Jump to content

goldbyrk

Фен
 • Мнения

  715
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

133 Good

Относно goldbyrk

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  като луд
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  второ
 1. Джанта 14' сивик '98

  Днес си изтеглих оригиналните джанти и се оказа че теглото им е 7,02 кг. Става въпрос за тези: https://forums.hondabg.com/uploads/monthly_05_2017/post-11009-0-50949800-1493731128.jpg АТS ките които сложих, са 7,7 кг. , предполагам че няма да се усети разлика в ускорението.
 2. Толкоз скрап има, вземи от друга. Японските модели имат много здрави материали, в това число и волан. Предполагам че ще стане, нека се изкаже който е сигурен в съвместимостта.
 3. "Казуса с джантите", се вижда на снимките и от цитатите от личната ни кореспонденция. Смятам че съм си "постелил" съвсем културно и обективно. Предполагам тая кола не си си я поръчал по Еконт... Никой не е само добър, или само лош, но когато направиш лоша постъпка, това значи че си способен да я повториш, това е посланието ми към останалите членове, да имат едно на ум! Поздрави, честито за покупката!
 4. Honda Civic 6 sedan D15Z8

  Какви са проблемите да се мине на газ?
 5. Висок разход 6-та ген. Civic

  Ламбда сонда вероятно.
 6. Предърпва на равни обороти

  На компа няма какво да му стане, освен това, че с времето електролитните кондензатори изсъхват, променят си параметрите или в краен случай дават на късо, което би могло да доведе до повреда. Живота им обичайно е около +,- 20 години. Припоят е малко по високотемпературен от масовия и се разтапя на по висок градус. Ако се захванеш с тази профилактика, имай предвид че използването на индукционен поялник е категорично забранено. Върви в някой сервиз за телефони, там знаят какво да правят.
 7. Предърпва на равни обороти

  Ако ще сменяш компа, по добре подмени електролити те. Животеца им е 20- тина години.
 8. На мен ми искаха 300 лв за рециклиране. Шлайфане се и гребена, но само заради едното тропане, не си струва за мен. Тези които се продават за нови, също са рециклирани и съм чувал че дават дефекти понякога.
 9. Опитай с номера в този сайт: http://japancars.ru/
 10. swap от D14A7 към D15Z6

  Сигурно може, но каква е целта?
 11. Със сигурност има огледала с подгрев. Продаваха се до скоро и тук от блъснат Сивик. Д14з2 е с 2 сонди, в грешка си.
 12. Както стана ясно разлика има в делкото, с две ламбда сонди е фейса, предлага се вече с подгрев на огледала и седалки ако не се лъжа. Разлика има и в дизайна на стоповете, сигурно и други неща има.
 13. XADO

  Карай си с 5х30 и доливай.Каква кола, пробег?
 14. XADO

  А ти защо ще слагаш 10х40 и какъв ефект търсиш от добавките?
×