Jump to content

h5rov

Фен
 • Мнения

  624
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

117 Good

Относно h5rov

 • Ранг
  /!\

Contact Methods

 • Skype
  none

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.4i, АТ, 2007
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Последни посетители

1291 профилни разглеждания
 1. Нали за да не се случва това има Auto. DRL модула си работи като е светло, а като се смрачи се включват късите светлини и съответно задните.
 2. Автомобилите със специален режим сигурно не си търся толкоз "правата"
 3. На какъв интервал се сменя като консумативи или се чака да започне да шуми?
 4. 8-ма генерация Акорд

  Стават със сигурност. Говорим за джанти. Гумите имат разминаване, но може да се карат и те..
 5. Джанти Акорд 7-ма ген.

  На всяка тема е редно да има и по някой хейтър или просто човек с друго мнение. Предния ми пост явно не си го разбрал. В момента се опитваш да убедиш себе си, че това е избора. Според мен просто ще направиш скъп компромис понеже тези които си харесал вече ги няма. Отделяш прекалено много енергия и средства за "козметика". Няма да ходиш предполагам на състезания с тези джанти, че да са толкоз важни. Ако ти друсат утре... какво ще ги правиш за тези 1150лв? Като вземеш и гуми... котенце с панделка.... Вярно, че кеф цена няма, но понякога файда няма ако зарара е голям. Извинете ме за лиричното отклонение. Все пак е 14ти
 6. Грешка на двигателя?

  За София, нека колегите да кажат. Не мога да препоръчам там.
 7. Грешка на двигателя?

  За да разбереш за какво се е появила грешката трябва да закачиш колата на диагностика. Грешката може да е за какво ли не..
 8. Джанти Акорд 7-ма ген.

  Спри се... забави и почини :-) Премисли и след това продължи. Те джантите няма да избягат, само се въртят.
 9. Джанти Акорд 7-ма ген.

  Тва е защото се хвалиш Сега остава да си признае кой те е изпреварил...
 10. Между 260 и 300км. Над 300км много рядко, звиси колко е събрала бутилката, а това зависи от газ станцията и тн.... среден извън града 10 на 100 с АТ, 2.4 мотор, а и не обичам да карам в колоната с колите.
 11. Аз съм с такава бутилка. Реално повече от 31л. не ми е събирала. Регулярно 27-29л като е празна.
 12. Трябва ти 2бр. Honda DOT 4 Fluid 0.500. Например: http://avtochasti.store/index.php?route=product/product&product_id=2064 Като по спомен събираше около 700мл.
 13. Тунинг на Accord 7 Diesel

  Уж си пише... 438 на 169.
 14. Колега Shorty, не знам по каква причина съм забравил да върна отговор преди време, но със сигурност съм го писал в други теми. При мен това тресене изчезна след реглаж на клапани. В момента двигателя работи равномерно. Човека който ми ги регулира каза, че 2 от тях са били "зле" и дори се учуди, че съм имал само това претрисане, а не по-сериозни колебания в работата на двигателя. Реглажа тогава го направих на 40к и от този случай съм се заканил да го правя вече на 20-25к. Не мога да кажа относно останалите неща които си правил. Ще проверя за студения маркуч, но ми е направило впечатление, че перките лятото се включват винаги на кратки интервали. Малко време работят и малко време почиват и точно така трябвало да бъде. Дросел не съм чистил и като чета всички имат повече проблем след чистенето отколкото преди това. Относно маслото я карам по икономичния начин с Petronas Syntium 3000AV 5w40, не знам какво става в двигателя, но като са го отваряли за реглаж казват, че е ОК. Извинявам се ако не съм в помощ, само споделям личен опит.
 15. Много е лесно. Не се сваля кората. Маха се само една щипка на подкалника и един винт май имаше да се развие. Провираш си ръката за да сигнеш до фара. Махаш капачката на габарита и вадиш изгорялата крушка. Важно е да си с ръкавици да не омазняваш новата. Става с напипване, но не е никак трудно. Става за 5-10 мин с чуденето.
×