Jump to content

goldbyrk

Фен
 • Мнения

  831
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

goldbyrk last won the day on Февруари 10

goldbyrk had the most liked content!

Обществена Репутация

166 Good

Относно goldbyrk

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  като луд
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  второ

Последни посетители

2335 профилни разглеждания
 1. goldbyrk

  Honda D13B2 - Не пали?

  Въпроса е не какво влиза, а къде остава като влезе. Въздуха също има влажност. Просто ти казвам, че е безмислено карането с резервоар пълен винаги над средата. Относно утайките, дори е вредно.
 2. goldbyrk

  Honda D13B2 - Не пали?

  Нали и аз това написах, че водата е по тежка и отива на дъното, но без кислород, ръжда няма! Изпаренията отиват горе, но тъй като винаги остават кухини, пълненето до горе, обезсмисля упражнението. Реално резервоарът би трябвало да е под вакуум. Може би е по логично да се търси проблема в клапана на капачката.
 3. goldbyrk

  Honda D13B2 - Не пали?

  И с това не съм съгласен. Водата избива винаги нагоре. До къде ще е пълен, е все тая. Ако пък е попаднала много вода, то като по тежка ще е на дъното, но изпаренията отиват винаги горе, другото се отича долу. Освен ако не е пълен винаги до дупка, тогава би имало известен резон, но това е невъзможно. За ръжда ти трябва кислород - кухо пространство. Тавана на резервоара не е равна повърхност и колкото и да го пълниш, има места които са винаги празни! С две думи - пълни глупости! Моят 20г. Резервоар, има корозия единствено от външната страна, вътре блести. Ако има влага в резервоара и не се кара често колата, нищо няма да го спаси.
 4. goldbyrk

  Honda D13B2 - Не пали?

  Това с пълненето на резервоара, за мен е глупаво. Ако винаги седи пълен, то и с времето ще се натрупат в него утайки, което вече би довело до проблем - течността не е статична. Ако всеки път се смъква до минимума, то всяка попаднала частица, би била поета от филтъра. Ако са много частиците - натрупани заради оставянето му редовно с високо ниво, в един момент ще задръстят линията. Освен това и самата помпа си има вътре в резервоара филтър. Точно вчера свалях резервоара че течеше и всичко вътре си беше идеално чисто. Всеки път зареждам пълно - празно. Шофирам много, никакви проблеми.
 5. Наскоро сменях протекло цилиндърче. То омасляваше накладката, баш на задно дясно, съответно не държеше. Така карах почти година и си стържеше всяка сутрин на студено време, а се кара всеки ден. Барабани и накладки оригинални все още, пробег почти 300К и имат още бая живот в тях.
 6. goldbyrk

  Пръскалки тип мъгла.

  Искам да сложа на сивика пръскалки тип мъгла. Разбрах че стават от ЦРВ с този номер: 76810-S10-A01 От коя генерация ЦРВ са въпросните пръскалки?
 7. goldbyrk

  газова уредба

  Каква марка
 8. Повечето гаражи не са сухи помещения. Стига ти да вкараш веднъж влага с колата и тъй като няма циркулация на въздуха, влагата се задържа върху автомобила и работи в посока обратна на земната повърхност. Навън автомобилът се обдухва и влага трудно се задържа. Бих ползвал гараж, по скоро заради сянката. Все пак става въпрос за средностатистически гараж, а не хамбар на въздушната авиация Това лято си купих варненски Сивик за части, седял в подземен гараж. Набори с мойта, дори с няколко месеца по млада. Беше тотална леш. Навремето един френд си купи гаражна жигула от един дядо. Изглеждаше перфектна в началото, но в момента който напусна гаража и започна буквално да се разпада - надземен гараж. Моята я търкалям нон стоп и не признавам време, не е седяла никога в гараж , но не е мръднала на ръжда въобще! В гаража въздуха е влажен, особено при затопляне на времето.....
 9. Гаражните коли често са по изгнили от тия седящи навън.
 10. Няма как да е проблема в тях. Има само жило към кранчето под капака, което е вероятна причина, но той го е проверил вече.
 11. Човека си е купил нови тела, не са рефлектори. Алтернатора работи ли? Зачисти всички връзки на проводниците, в това число и на лоста зад волана. Едното от двете е.
 12. В Радимекс се продават за стинки такива крушки.
 13. Играта е голяма. Разглобявал съм...
 14. Разпродажба на едрогабаритни части: Задна врата багажник - 40 лв. Средно гърне ново - 40 лв. Лява врата - 50 лв .
 15. Какво стана с проекта колега?
×