Jump to content

h5rov

Фен
 • Content Count

  1044
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

h5rov last won the day on May 23 2019

h5rov had the most liked content!

Community Reputation

228 Excellent

About h5rov

 • Rank
  /!\

Contact Methods

 • Skype
  none

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.4i, АТ, 2007
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

2253 profile views
 1. Всичко е ОК. Няма никакви забележки, изпробвах всякакви режими на шофиране. Да разбирам, че мога да срежа десния балансьор без да се притеснявам.?
 2. За сега няма тресене. Изпробвах я за кратко. Утре ще и направя едно магистрално и ще знам със сигурност. Това с тресенето и мен ме притесняваше по време на поръчаката. Търговеца ме увери, че качеството им било много високо, ще дам отзиви като имам повече.
 3. Цените са много добри. Ще ги имам предвид ако реша да сменям дясната. Марката предполагам ти е известна, предвид, че и трите са една и съща. Само за информация, искаха ми 300лв. за втора употреба.
 4. При обдухване на челното стъкло климатика се включва задължително за изсушаване на въздуха и премахване на влагата.
 5. Цяла полуоска взех, от линка в първия пост. Цената към мен беше 300лв + 15 лв. доставка. В сайта е по-евтина, но търговец ми я намери и поръча. Коректен човек, препоръчан е в cr-v раздела. Само прът не намерих. Докато за дясната страна има само ос от febest. Друг е въпроса дали може да се достави.
 6. При колите без навигация не знам дали става, но при тези с навигация има 2 бутона на A/C, on и оff. Като е спряно всичко на цяло и искам да пусна само духалка, натискам A/C off и тръгва да духа с изключен A/C, най-вероятно и при тези без навигация логиката е същата.
 7. Здравейте, преди 2 седмици скъсах лява полуоска #5. Общо взето изненада, но оправихме положението. Поръчах нова, изчаках я 10 дена и всичко е ОК. След като си прибрах старата, разгледах скъсването. По това което виждам, скъсването се е получило точно под балансьора #16, прикачил съм изображения. Явно там се е събирала вода, корозия и някакви пукнатини в които е ръждясвало. Та тук ми идват въпросите. На дясната полуоска дали не се случват същите процеси? Мога ли да срежа там балансьора, да почистя мястото под него и да преценя какво се случва там. За какво е този гумен балансьор, досещам се от името му, но задължителен ли е , може ли да "изпадне" случайно. Сещате на къде ме вее вятъра, ако имам съмнение и в дясната, да си спестя репатриране, чакане на нова и още разни главоболия свързани с местоположението на случилата се евентуална повреда.
 8. Там са монтирали споменатия ГИ? 2 коли имам с монтаж от там. Коренно различно мнение имам за тях. Колата от подписа направи вече над 100к км с БРЦ монтирано там. Само обслужване. На баща ми Аудо-то също е от там, пак няма никакъв проблем. Има нещо сиво в цялата ситуация..
 9. Аз ли не разбирам написаното? Двигателят жужи тихо, компресорът – кой ли би повярвал – работи надеждно. Mercedes може да се гордее с този С-клас. 130 литра моторно масло за доливане = 0,3 л/1000 км 6358 лева. Тоест на смяна от 15к доливат 4.5л.
 10. Извинявам се, че няма да съм в помощ, но точно заради ето такива случаи (монтажи от професионалисти с качествена техника) има хора които не искат да чуят за газ. Въпреки това на всички ни се иска да минем по-евтино, че сме сиромаси.
 11. Има писано по този проблем. Опасенията са, че със смяна на лагера може да не стане защото в много случаи лагера превърта в леглото на капака и от там идва шума. Може да се наложи нов капак.
 12. Не съм на ти по дизелите, но да не си и ти в групата с менте горивни филтри?
 13. Отделен: https://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=3477&nplgrp=3&cmodnamepc=ACCORD&xcardr=4&dmodyr=2007&carea=KG&ctrsmtyp=5AT&xgrade=2.4 EXECUTIVE-E&nplblk=B__0510 25510-RBA-G01 COOLER COMP., ATF
 14. Проверяват се много лесно и на подемник. Слага се едно трупче вътре в джантата. Единия край на щангата се поставя на трупчето, подпирате щангата на шарнира и натискате. Веднага се усеща ако има луфт. Друг е въпроса ако се късат и без луфт.
×
×
 • Create New...