Jump to content

goldbyrk

Фен
 • Мнения

  710
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

128 Good

Относно goldbyrk

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  като луд
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  второ
 1. Предърпва на равни обороти

  На компа няма какво да му стане, освен това, че с времето електролитните кондензатори изсъхват, променят си параметрите или в краен случай дават на късо, което би могло да доведе до повреда. Живота им обичайно е около +,- 20 години. Припоят е малко по високотемпературен от масовия и се разтапя на по висок градус. Ако се захванеш с тази профилактика, имай предвид че използването на индукционен поялник е категорично забранено. Върви в някой сервиз за телефони, там знаят какво да правят.
 2. Предърпва на равни обороти

  Ако ще сменяш компа, по добре подмени електролити те. Животеца им е 20- тина години.
 3. На мен ми искаха 300 лв за рециклиране. Шлайфане се и гребена, но само заради едното тропане, не си струва за мен. Тези които се продават за нови, също са рециклирани и съм чувал че дават дефекти понякога.
 4. Опитай с номера в този сайт: http://japancars.ru/
 5. swap от D14A7 към D15Z6

  Сигурно може, но каква е целта?
 6. Със сигурност има огледала с подгрев. Продаваха се до скоро и тук от блъснат Сивик. Д14з2 е с 2 сонди, в грешка си.
 7. Както стана ясно разлика има в делкото, с две ламбда сонди е фейса, предлага се вече с подгрев на огледала и седалки ако не се лъжа. Разлика има и в дизайна на стоповете, сигурно и други неща има.
 8. XADO

  Карай си с 5х30 и доливай.Каква кола, пробег?
 9. XADO

  А ти защо ще слагаш 10х40 и какъв ефект търсиш от добавките?
 10. XADO

  Към осиране на двигателя.
 11. С какво ни пълнят климатиците?!

  Хайде обясни, че е интересно.
 12. Ако смяташ че това: https://www.olx.bg/ad/voltmetar-dc-6-30v-za-vgrazhdane-v-avtomobil-kamion-kola-karavana-ID5EvCg.html#fb0e4c3ed0 е "китайски боклук", ще те разочаровам. Ползвам го над 2г. Показва много точно, сравнявам го с измерване с качествен волтметър, като показанието няма никакви отклонения. Не се нуждае от собствено захранване, добра сглобка, широк диапазон на измерване, ниска цена. Това от аудито ще е на годинки, та ще е нужна профилактика, за да покаже възможностите си - не си струва втора ръка. Това което съм постнал, се продава и със затъмнена капачка.... Водоустойчив, подходящ за монтиране на лодки и яхти, директен монтаж в отвор, с гайка отзад и т.н и т.н. https://www.olx.bg/ad/vodoustoychiv-voltmetar-za-avtomobil-mototsiklet-lodka-i-dr-ID6VIxf.html#fcf66ab65c
 13. http://postimg.org/image/5dgcpp8nj/ http://postimg.org/image/68afdi975/ http://postimg.org/image/dajivgwm5/
 14. Нали според теб, беше термостата?
×