Jump to content

pepur

Фен
 • Мнения

  281
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

pepur last won the day on Март 13 2016

pepur had the most liked content!

Обществена Репутация

56 Neutral

Относно pepur

 • Ранг
  Потребител
 • Рожден ден 7.07.1980

Profile Information

 • Кара
  ex Accord 2.0 auto/now Jazz 1.4 and Lex :)
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Стара Загора/Плевен
 • Интереси
  Honda/Lexus

  Pepur cars
 1. Не са за датчиците. Ползват се за скара на регистрационни номера.Много приличат,но не са .
 2. Както колегите са написали Lexus is 200 е редови 6так,много надежден и здрав.Страхотен комфорт дори и сега след 15год.В момента съфорумници от Лекс обществото предлагат пълен Кит за компресиране и лекуват леката мудност .
 3. От абсолютно същата малка драма страда и Джаз,аз се чудех от къде влиза вода в багажника.Открих темата за замазване със силикон точно на шева и при мен се реши проблема.
 4. Акорд 7-ген - общи дискусии

  Относно маслата,беше създадена специално тема. Вискозитета е 5в30/5в40/0в20... много зависи,вижте в книжката.Погледнете и Амсойл-много са качествени също.
 5. Акорд 7-ген - общи дискусии

  Да,така е.Заради по високото октаново число което е стабилно на детонации,но процеса на горене е по-бавен.И аз имах период в които съм пробвал всякакви петроли ).Още много безаварийни км желая с най-евтиния бенц в цяла Бг ).
 6. километраж

  Във ”белите” страни има много градски зони 30 и 50 където се спазва стриктно.За наше улеснение са.
 7. Да http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=104960
 8. Ееее твоя отговор ме радва много,винаги съм искал някои да ми обясни как се правят тези настройки ).Защото екстрата със гласовите команди е наистина много удобна,но малцина я ползват.
 9. k n филтри

  Идеята когато си поръчвате КН е да знаете,че залагате на качество,тук не се гони перформънс.Има такива филтри(евтини,ментета и т.н) които дори не успяват да изкарат живот до смяна на маслото и наистина могат да навредят.Когато избирате филтър проверявайте дали е "запечатан" с фолио и дали има О пръстен-срещал съм и такива без ;(. Въздушните КН(панелни) са изгодни в дългосрочен план да знаете,че автомобила "диша" добре,а не за 2-5 к.сили които уж подобрява ).
 10. Супер изглежда автомобила,по-добре не питайте тук а звънете на човека).Добрите екземпляри заминават сравнително бързо.И двамата сте от София все пак ),оглед няма да е проблем.
 11. Джанти за Джаз 2002ра

  Пасват от Сивик,само Ет-то сверете да е в допуск.
 12. TPMS сензор

  Външно не изглеждат различно,ако демонтирате гума тогава ще видите разликата.
 13. Комбинацията от топлото време,това че си пуснал почти всички възможни консуматори )) и ти се струва,че бавно развърта докато дойде турбинката )).Ааа с 2 думи-турбо дупка )).
 14. На 8 литра светва резервата,направено е да се минат приблизително 100тина км.
×