Jump to content

h5rov

Фен
 • Мнения

  829
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

189 Good

Относно h5rov

 • Ранг
  /!\

Contact Methods

 • Skype
  none

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.4i, АТ, 2007
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Последни посетители

1697 профилни разглеждания
 1. Моето субективно мнение е, че не си загубил много. Ето това е пълния пакет, макар на 7ма с LKAS да не съм виждал: Мога да изброя няколко минуса Дистроника е безумно скъп и много рядък. Върви с допълнителен компютър, различна предна решетка, табло и още някои неща които стават доста голям проблем като ти се наложи да ги търсиш. Не може да ползваш круз контрола без него или да го елиминираш. Не е особено адекватен, спира рязко и потегля рязко. Поне на 7ма е така, а и няма как да има видимостта и преценката на човек, че да бъде плавен. При 8ма може да е по-добре, нямам там наблюдения. FYI: линк
 2. То трябва накой да гледа, нямах шанс
 3. При мен е голям предпазител 15ти.
 4. Няма дистроник на пре-фейс. Значи има пребиращи огледала. :-) Дистроника се включва с бутона асс, и от бутона в дясно от доло на волана се задава разстояние каква дистанция да следи. Това е :-)
 5. Остана и правилния маркуч с точните физико-механични свойства....
 6. За 2019 година данъка тепърва ще го разберем. Данъкът за последните 3 години не се е променял, 399 лв. -5% отстпка за ранно плащане 19.95 лв. Или 379.05 лв.
 7. Бронята също се сваля много лесно. Зависи какво искаш да правиш. Като гледам как е закрепени казанчето, не си го представям да го извадиш през подкалника. Малко страничен съвет, без значение как ще решиш да го сменяш. Естествено ако имаш възможност де... Вкарай колата в гараж. Затопли я, в тези студове нещата се чупят значително по-лесно и при разглобяването и огъването на пластмасите има голяма вероятност да си навлечеш други проблеми.
 8. Според мен без сваляне на бронята няма да може да го смениш. На тази снимка се вижда къде е казанчето и къде са 2-те помпички. Долната е за пръскалките на стъклото, а горната за тези на фаровете.
 9. Леле леле... чета и се чудя.. Това "борбата на Баба Илийца с кола" ли е или "Дон Кихот с вятърните мелници". Всеки който искаше да разбере, щеше да разбере... останалите да си знаят тяхното. Кому е нужно?!?!
 10. Изпрати ми мейл на гугал и ще ти шерна последната карта за източна Европа с указания за записване. За блутута, не мога да взема отношение, моя не работи и модула ми се търкаля в шкафа понеже буташе акумулатора. За DRL ми сложиха в сервиз, не съм имал претенции, всичко работи перфектно. За aux ползвам Yatour. Не е перфектен, но върши работа.
 11. Отговори на въпроса на Цецо за годината на производство за да разберем дали е пре или фейс и тогава ще можем да ти помогнем повече.
 12. Четейки на 2 на 3.. има предвид може би DRL модул. Ако съдим по написаното "Акорд VII с всички екстри" трябва да има bluetooth за да ползва handsfree, ако евентуално модула работи Относно aux-а. Тук отиваш в друга тематика, много дискутирана. Има поне 4 варианта. Yatour, Grome и още 2 съм виждал по темите. Всяко си има неговите плюсове и минуси. Въпрос на избор.
 13. Колега, дай правилната обява.. Този "Акорд" не ми харесва :-)
 14. Да не говорим за тези тубички масло в багажника...
 15. Общо взето съм чел между думите... Поста ми е във връзка с оставяне на колата под наклон на P. Колегата е имал предвид D. Разбрахме се..
×