Jump to content

dragob

Фен
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Neutral

About dragob

 • Rank
  Потребител

Contact Methods

 • Skype
  margoto.28

Profile Information

 • Кара
  хонда сивик d15z8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

591 profile views
 1. Цени на задните големи тампони за d15z8 1998 комби.също така за същата маслен филтър,въздушен,филтър за купето?трябва да се прави пролетно обслужване.
 2. Ванка имаш ли гарнитура за d15z8 и каква цена е?замислям се дали да сменя моята ,не сълзи но предполагам че никога не е сменявана и цетките са по запушени.витек икономика си включва нормално.
 3. dragob

  Новини от Хонда

  Това е истината за европа-бита карта.на изток живота не спира за секунда и върви напред.там на никой не му пука дали 9 май е деня на европа или ден на победата.в китай има повече 300000000 (триста милиона) човека с доходи по големи от германеца,англичанина и французина.как мислите за напред къде ще е най голямия пазар на всичко?
 4. Според моя опит най голям проблем е ваденето на самото каре от полуоската. Най добре сваляш самата полуоска и сменяваш маншона.едно гедоре и едно менгеме ти вършат работа.две карета неискат да се извадят дори и не искат.
 5. Здравей чавдаре една поръчка и за мен http://www.auto24.de/en/mobil-super2000-x1-10w-40-4l.html mobil super 2000 10w- 40 4 l 17,95 € 1 брой http://www.auto24.de/en/petro- canada supreme 5w -30-htm petro canada 5w -30 1 l 3,65 € 7 броя (7×3,65)+17,65)×0,95)×1,9765=82 ЛЕВА ПРЕВЕДЕНИ 82 лева ДНЕС ПО СМЕТКАТА от името на драгомир цветков. получаване лично.
 6. Че остава малко в картера,остава,но повече остава горе в двигателя при кобилиците и вала.а от там източване само чрез махане на капака и още процедури.
 7. dragob

  Винетка

  Колеги аз работя на бензиностанция лукойл и продавам доста винетки.първата бележка която излиза е декларация която се подписва ,че номера е този който искате.ако сбъркате и подпишете декларацията с грешния номер пари не се връщат.дори и да сте казали друг номер.подпишете ли декларацията край,а касовата белешка която излиза си я преснимайте на Ксерокс,че мастилото с времето избледнява.а бележката си е документ .
 8. Колеги качете снимки да видя как е станало ,че проблема е масов на 20 годишните коли и ме дразни .
 9. D15z8 комби абикновенна агу градско извънградско смесено 50 на 50 8,5 газ зимно,като двигателя е на поне 400 к и е леко за ремонт,знаете масло.извънградско 6,5 нормално каране около 100
 10. Да бях в апи за сбъркан номер .имаме молба за поправка за номера но дали ще стане един господ знае.на господата от апи трябва да се зададе въпроса заща на една кола човек може да си купи десет винетки ида му вземат парите като не му трябват,реално и системата просто да каже ,че вече има винетка.продавам винетки от 12 години ,но като тази година не имало.просто си мисля колко сгрешени номера има ,но хората не го знаят и при проверка ,нямаш винетка.те ти булка спасов ден.гласувайте за тези управляващи.
 11. Вчера бях в апи и има заявление за смяна на номера на винетката,но казаха че става в рамките на 3 дни.ще пусна заявлението
 12. Да колега и аз сега съм така,направо от метал все едно.пружините ги проверих здрависа.какво на амортисьоро чоже да се е прецакало за да климне?
 13. Към колегата dandilov регулатора нов или втора употреба сложи?и аз пробвах но се оказа че съм взел друг регулатор и не можаш да го монтирам от д14в2.регулатора е същия ,но захващането е друго.ако някой му трябва такъв ругулатор му го давам подарявам ,но не мога да гарантирам ,че работии добре,свален е кола от надин
 14. Колеги след влизапе в дупка на ломско шосе софия при кристала се появи проблем.колата е наклонена наляво.предна лява гума попадна в дупка,не голяма 10 - 15 см дълбочина и колата клюмна леко наляво.забелязях ,разстоянието от гумата до калника от едната страна лявата е примерно 5 см ,а от другата 8 см видимо.счупена пружина няма. При попадене в дупка се чува яко металическо чукане сега.странно но от дясната страна при натискане се наклаща павече от колкото от ляво.какъв може да е проблема?амортисьори?
 15. Калега ще чакам да кажиш какво е развитието по темата ,и аз искам мотор и съм начинаещ
×