Jump to content

meneldor

Фен
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

meneldor last won the day on September 23

meneldor had the most liked content!

Community Reputation

38 Neutral

About meneldor

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  2017 Pilot Touring
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Не, виж горния ми пост. Винаги гледам на студен двигател.
 2. Порбвах, Цецо, няколко пъти. То задължително се забърсва преди да се отчита така или иначе. А и колата не е карана от обяд и маслото достатъчно се е стекло вече. Същото беше и сутринта преди да я карам. Просто момчето е сипало по каталог без да гледа после.
 3. Даже се оказа, че е 13мм от мин до макс. Ясно се вижда как са сипали доволно до към 18мм,което си е бая в съотношение със скалата.
 4. Ами то не е 2-3мм. Скалата е доста къса, да кажем 3-4 см. Има към над 1см над максимума.
 5. Абсолютно. Това да ти препълнят маслото е дъното, защото показва, че или е бързал да ме претупа или го е мързяло да провери щеката.
 6. Промених поръчката и взех HJC вместо HTC, защото има силикати в него. Друг приблем хванах на БТ. Не бях гледал маслото от както ми го смениха. Днес проверявам и гледам те го препълнили яко. С 1/4 още над максимума. Сега да ходя ли да си късам пак нервите с тях или да си го източвам сам. Направо не ми се мисли какво може да са направили със смяната на ZF9 където е доста специфично...
 7. Днес гледам антифриза на минимума и реших да ида до БТ да купя от там, че ми е близо. Казаха, че имат проблеми с доставките и не се знае кога ще има. Аз не държа да е от там ама не знам какъв точно да купя(синьо-зелен е). Това е по книжка: Edit: поръчах такъв концентрат https://www.ravenol.de/en/properties/empfehlung/honda-ol999-9011
 8. Ха, аз мислех, че пилота няма sh-awd, но се оказа, че има, но се казва i-VTM4 и е взето от акура. Разликата е, че не мога да гледам натоварването никъде или поне не мога да го намеря. Иначе не съм обърнал внимание на завоите дали вие, но на прав път го чувам като няма тяга(пусна педала на газта).
 9. Мисля, че към седмица я карах преди да го сменят. Никаква разлика. Даже си мисля, че сега вие повече. Не знам дали е от грешното масло или си въобразявам. А може и изобщо да не са го сменили(с толкова много стружки).
 10. Да, това възнамерявам да направя. Вуйчо ми се занимава с подобни неща и сам изяви желание да направи нов детайл(ако наистина някой е счупен/изронен). Ако стане ще имам резервна
 11. От фирмата, която ми внесе колата ми намериха раздатка от блъснат MDX, която се оказа същата. Струва 150$(2400лв е нова), но не ми искат пари като компенсация, че не са хванали проблема там. С майстора решихме да не отваряме моята, защото шансът да е лагер с толкова стружки е нищожен и ще остана без кола дълго време, та направо намерихме друга. В Piloteers форума ми писаха, че съм първият с такъв проблем, който е писал.
 12. Сложих S-VCM като превантивно средство.
 13. Аз за втори път къпувам Рико, но тази година са различни. Пепелта сега не пада през дупките долу, а се набива плътно в кошницата. Като спре котела и после тръгне да пали, заради набитата пепел не може, напълва се кошницата с пелети и спира....
 14. Сервизни ПДФ-и за Пилот 2016+ https://drive.google.com/open?id=0B_oKpK0tjrpqN3JuTktaS2hmSFk
×
×
 • Create New...