Jump to content

goldbyrk

Фен
 • Content Count

  890
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

goldbyrk last won the day on July 3

goldbyrk had the most liked content!

Community Reputation

195 Good

About goldbyrk

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  като луд
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  второ

Recent Profile Visitors

2604 profile views
 1. Аутопауър ако не се лъжа
 2. Аз си купих нови на Депо за 250 по спомен. 2 години никакви грижи. Шарката на рефлектора е като при оригиналните. Много съм доволен. Мита за лошата осветеност на модела, рязко се стопи. Малко коли могат да се похвалят с такава видимост! Тия дето алуминизират за 300 лв. да се гръмнат. Пластмасата е опечена отдавна.
 3. При мен е около жабката под таблото. Хеч.
 4. Аз си купих блутут приемник и го вкарах вътре в плейъра. Свързвам се с телефона, музиката пускам от него. Има модули които стават и за провеждане на разговори. Струват 20-30 лв. Хваща сигнал на около 15 метра от колата. На негово място преди ползвах кабел със стерео жак, но ме дразнеше кабеляка. Звука е на ниво и много по добър от всякакви трансмитери.
 5. Имам тема за евентуалният проблем. Ако достига ток до машинките, разглоби моторчето и на едната четка има пластинка- позистор. Направи мост и си готов
 6. Дай снимка. Сваляш капачката на резервоара и я носиш в магазин за автобои да ти направят същият цвят напълнен в спрей. Ако ще си го правиш сам, ще ти обясня какво материали да ползваш и как да стане преливане без да си личи. Ще ти струват около 30 лв. материалите.
 7. Къде е това момче?
 8. И аз съм с този мотор. Правих основен ремонт при Фена, заради същият проблем. Карам много и често на моторна спирачка, и наистина има резон в това, да се губи повече масло. Може би е свързано с ниската компресия в цилиндрите, от въпросният работен режим.
 9. Това е абсурд. Има нещо осрано по " ремонта".
 10. Ползвал съм всякакви масла, след ремонт на двигателя съм. Винаги си похапва, особено след 4-5 хилки пробег. Миналата година си закупих от Метро евтино масло 5х40 за промивка, името на маслото е Carlube, произведено в Англия. Отговаря на спецификациите за нашите мотори. Уж го купих само за промивка, но мотора утихна осезаемо и реших да покарам с него. В резултат, установих че с това масло разхода му е нищожен, почти липсва. От тогава карам само с него и съм доволен много. За справка, за една календарна година, съм изминал точно 50 000 км. !
 11. Аз карам без канистър. Никакви проблеми нямам.
 12. Спокойно, животът е пред нас!
×