Jump to content

h5rov

Фен
 • Мнения

  552
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  4

h5rov last won the day on Февруари 24

h5rov had the most liked content!

Обществена Репутация

104 Good

Относно h5rov

 • Ранг
  /!\

Contact Methods

 • Skype
  none

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.4i, АТ, 2007
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Последни посетители

1085 профилни разглеждания
 1. Вечният въпрос 2.0 или 2,4

  Аз имам и друг въпрос, при 8ма двигателя 2.4 го има само до 2010? Така ли е или просто няма обяви. Проверих във всички сайтове за продажба на коли, напиша ли 2011 и липса. Ако искам 2.4 са само от 2008 до 2010, след това само 2.0 двигател.
 2. Имаш 2 филтъра. Един в клапана който се сменя на 30к, изглежда като този показан от Markony и другия преди рейката на 10к. При мен впръскването е даже 15% на 3000 оборота. Което в моя случай на 5-та е точно 140км/ч.
 3. Акорд 7-ген - общи дискусии

  Без да съм много компетентет знам, че може. Ако не се лъжа преди време колегата Becko беше постнал снимки на неговия Акорд, точно с тази модификация. Нека се произнесе той...
 4. Много задълбавате. За мен цената е висока. За толкоз пари се взима фейс. Случайна обява на подобна цена: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11511689082307193&slink=5hh453
 5. Тоест ето тези: https://stelkite.com/petex-honda-accord-01-2003-05-2008-accord-04-2003-08-2008-4-b012u-rex ?
 6. Textar или Ferodo

  Преди време бях в същите размисли. Вече 30 000км съм с EBC. Смених всички дискове и накладки, а още нямам ръб по дисковете. Чувал съм ги буквално 2-3 да свирят, дори не повярвах, че са моите. Карал съм преди това накладки Textar, някъде 5 000км, почнаха да тресат предните дискове и реших кардинално проблема. Препоръчаха ми ги като хубави и меки, не разваляли дисковете.
 7. Textar или Ferodo

  Масови марки заляли пазара. За мен въпроса би бил произхода. Ако има от къде да вземеш с ясен произход е най-добре.
 8. На места дори нитовете са започнати. Значи със сигурност ДА.
 9. Може ли да им направиш няколко снимки. Аз се оглеждам от доста време за мокетени, но все не харесвам.
 10. Honda Accord 2.2 i-ctdi, помощ...

  Да се застреля с тези цени на дюза. Въпреки, че не карам дизел знам, че в Пловдив ги рециклират за по около 70лв на дюза. Ако се интерисуваш, има колеги от форума които ще ти кажат точно къде и колко.
 11. Виене на хидравликата

  А ти защо не попита тук преди това? Може да не ти направим ремонт, но поне ще получиш някаква насока. Аз също не пропускам да дам съвет да се избягват оторезирани сервизи, но всеки сам ди носи главата.
 12. Виене на хидравликата

  Мехурчета... нали ти каза.. :-)
 13. Виене на хидравликата

  Винаги ли течността е "газирана"? Ако е така значи взима въздух от някъде преди помпата.
 14. Проблем с оборотите

  Извинявам се за off-a, но да поясня какво имах предвид. Ако става дума за четене на грешки, всички могат. Евтините не могат да трият всички грешки, по-скъпите го правят, а репликите могат и да програмират. Въпрос на нужда. Колегата в случая е прочел грешката и започва да се насочва къде е проблема, който може и да не е АТ. Идеята ми беше да не пращаме всички в Бултрако, нито са кой знае колко компетентни, нито кой знае колко приемливи като цени. Да не говорим за отделено време и внимание. Ти си го доказвал в предни твои теми. Лично аз не смята, че в Бултрако могат да направя пълна диагностика на АТ, да накарат всеки соленоид да избута шиша и да констатират... е това е проблема. И на въпроса ти... не знам такъв сервиз, а и дано не ми трябва да търся. (За немски марки знам, но там е друга тема)
 15. Проблем с оборотите

  Стига пращайте хората в Бултрако. Аз не съм чул те да ремонтират нещо. Или предлагат подмяна с ново или използват външни услуги. За цените няма да коментирам. Нека колегите в региона (Монтана, Плевен) му препоръчат сервиз с HDS, (Естествено ако локацията му е актуална). Първо да сподели дали кутията е обслужвана, и след диагностика чак тогава ще го мисли. За сега гадаем. едит: След като видях, че има отговор:
×