора така ли става? През деня пали ли колата?алтернатора работили ти добре?
 7. dragob

  Civic не пали

  Нещо не се разбира .паднал ти е акумолатора сутрин и няма ток в него или дълго време не иска да запали и ти пада аку то и ти дават ток?както е казал колегата купи нов акумолатор
 8. Аз карам сивик и онзи ден и аз като теб влизах през багажника,добре че е аеродеск.пръсках с вд и тези дни нямам проблем.и пи мен първия път не помръдваше нищо и после се оправи.раздвижи хубаво
 9. dragob

  Скъсан болт

  Колега и аз имах сгъсан болт.1 во свали капака на главата и виж какво е положението.2 ако може по някъкъв начин опитай да завъртиш останалата част от болта.обикновенно не се къса равна повърхност,с някаква права отверка пробвай да отвиваш -важно отвиваш.ако стане е добре,ако нямаш друг болт сложи стария колкото да не излиза масло и влиза мръсотия и търси нов.при беше така карах досто вреве със скъсан болт и няма проблеми,освем малко омасляване около скъсания болт
 10. Ребела е карбуратор нали?
 11. Ще пиша,надявам се само този който съм взел да работи.когато го свалях имаше гориво в него.мисля че е оригинален ,пише нещо като kehin n1.
 12. Да напиша и аз нещо по темата .с две думи и аз го имам този проблем d15z8 ,коментирал съм в темите разни предположения за проблема трудно първо палене зимата.преди около 2 седмици и аз взех от една морга регулатор на налягането на гориво.не знам дали работи добре,но мисля да го пробвам когато застудее и почне да не пали,за момента пали от раз.ще отбележа факта че вече съм на газ и се замислям това какво променя при паленето сутрин?иначе в този регулотор има една гумичка която явно с годините пропуска гориво и затова няма количество и налягане в рейката,а като стане студено още повече се свива и пропуска,с това си обяснявам факта ,че проблема се изостря при студено време.
 13. И аз съм кандидат моторист но искам чопър малък,може би хонда ребел.но никой не дава никаква информацията за модела.
 14. dragob

  газова уредба

  Колега аз сложих газ на d15z8 миналия вторник.обикновенна агу.изпарител турски 50 лева нов,тръба 25 лева нова,плочка 10 лв втора употреба,емулатор за дюзите 10 лв втора употреба,копче 10 лв ново,.маркучи ,скоби,тройници,15 лева нови,бутилка 30 литра 30 лв втора ръка.сам си монтирах бутилката ,тръбата,и изпарителя.майстора върза токовете инсталацията и я пусна .взе ми 30 лева за труд. Сега една седмица по късно .разход 9 на сто смесено за сега.може и да падне.работа средна.с леки мой до настройки не прекъсва и не свети чека.ако имаш 800 лева слагаш ги,ако имаш 200 слагаш обикнавенна агу.аз я карах колата на бензин година и половина и съжалявам че веднага не сложих газ.ги се изплаща за 10000 км. при покупката на кола по добре е с ги защото той ти излиза почти бонус.
 15. Колеги никой не каза 8 години за това много ли са за 80к?
×