Jump to content

h5rov

Фен
 • Content Count

  935
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

h5rov last won the day on March 25

h5rov had the most liked content!

Community Reputation

213 Excellent

About h5rov

 • Rank
  /!\

Contact Methods

 • Skype
  none

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.4i, АТ, 2007
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1886 profile views
 1. За него става дума. ACC (Adaptive Cruise Control). Първия признак е емблемата, след това копчетата на волана и накрая таблото. И това, че рядко работи не е вярно. Не работи ако е блъскана и се счупен. Радари се продават втора употреба, но не в БГ. Излизат към 500-600лв, но си е филм. Колата си е фейс. Вижда се от решетката и скоростния лост. Прикачил съм един PDF, който добре отразява някои от добавките на фейслифта. 7th Gen face lift Full_Briefing.pdf
 2. Това с електронната сервизна история на Хонда е дъвкано многократно и все се намира някой да има различно мнение. При положение, че има сервизна книжка проверката е по-лесна. Свързваш се със сервизите които са сложили печати в книжката. Аз преди години така направих, но понеже нямах сервизна книжка издирих доста сервизи на Хонда и писах. Получих информация от няколко и добих представа. Ето примерни отговори: Съответно получих отговори и от сервизи в които колата е била. Но за пореден път да спомена, че Хонда нямат обща централизирана система. Всеки дилър си е сам за него си. Има някаква обща международна, но там се вписват някакви гаранционни или сървис рекол кампании. В Бултрако София от нея ми извадиха само един сервизен запис в много ранен период. Винаги има начин, но си трябва време, а дали го има е друг въпрос.
 3. Нищо няма да стане. Като ти се иска, сложи 100. Няма да литне. Ако не ти се горят излишни пари, карай си с 95 и безаварийна.
 4. Примера ми беше с този размер защото гледах за мен (7ма). По какъв начин правим избора, критерии, съответно показателите не зависят от размера. За това и попитах Вие на каква база избирате.
 5. Добре е и лагерите да се сменят, така и така е на тезгяха.
 6. Как точно определяте какви гуми да си вземете? Направих един елементарен филтър с една сравнително евтина гума и тази препоръчана от колегата. Линк Защо да дам 70лв повече на гума, след като по показатели евтината е по-добра?
 7. @jijane съгласен съм, дори смятам, че в БГ им треперим повече, ясно е защо. Идеята беше, че на кола се слага газова за да се кара и иска допълнителна грижа. И липсата на реглаж на кола с газова влияе значително, докато на кола без газ не е точно така. Съответно смотан монтаж и ментак части създава проблеми, а това го разбираш след като вече си платил и започва обикаляне по сервизи. Вместо "екстра", получаваш грижа и допълнително разходи. Може и обратния сценарии, но пак се разбира след покупката.
 8. Въпреки, че съм почитател на газ-та , не бих си купил кола с газова. Причините са доста. Ще карам чужд избор... Не се знае дали са и регулирани редовно клапаните и разни други мои си неща. Иначе комбото на 8ма не е никак грозно.
 9. Имаш и 3ти вариант: Аз маркуча го взех от https://www.hondapartsnow.com/ , но през приятел който живее в Америка. Направи си сметка и реши как ще процедираш.
 10. Тече, пръска, омаслява
 11. Колега, аз съм минал по този път ето линк Не представлява проблем нито за помпата, нито за рейката да караш така. Проблема е, че дразни. В темата от линка, на пост №18 има мнение, че маркучите от Китай са сполучливи. Ако дадат точен модел едва ли е проблем да си викнеш. Вариантите са ти 3. Караш си така, или се ръсиш за оригинал, или играеш на късмет с по-евтино, явно и те са ОК.
 12. Колата на обявата изглежда супер лачена, супер километри, Швейцария, на супер цена... ама и супер подозрителна. Решетката не е от тази кола. Както каза Цецо и боди кита отпред го няма. А дали дистроника е под решетката не се знае. Доста снимки, а от тях не се виждат много детайли.
 13. Ако ти харесва, платформата и на вервиз.. тогава ще си каже. Ако не дават... за това явно стои
×