Jump to content

goldbyrk

Фен
 • Мнения

  762
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

140 Good

Относно goldbyrk

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  като луд
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  второ

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. goldbyrk

  P1607 какво следва?

  Опитай да подмениш кондензаторите преди да купуваш друг комп.
 2. Миналата седмица ревизирахме моята кутия при фена. Изключително съм доволен от работата и отношението! Препоръчвам човека. Работи се с внимание към детайлите, не мисля че в стандартен сервиз, ще получиш толкова качествена работа.
 3. goldbyrk

  Нормално ли е?

  Има гумен Маншон който уплътнява около лоста. Той се сцепва и затова влиза топлина от изпускателната. Аз ползвам Маншон за каре , стегнат със свински опашки. Т е. Не е нормално да загрява.
 4. goldbyrk

  Смяна на компютър

  Така е, но ставаше въпрос че има разлика в ЕКУ на двата двигателя и без смяната им, модификацията не е извършена изцяло. Освен това разликата макар и слабо доловима е налице, при размяна единствено на комповете.
 5. goldbyrk

  Смяна на компютър

  Искаш нещо да докажеш, или спориш за спорта? Ти какво си опитал лично по темата? Прочети пост 15 от " твоята" тема. Разлика в комповете има, иначе нямаше да са с различна маркировка. Аз карам от 4 години А4 и като се качих на А3 и веднага усетих по слабия мотор. Имам достатъчно наблюдения над поведението на автомобила . За няколко години съм навъртял над 130 000 км. Друг е въпроса че има 90 коньови които са спънати по ред причини. Това са фактите . Приказки за спорта , показват нивото на автора им, но не и нещо полезно по темата.
 6. goldbyrk

  Смяна на компютър

  Ами те са си маркирани и по различен начин двата компа. Внушението е в твоята глава. Имам и двата сивика и от любопитство направих размяната за проба . П.п. има и лесен вариант за елиминиране на имобилайзера, с проста доработка на компа.
 7. goldbyrk

  Смяна на компютър

  Различни са. Има смисъл. Аз лично усещам разлика, дори само със смяна на компа.
 8. goldbyrk

  Смяна на компютър

  Трябва ти имобилайзера. Друг вариант е да ползваш твоя, с твоя ключ, но да прехвърлиш платката от стария на новия комп.
 9. goldbyrk

  Фарове

  Защото всичко е относително. Виждал съм фарове на Депо от по старото производство, които са по зле от тия които си купих. В смисъл, че оребрението на рефлектора е различно и осветеността е по лоша. Търси си на Ван Везел. Холандско производство са, но бяха свършили за моя модел и ме поставиха пред свършен факт. Виждал съм и на други производители фарове, които са наистина много некачествени. Луфтове, калпави материали и т.н. Мисля че Депо си струват, макар и да са с напомпани цени.
 10. goldbyrk

  Фарове

  Рециклиране на фар не е толкова просто. Не говорим за ръчно полиране, а за поставяне на защитно фолио. Моите рефлектори и двата бяха изпечени над крушката! Това намалява излъчването на светлинният поток драстично. Предвид и факта че като за толкова ниска кола осветеността не е най добрата, това е важно условие за добра видимост. Освен това и самата пластмаса на корпуса се опича и става трошливи. На единият ми фар, се беше спукала отвътре. Луфта между фара и бронята е заради стойката под бронята. Много афифно изпълнение, много тънки тенекии имат тези коли. Нови оригинални фарове, струват повече от цялата кола!
 11. goldbyrk

  Фарове

  По евтин - да, по добър - не. Втората ръка се нужда е от рециклиране на рефлектор и стъкла, което излиза на цената на нови. Новите които си взех на Депо, за мен са читаво направени.
 12. goldbyrk

  Фарове

  Ами колега, имаш интернет. Ровиш и търсиш. По евтин вариант е втора ръка. И на мен са ми много тия пари за тия черупки но толкова струват!
 13. goldbyrk

  Фарове

  https://www.autopower.bg
 14. Ако нямаш Ел захранване, провери модула за централното, който подава импулса. При мен преди години дефектира и си сглобих сам една проста и надеждна схемичка. Този модул е в шоф. врата.
×