Jump to content

pepur

Фен
 • Content Count

  330
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 Good

1 Follower

About pepur

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 07/07/1980

Profile Information

 • Кара
  Lex
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен
 • Интереси
  Honda/Lexus

  Pepur cars

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Така и помислих,дори не сте видяли автомобила наживо.Няма Хонда която да няма никаква сервизна история,поне до 3тата година са в гаранция.Какъвто и Европейски произход да е имал автомобила се отразява,а дали нашият дилър иска да даде информация е друг въпрос.Помислете си всеки които звъни и казва,””тука една рама да проверим”” . Рамата може да се въведе и в два официални и безплатни сайта които дават инфо.Няма нужда от такива конспирации,че чак някои да си губи работата.Акорд 7, 2.4 бензин особено с ръчна скоростна кутия не е някаква космическа технология.Има 10 ”точки” на които да се обърне внимание при оглед,изключително здрав и безпроблемен автомобил. Ако не излиза нищо,може да е сбъркал при изписването на рамата. Поздрави
 2. Здравейте , Цената на всички налични автомобили е по договаряне,без значение от година на производство и реална цена.Има още няколко интересни Модела. При интерес основно по телефона. Поздрави
 3. А как разбрахте,че няма един ред в Хонда?Няма сервизни документи или не излиза в Бг(Бултрако) системата?
 4. Само информативно,3М не е еталон за качество.Много зависи дали ще се пастира и полира.Подобна услуга с наистина добри пасти е от 150лв-200 нагоре(зависи размер на автомобила,състояние на боя и лак и прочие).И такъв процес отнема около 2 работни дни. Няма как някои да Ви каже,елате след 3часа е готова. Има подготовка,миене,клей и т.н. Темата е много интересна,често се влиза в спор услуга за 50лв срещу 200 .
 5. Точно както каза Цецо и аз мисля,вижте и самата кола.Личи,че е на истински Фен на Марката.
 6. Цената на автомобила е абсолютно адекватна.Навън наистина би имала и по-голяма стойност,там неща като малък пробег и един собственик се ценят повече.Знаете фейсовите колко са малко,ако бе с 2.4 и повече екстри щеше да надхвърли 30к.
 7. Какви проблеми търсите,ясно е написано какъв е автомобила.Прегледан и сервизиран,може да си направите справка.
 8. Здравейте Колеги, Продавам въпросният рядък модел,най-интересното е че са 2 и имате право на избор .И двата са внос от Швейцария,нямат ръжда.Нивото на оборудване е еднакво и са и с дистроник.И двете са с лигитимен и доказуем пробег малко над 200к км.Цените са ексклузивни,Мпс-тата са в Плевен.Могат да се тестват и проверяват. Черната е с изключително красив двуцветен кожен салон,сивата е с тъмно сив към черен.Нямат захабяване,не са мазани или прочие.Всичко функционира и няма грешки.Бартер е възможен само за бензинови модели и само за Съфорумници тук . Повечето знаете качествата, характеристиките и екстрите на модела. Adaptive Cruise Control and CMBS systems Collision Mitigation Braking System Active Noise Cancellation system LANE KEEPING ASSIST SYSTEM (LKAS) Afs Подгряване и на задни седалки Много подробни снимки на мейл и вайбър. Черен Legend 26300 Сив Legend 26000 При интерес пишете или звънете Петър 089-66-898-32
 9. Няма Акорд с подгряване или обдухване на задни седалки ,не е заяждане а пояснение да не вземе някои да търси копчето .С дизелово Мпс ще Ви бъде студено зимата в града(не загрява) и детето и жената ще мрънкат :))). Бензин 2.0 или 2.4 всеки сам си решава,но само нещо нека се уточни: К24 е много по-динамичен и приятен за каране (особено с регулирани клапани :))). К20 и Р20 наистина ”напрягат”,с пуснат климатик усещането е като ускорение на Джаз 1.4. Това аз го пиша от моята камбанария :)) (много ми хареса израза на колегата,адмирации към него :))) и шофиране на тези автомобили при реални ситуации.Всеки един катери проходи поддържа 130-40 на магистрала и няма да Ви остави на пътя,но усещането е различно.Появяват се хора питат за съвет,а те самите не са се качвали да усетят купето и двигателя.Наистина зависи какъв водач сте,покарайте стеснете избора и ще се появи Вашата Хонда .
 10. pepur

  Дилема за CR V?

  Дори не на 100% ксенон,кожен салон или панорамен таван.Но както каза колегата,без криуз фарове за мъгла и е със клима само-това е супер постна. След това е много трудно да се продаде такъв автомобил,аз го мисля и от тази гледна точка. Около този бюджет може да се купи много прилично Мпс.
 11. pepur

  Дилема за CR V?

  Аууу,тук няма наистина какво да избере човек . Не ви разубеждаваме,а помагаме . Не си купувайте съвсем ”постна” кола,екстрите не са най-важни но Комфорт е без комфорт буквално.
 12. Темата е много полезна за всички потребители. Преди години съм описвал подробно целия процес,но изчезват мнения теми и т.н.На някои съфорумници съм казвал точно стъпка по стъпка каква е последователността. Езика е много важен,но липсата на Немска Сметка е голяма пречка при плащането на данъка за този 1 месец застраховка.Ако не ползвате познат с немски или посредник,не много биха откликнали да Ви влезнат в положението . Важното е,че сте се прибрали здрави и доволни от покупката .Искрено се радвам и честитя машината,и от тук нататък доста повече и само безаварийни километри .
 13. Точно така,само ”червени” zollnummer със застраховка (Versicherung) Г.О за 15дни или месец колкото Ви дадат.Трябва да имате и двата талона,голям лист почти А4 и малкият.На талона трябва да има печат Ungültig. Не тръгвайте със жълти. Честито и лек път на обратно.
 14. Страна не взимам,а безпристрастно коментирах горната обява защото има неточности и се оставят потребители с грешно впечатление.Разбирам,че може да сте го написал в бързината.Нито пък се считам от Гилдията ,преди всичко съм потребител защото си ги и карам тези които вкарвам . Глупосите по-скоро са за вечните коментари относно фабрикуване на книжки и милионници .За толкова години аз защо не зная къде аджейба се правят тия книжки,става като Градски Легенди .Црв 3ката по-назад в страницата изглежда доста добре(на снимки),които има интерес би трябвало да го види.Има много автомобили с малък пробег,не трябва да се генерализира.Хонда не е марката и тип автомобила на които да се навъртат по 50-100к км на година.За Фирмени автомобили се избират други Марки.Работещият Швейцарец не разполага с времето да прави по 300км на ден.Хонда и Лексъс и там се купуват от прагматични хора които ценят надежността. Иначе да,масово вноса се манипулира.За тези от Италия както каза преди някои още там ги въртят,.....темата е дълга . Тук хората дават и получават помощ,затова трябва поне тук инфото да е максимално “чисто". Форума разполага с толкова решения на проблеми,които дори и Дилър ги няма .
×