Jump to content

baju

Фен
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

baju last won the day on June 8 2023

baju had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About baju

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  CR-V III Gen
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Разград

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Отново се налага да подменя лайсните на двете десни врати, та въпроса ми е останалите 2 лайсни от комплекта, който ползвах вече един път за същите врати ще свършат ли работа?
 2. Огледалото се смъкваше само при пускане на задна предавка с цел улесняване при паркиране. И при потегляне след това се връщаше в нормална позиция. Смъкването се случваше само при пускане на задна - нещо като авторегулиране беше. Сега каквото и да опитвам да настроя огледалото се дига при превключване на задна.
 3. Няма ли кой да обясни стъпка по стъпка как да се настрой това огледало?
 4. Привет! Колеги, може ли да обясните как се настройваше дясното странично огледало, за да може при превключване на задна предавка да се смъква само до дадено ниво. Сега ми прави обратното и вместо да смъква го вдига. Цял ден си играх днес и не се сещам преди как го бях настроил. Някой който се е сблъсквал с подобен проблем и има решение нека драсне как се случва хватката. Благодаря предварително!
 5. Пичове, който е запознат кажете от къде мога да си поръчам нови врати(дясна предна и задна) по възможност с пълно оборудване на модела, който е 2010 година Executive. Преден десен калник също ме интересува, страничното огледало предполагам си идва с вратата в комплект. Най-лошото в случая, че и колоната е набита от удара:
 6. Излязох извънградско и точно след 10 минути каране на 2000-2100 оборота изчезна грешката.
 7. Тъкмо се зарадвах, че оправих уплътненията и днес както си карам ми излезе това на таблото. Никога досега не ми е излизало това съобщение, свети постоянно. Бях чел някъде, че трябвало да се кара на дадени обороти известно време. Споделете, който се е сблъсквал с подобно нещо как се процедира?
 8. С новите вече си е съвсем друго, напълно доволен от цялата процедура:
 9. Най-накрая пристигнаха, месец и половина чакане. Споделете лесно ли става подмяната или е по-добре да се занесе на човек, който ще свърши работата?
 10. Попаднах преди малко на следните: цък, който уж се водят намалени и някой може ли да ми обясни дали има разлика с тези дадени в горните линкове?
 11. Дай линкове по възможност от къде си взел твойте? Бях мернал някъде комплект уплътнение + лайсна заедно, ако в алито има такива ще е екстра.
 12. Привет! Гумените уплътнения са за смяна както на шофьорската, така и на пасажерската врата. На втората и лайсната както се вижда от 3-та снимка трябва да се залепи. Дайте съвет, тези които сте имали подобни проблеми откъде мога да поръчам нови качествени и лесно ли се подменят?
×
×
 • Create New...