Jump to content

meneldor

Фен
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About meneldor

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  2017 Pilot Touring
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Мен единствено ме притеснява ZF9 кутията, че е играчка и ми трябва с нещо да чета темп-а на маслото вътре като го сменям. Иначе половината неща със сигурност и сам мога да си ги сменя. Реших първия път да прегърна дървото пък натам ще видя. Бях решил да ходя в сервиза в Овча Купел, но щях да чакам месеци.
 2. Питах БТ колко ще ми струва да сменя всички масла, филтри и спирачна течност. Пратиха ми това: двигателно масло 5.4л. (0W-20),маслен филтър,въздушен филтър ,поленов филтър и спирачна течност - Цена за обслужване с включен труд : 525,14лв. с ДДС. --Смяна на масло скорости--518,00 лв.с включен труд. --Раздатка - 105,90 лв.с труд --Заден диференциал-105,80 лв. с труд. Общо 1256лв с ДДС и труд като ми казаха, че дават 5% отстъпка, с която трябва да стане 1193лв. От друго място чух за 10% отстъпка, но на мен не искаха да ми я дадат
 3. Моят Пилот още го чакам След 10 дни ще е в Европа.
 4. Колега може ли контакти за човека с мигачите в Люлин.
 5. Да май са червени. Това е моята..
 6. Едно нещо не ми е на 100% ясно - мигачи/стопове в Канада като европейските ли са? Тоест трябва ли да ги сменям, защото доколкото знам не се сменят от там?
 7. Сега си писах с техния съпорт и обещаха да ми пратят сервизната история на мейл, че първо искаха да ми звънят по телефона като я намерят, но като им казах къде живея и се отказаха да звънят
 8. Като дойде колата със сигурност ще ида до БТ поне да проверят дали трябва да и се прави това. Иначе пуснах запитване в канадският хонда дилър да ми кажат какво е правено по нея (особено fw upgrade/ATF change), но нямам особени надежди в това. На БТ също не възлагам големи надежди. Имах хонда мотор преди и положението там също не беше розово като им го карах Във Piloteers форума като им казах колко ме бръснат тук за ATF Type 3.1 и ми написаха, че това си е robbery Качвам целия бюлетин, на някой друг може да му е полезно да види поне как се проверява маслото на тая кутия. Макар, че не е много просто, мисля следващата АТФ смяна да си я правя сам. Трябва само да видя как да чета температурата на АТФ сензора. MC-10145388-9999.pdf
 9. Да, по принцип има такъв бюлетин, но не знам дали е правено на моята. Тея от сервиза в Канада нещо не отговарят:
 10. Това само в Бултрако ли може да се провери? И ако е имало акция те длъжни ли са да го оправят?
 11. Писал съм на сервиза, в който е поддържана да ми кажат какво точно е слагано, но от карфакс-а виждам, че маслото е сменяно през 10К км като последното е преди 2000км. А като марка масло какво бихте препоръчали? От мотора ми много съм се наплашил от фалшиви масла и последно сипвах само Равенол от познат.
 12. Здравейте, Да се разпиша и аз в тази тема като нов потребител Докато си чакам хондата реших да събера малко инфо за маслото, защото предпочитам да си го сменям сам. По спецификация е 0W20(чак са го написали на капачката), но се чудя дали няма да е по-добре 0W30. Колата е 2017 Honda Pilot Touring - 3.5L V6, AWD със немската кутия ZF 9HP. Поздрави.
 13. Не питах подробности, но май там я освобождават и после автовоз.
 14. Да, не им се искаше през Ротердам, защото на тях им излиза по-скъпо ама съм си платил вече и не ми искаха допълнително пари. Може би ще се вдигнат малко цените на докарването.
×
×
 • Create New...