Jump to content

pepur

Фен
 • Content Count

  335
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 Good

1 Follower

About pepur

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 07/07/1980

Profile Information

 • Кара
  Lex
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен
 • Интереси
  Honda/Lexus

  Pepur cars

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Някаква специфика е,има го на всички които съм оглеждал със R20/Auto ,дори и при Црв(3то поколение) .
 2. ”Леко позабравена” едногодишна тема .Гърнетата ги видях в гаража и се сетих,цена по споразумение които желае приятен звук .
 3. Колеги здравейте, Сивият е наличен.
 4. В голямо заблуждение сте и в 3те изречения,темата е много обширна.А и ще изместим фокуса на темата,за да не е спам само ...на въпросният Рх350(които не е с Свт кутия,а 5степенна) извънградско му дава 8-9литра.
 5. Рх 350 е Лексъс ,там е класически мултипойнт V6 .Просто човекът искаше възможно най-доброто и сложи течна,иначе се монтира и класически Г.И. При Р20 няма да имате загуба на мощност при грамотен монтаж и настройки,за него Гуру Маркони да казва :)) .Но просто мощността на двигателя е дотам. За мен лично V6 / V8 е най-добрият избор,мощност и надежност.При монтиране на Г.И в парично измерение е като малолитражка.За пълна икономия в града Рх400Н които ми консумира колкото джаз 2011 автоматик,голям комфортен паркетник :)).
 6. Така и помислих,дори не сте видяли автомобила наживо.Няма Хонда която да няма никаква сервизна история,поне до 3тата година са в гаранция.Какъвто и Европейски произход да е имал автомобила се отразява,а дали нашият дилър иска да даде информация е друг въпрос.Помислете си всеки които звъни и казва,””тука една рама да проверим”” . Рамата може да се въведе и в два официални и безплатни сайта които дават инфо.Няма нужда от такива конспирации,че чак някои да си губи работата.Акорд 7, 2.4 бензин особено с ръчна скоростна кутия не е някаква космическа технология.Има 10 ”точки” на които да се обърне внимание при оглед,изключително здрав и безпроблемен автомобил. Ако не излиза нищо,може да е сбъркал при изписването на рамата. Поздрави
 7. Здравейте , Цената на всички налични автомобили е по договаряне,без значение от година на производство и реална цена.Има още няколко интересни Модела. При интерес основно по телефона. Поздрави
 8. А как разбрахте,че няма един ред в Хонда?Няма сервизни документи или не излиза в Бг(Бултрако) системата?
 9. Само информативно,3М не е еталон за качество.Много зависи дали ще се пастира и полира.Подобна услуга с наистина добри пасти е от 150лв-200 нагоре(зависи размер на автомобила,състояние на боя и лак и прочие).И такъв процес отнема около 2 работни дни. Няма как някои да Ви каже,елате след 3часа е готова. Има подготовка,миене,клей и т.н. Темата е много интересна,често се влиза в спор услуга за 50лв срещу 200 .
 10. Точно както каза Цецо и аз мисля,вижте и самата кола.Личи,че е на истински Фен на Марката.
 11. Цената на автомобила е абсолютно адекватна.Навън наистина би имала и по-голяма стойност,там неща като малък пробег и един собственик се ценят повече.Знаете фейсовите колко са малко,ако бе с 2.4 и повече екстри щеше да надхвърли 30к.
 12. Какви проблеми търсите,ясно е написано какъв е автомобила.Прегледан и сервизиран,може да си направите справка.
 13. Здравейте Колеги, Продавам въпросният рядък модел,най-интересното е че са 2 и имате право на избор .И двата са внос от Швейцария,нямат ръжда.Нивото на оборудване е еднакво и са и с дистроник.И двете са с лигитимен и доказуем пробег малко над 200к км.Цените са ексклузивни,Мпс-тата са в Плевен.Могат да се тестват и проверяват. Черната е с изключително красив двуцветен кожен салон,сивата е с тъмно сив към черен.Нямат захабяване,не са мазани или прочие.Всичко функционира и няма грешки.Бартер е възможен само за бензинови модели и само за Съфорумници тук . Повечето знаете качествата, характеристиките и екстрите на модела. Adaptive Cruise Control and CMBS systems Collision Mitigation Braking System Active Noise Cancellation system LANE KEEPING ASSIST SYSTEM (LKAS) Afs Подгряване и на задни седалки Много подробни снимки на мейл и вайбър. Черен Legend 26300 Сив Legend 26000 При интерес пишете или звънете Петър 089-66-898-32
 14. Няма Акорд с подгряване или обдухване на задни седалки ,не е заяждане а пояснение да не вземе някои да търси копчето .С дизелово Мпс ще Ви бъде студено зимата в града(не загрява) и детето и жената ще мрънкат :))). Бензин 2.0 или 2.4 всеки сам си решава,но само нещо нека се уточни: К24 е много по-динамичен и приятен за каране (особено с регулирани клапани :))). К20 и Р20 наистина ”напрягат”,с пуснат климатик усещането е като ускорение на Джаз 1.4. Това аз го пиша от моята камбанария :)) (много ми хареса израза на колегата,адмирации към него :))) и шофиране на тези автомобили при реални ситуации.Всеки един катери проходи поддържа 130-40 на магистрала и няма да Ви остави на пътя,но усещането е различно.Появяват се хора питат за съвет,а те самите не са се качвали да усетят купето и двигателя.Наистина зависи какъв водач сте,покарайте стеснете избора и ще се появи Вашата Хонда .
 15. pepur

  Дилема за CR V?

  Дори не на 100% ксенон,кожен салон или панорамен таван.Но както каза колегата,без криуз фарове за мъгла и е със клима само-това е супер постна. След това е много трудно да се продаде такъв автомобил,аз го мисля и от тази гледна точка. Около този бюджет може да се купи много прилично Мпс.
×