Jump to content

s.s.d.d.

Фен
 • Content Count

  480
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

s.s.d.d. last won the day on June 28 2018

s.s.d.d. had the most liked content!

Community Reputation

212 Excellent

About s.s.d.d.

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Bulgaria

Recent Profile Visitors

1901 profile views
 1. При дадените начални условия, а именно а1=1, a2=2 и a3=3 няма как да бъде съставено линейно рекурентно уравнение с хомогенна част и крайна история, което да характеризира последователността от изброените числа. Числата не са числова редица в смисъла на дефиницията от математическия анализ и дискретната математика. Аналогично е твърдението и за линейно рекурентно уравнение с хомогенна и нехомогенна част с крайна история. Не може да има такава рекурсия.
 2. В кутията влиза карето, не полуоската.
 3. То горен има ли? https://omanual.ru/Honda/FR-V/1/059.HTML
 4. "-На един кей са кацнали 5 чайки. Едната от тях решила да отлети. Колко чайки са останали на кея? -Ами... четири. -Не- отвърна Джоунс. - На кея са си останали 5 чайки. Да решиш да отлетиш и наистина да отлетиш са две различни неща. Слушай ме сега внимателно. Независимо от широко разпространеното противоположно мнение, намерението да сториш нещо не притежава абсолютно никаква променяща сила. Петата чайка може да има намерение да отлети, може да е решила да отлети, може да си говори с останалите чайки колко прекрасно е летенето, но докато сама не размаха крила и не се издигне във въздуха, тя продължава все така да си стои на кея. Между нея и останалите четири чайки на практика няма никаква разлика. По същия начин няма разлика между човек, който възнамерява да живее по различен начин, и човек, на който това изобщо не му минава през ума. Мислил ли си някога колко често ние съдим за себе си по намеренията, които имаме, докато за всички други хора съдим по техните реални действия. Намеренията без реални действия са обида за онзи, който очаква най-доброто от теб. "Имах намерение да ти донеса цветя, но не ти донесох.", "Мислех да се прибера у дома за рождения ти ден, но..."." Анди Андрюс "Проницателят"
 5. https://www.troublecodes.net/p2codes/p2610/
 6. Нещо сте оплескали с подаването на ток. Остави я с откачен акумулатор, както каза Фена и го зареди. P0606 ECM/PCM Processor Malfunction, другата нзн какво е...
 7. https://www.youtube.com/watch?v=50mjDEorC_E
 8. Свободата е като въздуха: осъзнаваш колко струва, когато започне да липсва... Пиетро Каламандрей
 9. Същият проблем /дефект/ го има и ЦРВ, има и теми за това.
 10. "Тъй е, Елице, човек тряба да загуби, че да се научи да печели. Инак е слаб в имането, га сичко наготово му иде. Сълза не е ли отронил, парче сърце не е ли дал, не умее да цени и да държи." "Гласове в тихото", Валентина Йоргова.
×
×
 • Create New...