Jump to content

h5rov

Фен
 • Content Count

  993
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

h5rov last won the day on May 23

h5rov had the most liked content!

Community Reputation

218 Excellent

About h5rov

 • Rank
  /!\

Contact Methods

 • Skype
  none

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.4i, АТ, 2007
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

2031 profile views
 1. Той радара или работи или не. Може би при теб по някаква причина нещо прекъсва, при което естествено прекъсва радара. Иначе завършека на кабела към буксата си е навит с тиксо. Те повечето букси са така направени. За жалост идея си нямам къде има релета и тн. участващи в тази система.
 2. 3-те грешки заедно ли ти излизат? При мен излизаше само 62. Тази 30 не съм я виждал. Да няма някакво проблемно реле?
 3. Кофти грешка. Провери буксата дали контактува добре. При мен тази грешка се появи след като отворихме дистроника за "ремонт".
 4. Вградения плеар не чете мп3. Трябва да е аудио диск. А от какъв формата софтуера за записване ще направи аудио диск, няма значение.
 5. Навсякъде където имат HDS, дори мисля, че и с новите модели на Launch също се чете. Аз си купих евтиния вариант на HDS и с него си го четох. Диагностиката в Бултрако ще ти струва минимум 60лв. Моя опит с тях показва, че успеваемостта им е клоняща към минусова стойност.
 6. Ако е замърсена или има "нещо" което пречи пред радара не дава грешка, а изписва индикация за почистване. Четена ли е какво гласи грешката?
 7. LPG Consumption:12,03 l/100km 95.403 km and 11.477 l Gasoline Consumption: 1,02 l/100km 86.828 km and 883 l За почти 100к засичане 12 газ и 1 бензин на 100км. На база цената на зареденото гориво са точно 13лв на 100км.
 8. 2те неща не вървят заедно. Има много автомобили с ръчни скорости и круз контрол. Провери на десния лъч на волана дали има бутон за круз. Ако няма и държиш на тази екстра... или ще караш без нея или гледай друга обява.
 9. Трябва да е имало много денивелация за този разход.
 10. Нямам идея кой се опитваш да убедиш, че е евтино. За мен 1 лев е 1 лев. Ако за теб са 50ст, ОК.
 11. Автомобила на обява изглежда много добре. Ако проявяваш действителен интерес е добре да го водиш на живо с проверка в сервиз. Може да не съм прав, но цената ми изглежда не лоша и няма да се задържи много за продан.
 12. Много се извинявам, че пореден пост хейтвам, но понякога нещата са такива каквито изглеждат. Колеги, взимайте "пример" от Бултрако как се обслужва автомобил. Тези файлове със спецификации на маслата може да си ги приберете някъде. Вижте в сервизната книжа последните 4-5 (от 168к до 210к) обслужвания с какво масло трябва да се кара. Винаги съм си мислел, че сервизната история и редовното обслужване в оторизирания дилър е предимство, но може би не и в Бултрако.
 13. Страницата не може да бъде намерена!
 14. Зависи в какъв период от време. Аз на 2 години дозареждам толкоз. Не смятам да ремонтирам.
 15. Не знам как се казва, но в редки случаи като съм я настъпвал е имало случаи да усещам задушливия въздух все едно съм спрял климатика.
×