Jump to content

baju

Фен
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

baju last won the day on Юни 8 2023

baju had the most liked content!

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно baju

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CR-V III Gen
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Разград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте! Онзи ден проверих казанчето и беше под допустимия минимум и се налага да допълвам течност. Споделете как е най-добре - цялото да се източи и налее от новата или само да допълня до горната граница? Също така само оригиналната течност ли може да ми свърши работа PDS-F, или има и по-бюджетни варианти? Споделете, който е имам подобен казус как го е разрешил! Вече 3ти ден ми стърже волана и не искам да рискувам по-сериозни повреди...
  2. Здравейте! Вече 3ти ден подред от нищото се чува шум подобен на стържене от волана. Не е постоянен, но предполагам не е за пренебрегване. Някой който е имал подобен проблем нека сподели от какво може да е и какви мерки трябва да предприема? Благодаря предварително!
  3. Здравейте! Попаднах на следния продукт в АлиЕкспресс - https://www.aliexpress.com/item/32809846592.html?spm=a2g0o.cart.0.0.6ea638daMAct1p&mp=1 Някой по-запознат може ли да ми каже дали ще пасне на CRV 2010 Executive? В момента при отключване/заключване страничните огледала не се отварят/прибират. Единствено мога да го правя с бутона отляво на волана. Бих искал при отключване и заключване с дистанционното да се отварят, но не знам дали конкретния модул ще е съвместим...
  4. Колата претърпя ПТП, в което основно пострада дясната част и подменените врати дойдоха с износени гумени уплътнения. Сега разполагам само с левите лайсни от предния комплект, а имам нужда от десни.
  5. Да разбирам, че трябва да си взема нов комплект или да търся някого, който има за продан само двата десни?
  6. Отново се налага да подменя лайсните на двете десни врати, та въпроса ми е останалите 2 лайсни от комплекта, който ползвах вече един път за същите врати ще свършат ли работа?
  7. Огледалото се смъкваше само при пускане на задна предавка с цел улесняване при паркиране. И при потегляне след това се връщаше в нормална позиция. Смъкването се случваше само при пускане на задна - нещо като авторегулиране беше. Сега каквото и да опитвам да настроя огледалото се дига при превключване на задна.
  8. Няма ли кой да обясни стъпка по стъпка как да се настрой това огледало?
  9. Привет! Колеги, може ли да обясните как се настройваше дясното странично огледало, за да може при превключване на задна предавка да се смъква само до дадено ниво. Сега ми прави обратното и вместо да смъква го вдига. Цял ден си играх днес и не се сещам преди как го бях настроил. Някой който се е сблъсквал с подобен проблем и има решение нека драсне как се случва хватката. Благодаря предварително!
  10. Пичове, който е запознат кажете от къде мога да си поръчам нови врати(дясна предна и задна) по възможност с пълно оборудване на модела, който е 2010 година Executive. Преден десен калник също ме интересува, страничното огледало предполагам си идва с вратата в комплект. Най-лошото в случая, че и колоната е набита от удара:
  11. Излязох извънградско и точно след 10 минути каране на 2000-2100 оборота изчезна грешката.
  12. Тъкмо се зарадвах, че оправих уплътненията и днес както си карам ми излезе това на таблото. Никога досега не ми е излизало това съобщение, свети постоянно. Бях чел някъде, че трябвало да се кара на дадени обороти известно време. Споделете, който се е сблъсквал с подобно нещо как се процедира?
  13. С новите вече си е съвсем друго, напълно доволен от цялата процедура:
  14. Най-накрая пристигнаха, месец и половина чакане. Споделете лесно ли става подмяната или е по-добре да се занесе на човек, който ще свърши работата?
  15. Попаднах преди малко на следните: цък, който уж се водят намалени и някой може ли да ми обясни дали има разлика с тези дадени в горните линкове?
×
×
  • Създай нов...