Jump to content

h5rov

Фен
 • Мнения

  758
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

159 Good

Относно h5rov

 • Ранг
  /!\

Contact Methods

 • Skype
  none

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.4i, АТ, 2007
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Последни посетители

1555 профилни разглеждания
 1. h5rov

  моята хондичка

  Помисли за тази екстра. Какво ще се случи зимата, когато са замръзнали огледалата?
 2. Може би не схващам идеята? За фаровете... ок, но за OK-а на навигацията?!?! Радвам се, че нямаш проблеми с автомобила, но не си създавай такива. Винаги ли ще използваш навигацията за да е винаги включена? Вероятно като навито е спрано и сд-рома не върти. А със сигурност оптиката си има ресурс, който ще се изразходва за цветна картина.
 3. h5rov

  Accord-еон

  Ако искаш карта за БГ ти трябва от фейс. С преправяне се получава. Ако искаш таблото да ти изглежда добре с тъч екран, взимаш от пре фейс
 4. Аз имах подобен проблем. Смених ремък, оптяжен механизъм. Рециклирах хидравличната помпа, и накрая се оказа от лагера на климатика. Лагер 20лв, труд 25.
 5. Дойде ли време за реклама? Ще останем с впечатление, че висчки в застрахователния бизнес работят с идеална цел и от брокера зависят застрахователните премии и изплатаните суми след щета.
 6. Много дискутирана тема. Ако използваш търсачката на кирилица, както всички пишем ще попаднеш на няколко такива теми:
 7. h5rov

  Търся Bluetooth Modul

  Би ли споделил какво си поръчвал и какво си пробвал. При мен сработи след реболинг на големия чип. Но временно, за което ме бяха предупредили. Обясниха ми, че проблема е в чипа, в него се разлепяли също точковите спойки и ако си намеря същия чип нов ще го оправят. Така и не съм търсил.
 8. h5rov

  Mazda 6 vs Honda Accord vs Lexus IS 220

  Сравнявай изброените Ц класи и БМВ-та, няма как да нямаш супер добро мнение за Мазда. За да не съм офф, често карам бензинова Мазда 3, 2.0 АТ, 2016-та година, еми евтинджак си е... пластмаса, скърца, но пък нова. За дълъг път е мъка, изморява. За града супер, но още няма читаво решение за газ.
 9. Точно. Под 8 на 100 среден безнзин няма, което си е направо химера. Такъв разход с моето шофиране не мога да постигна никога.
 10. Каско на една вноска ДЗИ, регулярна цена 758.46 без отстъпката. Застрахователна сума 9900лв.
 11. Както и да ги мерите тези разходи, 2.0 е по-икономична от 2.4 във всичко. Разход, данаци и тн.. Моето виждане е противно на някои колеги, че щом ще се кара много трябва да е по-малкия двигател за икономия. Напротив, по-голям трябва да е. Повече сила, по-приятен за шофьора и още доста позитиви от кефско естество. Дори 170 не стига. В темата за ремапа по спомен най-доброто стоково беше около 162. С налучкване 2.0 ще е под 140кс.
 12. Странна работа. Тъмни снимки, в гараж... викаш си... гаражна. Отворен капака, цялата в листа... ха сега деца кажете....
 13. Според мен не, имат още живот. На първата снимка ми се вижда, че има от средния канал още.
 14. h5rov

  Покупка на Акорд 2.4 2006

  Не. Няма да включва изобщо. Ще светят 2 оранжеви индилации на таблото. ACC и i, май чека не светеше понеже тази система си е с отделен компютър.
 15. Аз не пропетах да харесваш нещо. Все има обаче и се налага да доправяш. Да не говорим, че диагностицита и развалени устройства И колегата с желания за навигация е така. Не му харесва без и иска да доправя.
×