Jump to content

h5rov

Фен
 • Content Count

  963
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

h5rov last won the day on May 23

h5rov had the most liked content!

Community Reputation

215 Excellent

About h5rov

 • Rank
  /!\

Contact Methods

 • Skype
  none

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.4i, АТ, 2007
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1949 profile views
 1. Точно тези мнения са най-подвеждащи. Като чуя такова изказване се чудя дали автомобила да съжаля или бъдещия собственик? Баща ми има дизел и не е правил нищо, но минава 2к на година. Аз карам бензин на газ и минавам 30к на година. Който няма пробег, не први нищо. И аз да спра до тук!
 2. Разхода за гориво и вървежа са само една част от спора. Дизел се взима за да се кара. При нас идват на достолепни километри. Готови на най-скъпите консумативи. Ако се падне маскиран милионник ще има скубане на коси. Не, че при бензина я няма тази опасност, но ремонтите не са толкоз скъпи. Няма турбо, дпф, дюзи, помпи, демферни маховици, все скъпи консумативи. Всеки гледа финансовата страна. Продажбата на дизелови автомобили става все по-трудна. Всеки вложен лев в ремонт е загубен, не предава стойност при продан. Съответно е същото при бензин с газ. Всички искаме да сложим газова, но искаме да купим без.
 3. При мен пък пише по договаряне.
 4. Честито и много безпроблемни километри. И хайде... няма ли да я видим вече?
 5. Ясно... онзи където всяка втора дума му е "приятел" и ще газифицира Боинг! И там съм ходил няколко пъти...
 6. Аз се сещам за 3 сервиза "в края на града". Едни на околовръстното на Тракия, друг на Асеновградско, както и срещу ПУ. Все "оторизирани" за BRC. Като се замисля и за трите съм чувал много лоши мнения, както и много хвалебствия. Явно все кой тегли късата клечка.
 7. Точно защото е в гаранция трябва да отидеш. И какви разправии? Нещо което е в гаранция не работи без ти да си правил нищо, че да е предизвикано. Може ли да кажеш къде е слагана и защо си останал с такова впечатление, че ще правят номера? Аз съм слагал BRC на 2 места в Пловдив и на 2-те не съм имал проблеми освен разкарванията.
 8. Преправя се, не пасва, но след правилната интервенция
 9. Като ги гледам тези графики, вече няколко пъти си мисля, че този рефлаш за повечето колеги (като мен с айляшко шофиране по републиканската пътна мрежа) е напълно безсмислен. Отчитам всички позитиви които казвате, по-отзивчив и тн.., но преди рефлаша с моето шофиране автомобила е реално около 100-130кс. Супер рядко стигам до 7000 оборота, а масово при изпреварване до 5000. След рефлаша е пак толкоз в този диапазон. Говоря за стоков автомобил.
 10. Заслужава си да идеш да го видиш. Много рядко са 2.4 фейслиф. 90% са 2.0. Тази е с всички екстри и ако е технически добре и те устройва...
 11. Колега @pencho имаш ли конкретно набелязани автомобили? Много е трудно да се препоръча на някого нещо, въпреки, че няма да носим ние отговорност след това. Тук спора бензин, газ или дизел е много обширен (както и с маслата). Избягваме да съсипваме темите с тези спорове.
 12. Смяташ, че се е прецакал, а не е от адаптацията?
 13. За жалост не мога да кажа как е при 8ма, но при 7ма гредата за да се свие трябва удара да е доста силен. По-миналата зима жената удари моята в едно паркинг колче, точно на мястото където свършва греда и ми преряза кабелите на паркинг сензора. Според мен дрънченето идва от страничните държачи. Те са единствените ламаринени детайли (пак пояснявам, че това е при 7ма). На снимките се вижда как изглежда без броня и съм оградил десния ламаринен държач.
×