Jump to content

barmag

Фен
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно barmag

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, някъде из форума колегите пишат че смяната на хидравличната течност била много лесна! Да помоля някой подробно да опише как става всичко, защото ми е под минимума и никога не съм я сменял, колата съм закупил декември месец 2017 година, и смятам че е време. Естествено маслото ще е Honda PSF-S надявам се 1л. да стигне. С уважение.
  2. Ок, Благодаря, а защо при почукване се оправя? Колко време ще ме изкара така?
  3. Здравейте приятели, хондата е заупена в края на декември 2017 г. "Civic 6 Fastback 1.4 i 75 к.с. 1998 г.", и си беше още тогава с този малък проблем в бендикса, а именно от време на време като завъртя ключа не пали. Взел съм си чукче за пържоли с дълга дръжка, и проблема се решава веднага щом чукна върху бендикса няколко пъти. Майстора ми каза че върху четките се събирало ръжда (защото не била карана, което е факт), предложи ми втора употреба "Дензо" - 50 лв с монтажа. Вие на какво мнение сте? Може ли да се мине по-евтино?
  4. Ок, Благодаря Ви за изчерпателните отговори.
  5. Здравейте приятели, на колко хил. километра се сменя горивен филтър на модел Civic 6 Fastback 1.4 i 75 к.с. 1998 г. (бензин БЕЗ газова)? Смених горивния филтър (обслужване) като купих автомобила на 22.12.2017г. на 163521км. в момента съм на 170273км. като миналата година на 167233км. сменях масло, маслен и въздушен филтър и майстора ми каза че няма смисъл да се сменя още било рано. Вие какво ще ме посъветвате?
  6. Да Ви помоля по най-любезния начин едното запитване да не се превръща в караница и "словестни престрелки", отговорите на всички Ви бяха доста изчерпателни за което БЛАГОДАРЯ, започвам да се чувствам виновен защо пуснах такова питане във форума, още един път да Ви помоля да не се препирате, все пак сме големи и зрели хора, а и в крайна сметка няма да се свърши света, а аз сам ще си бъда виновен, ако допусна да ми падне под минимума.
  7. CARPERA,...не разбрах ще се случи ли нещо когато падне под минимума?
  8. CARPERA, Благодаря ти, колко временно е това с добавката?
  9. А това дават го за този модел разфасовката малка: https://www.autodoc.bg/kleen-flo/15079164
  10. Здравейте, приятели трябва да долея хидравлична течност защото ми е на "минимум" (изпраила се е с времето). 1. Задължително ли трябва да долея с хидравлично масло което е специално за модела? 2. Има ли някакъв най-евтин вариант да ползвам нещо друго, реално трябва да долея към 200мл.? Просто НЕ МИ СЕ ДАВАТ пари! С уважение към всички Вас.
  11. Вентилатора трудно ли се сваля, питам за да не разкача всичко, и после да не мога да го сглобя, както писах в един от предходните си постове аз съм с две "леви ръце"!
  12. Благодаря, информативно колко време ще изкара? Честно казано Хондата се кара рядко от 20 декември 2017 до днешна дата навъртяни малко под 1700км.
  13. Благодаря за подробните разяснения, в страницата на линка които публикува има още един модел: http://www.avtosklad.bg/управляващ-блок-резистор-за-отопление-вентилация-за-honda-civic-uk-type-1995-2001-2 които е по-скъп с 3 лева и стотинки, по-добре ли ще е да купя него?
×
×
  • Създай нов...