Jump to content

Jappower

Фен
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Jappower

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Stara Zagora

Contact Methods

  • Skype
    nqmaa

Последни посетители

1434 профилни разглеждания
  1. Jappower

    Въпрос????

    Здравейте колеги . Може би въпросът ми не е за тук, но все пак. Търся човек, който да работи в данъчно или КАТ за няколко въпроса.
  2. Мисля, че точно с такъв съм в момента няма резултат.
  3. Здравейте колеги . Имам теч от О пръстена на делкото. Проблема е там, че двигателя е D16Y2, а делкото от D16Y3 и е преправено за да пасне за този мотор. Смених стария О пръстен, който течеше с оригинален за делкото и се оказа, че започна да тече повече. Тъй като търся такова делко от 2 месеца и няма никъде моля за съвет как мога да спра теча. Какъв размер О пръстен трябва да сложа. Благодаря предварително!
  4. Имам същия проблем на D16y2 . Дали този мотор има датчик колянов вал , някой да е запознат ?
  5. А как мога да проверя термостата дали си върши работата без да го свалям ?
  6. Здравейте колеги . Първо да кажа , че търсих из търсачката , но не открих конкретен проблем като моя. Та проблема е, че от доста време имам доста слабо парно. Пробвах с друго радиаторче на парното, прочистих си моето пак го сложих, но ефект нямаше. Скоро ми предстои смяна на антифриза и ако може , да ми кажете как най-правилно да обезвъздуша системата защото нещо ме кара да мисля, че е от това. Колата е англичанка D16. Благодаря предварително!
  7. Здравейте колеги. Имам следния проблем . След смяна на инсталацията на ксенона, защото старата ми правеше проблем с тази не иска да свети на дълги. Няма изгорял бушон . Някакви идеи къде да търся проблема ?
  8. Имам още един въпрос колеги . Някой да знае какъв е кода на оригиналното делко от D16y2 ?
  9. И на бутане не пали . Къде се намира това главно реле ??
  10. Добър ден колеги . Имам следния проблем и се надявам , някой да може да ми помогне . Колата е англичанка 96г с D16y2 мотор . От известно време , когато я карам на газ и я изгася , след това не иска да запали поне 20-30 минути , докато не изстине предполагам . Започнах да я карам само на бензин , но от вчера взе да ми прави същия проблем . От какво може да е ? Благодаря предварително.
  11. Пробвах го преди малко . Не става
  12. Имам . Но защо при окъсяване на буксата премига SRS , а не чека това ми е интересно
  13. Здравейте колеги . Проблемът ми е малко странен , допитвах се до няколко човека но и те нямат идея .Колата е англичанка D16y2 . От доста време ми свети лампата за SRS на таблото . Днес реших да проверя за грешки . Окасих буксата и чека ми свети постоянно , а лампата за SRS премига . Следователно си мисля , че SRS ми играе роля на чек . Няма логика и не знам какво става с тази кола . Ако приемем , че SRS е чека , премиганията отчетоха грешки 21 и 92 . 92-а грешка май е свързана с втека , а втек си има . 21-а не знам какво е . SRS свети от много време и вече не знам какво да правя . Моля за съвети . Благодря !
  14. Добър ден на всички . Минавам направо към въпроса . От известно време имам проблем , при пускане на колата на скорост по наклон независимо на коя скорост има едни лашкания едни чудеса и странен шум . Като я пусна на равно на скорост пак има лашкания , но шума е по-малък . Не знам , но си мисля , че е от скоростната кутия . Та от доста време съм си наумил да сменям скоростна кутия (в момента съм с D16y2 мотор) и кутията ми е адски дълга , и спъва колата . Моля за вашия съвет каква ск.кутия да търся да живне малко (но пък и да не ми надува главата на дълъг път ) . Върти ми се нещо из главата от D13 фейс или D15B2 . Моля и за вашето мнение . Поздрави
  15. Не съм ги сменил . Забравих марката на свещите . Забелязох , че когато забие и при подаване на газ се получава една глъхнене сякаш не отваря дорселовата клапа .
×
×
  • Създай нов...