Jump to content

h5rov

Фен
 • Content Count

  1129
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

h5rov last won the day on June 14 2020

h5rov had the most liked content!

Community Reputation

270 Excellent

About h5rov

 • Rank
  /!\

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.4i, АТ, 2007
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Contact Methods

 • Skype
  none

Recent Profile Visitors

3261 profile views
 1. Разговарях с колегата със синия Акорд, или не казва истината или не си е свалил обявите. Отказал се е да я продава на части, а ще си я ремонтира. Карловската не ми хареса нещо. Тези дни ще мина през София да видя в Ариса-та какво има налично. Намерих тапицер, с подмяна на скъсаните парчета 140лв. Ще има разлика в цветовете понеже кожата ще е нова. Клоня към цял салон отново.
 2. Обаждал съм се, салона няма нищо общо с обявените снимки. Дори имах път към Рожен и се обадих да ида да го видя и евентуално да го взема. Човека беше коректен по телефона и ми обясни положението и не ме разкарва на празно. Имах мои подозрения, че ако го исках с куриер нямаше да е така, но това са само мои филми.
 3. До никъде не съм стигнал. Гледам обяви за цял салон. Бих казал, че изтървах един хубав докато се чудя. Скъсано се увеличава, и така. Стигнах го извода (подкрепен от по-горни коментари), че трябва да взема цял салон и просто да сменя моите седалки с по-здрави. Гледам мобилето и олх, ако излезе, действам. Бюджета ми е 300лв, ако не карам скъсания
 4. Има ли още смисъл от тези поръчки или да се "спасяваме" както ни дойде? Идва време за накладки, това са последните които съм взимал. Акорд 2.4 2007 EBC Ultimax 2 Brake Pads DP1525 EBC Ultimax Brake Pads DP1216
 5. Търся от доста време салон, но без особен резултат. Повечето са трагични, а да не говоря, че ги обявяват като добри, а са скъсани на места. Полукожени има, като чели те са по-здрави и не се търсят. Питах и тапицери, с подмяна на парче от салона ще има разлика. Варианта за цялостно претапициране отива в небесата. Извода до който стигнах е да продължа да търся салон. Вече съм склонен да дам и до 250лв, с цел да взема само лявата седалка, но при условие, че салона е добър наистина. В краен случай ще сваля кожата, залепям от долу цяло парче за да спре да се къса и приключвам сагата.
 6. Здравейте, търся да купя кожен салон за Акорд 7. Салона е изцяло кожения. Скъсана ми е на 2 места шофьорската седалка. Питах по морги и обяви, продават само целите салони на цени над 300+лв, а състоянието им по нищо не заслужава цената. Ако някой има нещо предвид...
 7. Здравейте, От много време имам вибрации в купето при спряло положение, особено на климатик. Напоследък обаче нещо започнаха да ме дразнят, щом и жената ги усети. Преди съм попадал в теми където колеги са ги сменяли, но нещо сега не ги намирам. Знам, че има значение какви тампони ще се вземат, особено за големите, маслени. Може ли някой да сподели опит. Имаше мнение, че е хубаво да се сменят всичките, заедно с тези на скоростите. Извадих ги като списък: 50810-SDA-E01 RUBBER, ENGINE RR. MOUNTING (AT) 50830-SDA-E01 RUBBER ASSY., FR. ENGINE MOUNTING (AT) 50820-SEA-E01 RUBBER ASSY., ENGINE SIDE MOUNTING (AT) 50850-SDA-A00 RUBBER, FR. TRANSMISSION LOWER MOUNTING (AT) 50860-SDA-A02 RUBBER, RR. TRANSMISSION LOWER MOUNTING (AT) 50870-SEA-E01 RUBBER, TRANSMISSION UPPER MOUNTING
 8. Линк: https://www.ato24.de/en/honda-synthetic-blend-5w-30-0-946-l.html Вид и количество: Honda Synthetic Blend 5W-30 5 x 0.946L Линк: https://www.ato24.de/en/nissan-engine-oil-5w-30.html Вид и количество: Nissan Engine Oil 5W-30 Volume: 1 x 5L Стойност на поръчката: (5*7.49 + 35.95)*1.9775 = 145,1485 лв Начин на плащане: Парите ще бъдат предадени по Revolut Начин на получаване: чрез куриер, данни на лично.
 9. Здравей, може ли да споделиш как да си запиша музика във формат mp3 на флашка .

  Имам устройство Yatour , пробвах разни USB , но не ги разпознава.Закупих уж модел който го чете , но пак не го чете.

 10. Аз имам 2 сменени с DELPHI GN10370-12B1, вече 20к. Купих 2 резервни същите. В сервиза ме посъветваха да не пипам ОЕМ, можели да изкарат по-дълго от заместителите.
 11. Разрових се пак из сайтовете за автомобили и май реалните варианти ми остават Акорд 8, Мазда 6 и Авенсиса. Корейските нещо не ме грабват макар Соната и Оптима К5 да изглеждат доста добре. За Лекс и Камри не се вписвам финансово, а и са малко екзотика. Благодаря за коментарите.
 12. Не е въпрос за бягане от марката. Просто искам да си харесам, проуча и в удобен момент да действам. Бюджета е 20к. +- не е фиксиран. Ама повече от 25 няма да дам, а и последната година всичко скокна. Гледах Mazda 6, много противоречиви отзиви. Lexus, това което харесвам отива над 30к. Дори Accord 8ма има швейцарски по 40к. За това реших да не откривам топлата вода и да ви попитам за мнение. Toyota не е лош вариант, харесват ми, гледам какви обяви излизат, но още не ме е грабнала някоя..
 13. Здравейте Колеги, Искам да пусна една тема да прочета малко мнения, как виждате вие неща с малко по-новите автомобили. Не говоря за чисто нови. Имам един скучен Акорд 2007, карам го вече 6-7 години и започва да ми поомръзва. Нищо му няма и си го карам, но все по-често поглеждам към сайтовете за автомобили с надежда да си харесам нещо по-ново. Ясно ми е, че може да не получа нищо кой знае какво повече, но пък ме гложди. Имам някакви предпочитания, клоня към бензинова, автомат, среден клас с повече екстри. Не гледам само Хонда, но немските марки са загубена кауза за мен. Нещо от рода на Хонда, Мазда, Нисан, Тойота. Като направя търсене Хонда, Акорд 2012+, автомат, бензин и ми излизат 5 американски обяви. Като резервен вариант си оставям фейсов Акорд 8ма. Как виждате вие нещата? Предпочитания, съвети, избор и тн..
 14. Здравейте, Бих искал да се включа в поръчката. https://www.ato24.de/de/ravenol-fds-sae-5w-30.html Вид и количество: RAVENOL FDS SAE 5W-30 – 1x5L Стойност на поръчката: 40.95е*1,9675лв=80,57лв. Начин на плащане: Парите ще преведа по Revolut, предполагам на 0894639302. Начин на получаване: чрез Куриер, ще пиша на лично за адреса.
 15. Не съм сигурен на 100%, но пък съм виждал такива мешеници. Дори съм виждал капак от префейс с лайна на фейсова решетка и броня. Аз бих те посъветвал да не ги мешиш, чисто естетически.
×
×
 • Create New...