Jump to content

h5rov

Фен
 • Content Count

  1023
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

h5rov last won the day on May 23

h5rov had the most liked content!

Community Reputation

226 Excellent

About h5rov

 • Rank
  /!\

Contact Methods

 • Skype
  none

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.4i, АТ, 2007
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

2168 profile views
 1. Ако споделиш какво ще струва и на бъдещи желаеше, ще сме по изчерпателни
 2. За да спре омазняването се сваля помпата, носи се ето тук 42.1805955 24.741517 (0888435957) и за 30 лв. и един ден загубен в разходки си готов. Ако искаш отзиви, пиши в Гугал, Пловдив, Радко (рейката) и чети.
 3. Здравейте, отварям темата с чисто информативна цел. Да споделя малко личен опит. От скоро усещам едно почукване във волана, като чели идва от ляво. Тя колата е абсолютна скука, освен зареждане на газ, нищо друго не иска, чак дразни. Поставих си сам диагноза, тва е само горен носач През годините си прибирам някои стари резервни части, в избата имам 2 стари носача. Реших да ги "рециклирам" и да си имам за резерв. Викам си, ще си имам ляв и десен, супер! Та...купих нови шарнири, MOOG HOBJ10953 за 35лв. двата броя и занесох носачите в една фирма за рециклиране на тампоните. Всичко точно, взех си старите носачи, вече като нови! Слагам ги един до друг и нещо не е както трябва? И двата еднакви?!!? Едно чудене, оглеждане... Отидох с тях при колата, и с двата леви крака Извадих записките, първия сменен носач не съм писал какъв е. Втория съм записал, ляв. Имам си 2 леви носача за резерв! Супер прецаквация 🤣 И тук вече да извадя статистиката, колко издържат авточастите в БГ, в частност евтините горни носачи за Хонда Акорд! Горен носач Japko 7240L, BS-402L/42188 купен за 50лв. Издържал е точно 30 000км и по-малко от година и половина. Подменен е с NIPPARTS J4934014 за 45лв. който в момента е на 22 000км и на няма и година. Най-вероятно и той е за коша ако се окажа точен. Като искам да отбележа, че се разбиват и тампоните и шарнирите. Ето шернат албум от Гугал с малко снимки. https://photos.app.goo.gl/cf8Jw2GpkuT6CeNL6 Най-вероятно десния носач от снимките е OEM, а другия с абревиатура JP е евтиния, съдейки и от снимките на сегашните носачи които са на автомобила. А какво трябва да значи този надпис SDAL?
 4. Ако става въпрос за тампони No.6 от тази статия, не се хващат. https://www.drive2.ru/l/1577740/ Имах подобен проблем от неправилно сложени такива (остро с остро). В движение си тропа, при огледи е ОК. При тест няма толкоз сила за да тропат. Аз лично се съмнявам да са те. Трябва да са пред разпадане или на камък за да тропат.
 5. Моя опит показа, че за к24 на газ 40к са много. Нещо между 20 и 30к.
 6. Има и още варианти, но започни да се ориентираш с тези.
 7. Каква е причината за смяна? Притеснява ли те нещо да потърсиш втора употреба? Разликата в цената ще е главоломна.
 8. Ако въпроса е към мен... самото рамо на което е ролката стоеше видимо на криво. Нямаше шумове от ролката и беше стегнато, но посукано.
 9. Преди 50 000км сложих оптяжен механизъм с ролка INA Линк - ОЕМ part номера е 31170-PNA-023 за 120лв. Нямам дори намерение да се презастраховам. Ако се закриви или умори, тогава би подменял.
 10. Винаги се усеща превключването. То е много плавно и приятно, няма забиване, клатене, удари и такива неприятни усещания. Карал съм доста автоматици на много различни марки, години на производство, бензини, дизели и тн... На Хондата превключването е едно от най-плавните и приятни. Само CVT кутиите и доста по-нови автоматици са по-плавни в превключванията според мен. Няма как да не усетиш поведението на двигателя при превключване, промяната в ускорението и такива забележими фактори.
 11. Или: Honda DOT 4 Brake Fluid, по спомен трябваха 2x 0.500 и излизаха 50лв.
 12. Браво колега. Сигурен съм, че няма да имаш повече проблеми. Аз карам с почти същата сиситема вече над 100к и съм нямал абсолютно никакви проблеми. Само обслужвания.
 13. Писал съм и в друга тема. От личен опит знам, че HDS и Launch могат да ти свършат работа. Delphi и на Bosch една съм прибвал, няма да стане.
 14. Че това даже би трябвало е да добре. Проблемно е ако всички са със сервизна история и книжка, а не само тези които евентуално имат
 15. Попадал съм на такива обяви в сайта с трите букви. Там излизаше и варненската, сега я няма на първата страница с търсене "катализатор".
×
×
 • Create New...