Jump to content

meneldor

Фен
  • Мнения

    142
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

meneldor last won the day on Февруари 13 2023

meneldor had the most liked content!

Обществена Репутация

122 Good

Относно meneldor

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    2017 Pilot Touring
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Според мен е голям риск газифицирането на този двигател. Аз я взех с ясното съзнание, че ще сипвам само бензин. Не се знае дали в бъдеще няма да изникнат проблеми надвишаващи "избиването".
  2. Обух се, за два дни сняг вече не се занимавам със зимни/летни гуми:
  3. Ами искаше ми 12лв дори до техен сервиз. Само на един беше безплатно, но той не мк е удобен.
  4. Благодаря, тоя сайт не го бях отварял само Едит: поръчах ги. Заболя ме корема, 2400лв за гуми ама возя деца. Въпреки това не се посвениха да ми вземат 28лв доставка 😁
  5. Исках ама се отказах, че по принцип във и около София такъв сняг има рядко. С всесезонни тук ми е добре просто колата дойде със сегашните, в Канада са я обули с такива, ама е време за смяна и ударих на камък.
  6. До колегите с Пилоти, Акури и други подобни. Как си намирате гуми с тези редки размери? Аз съм с 20" джанти. Размера е 245/50R20. Дори да намеря нещо с този размер е някаква куча марка. Взех от Цецо 18ки, но и за тях моят размер е 245/60R18. Исках пак да взема всесезонни, например Michelin CC 2, но няма такъв размер.
  7. На мен ми излиза това когато включа телефона в USB, което е само за зареждане или когато включа друго освен телефон в АА порта.
  8. Никога не съм ползвал багажник или греди на покрива на кола, но сега ми се налага да сложа напречни греди на Пилота. Имам релси надлъжно, но нямам представа напречните някакви стандарти ли имат или е според модела. Как да разбера какви греди да търся?
  9. Бултрако са ми казвали, че не могат да ъпдейтват фърмуер на канадски коли. На мен ми отказаха за пилота. Освен това рекол-а си остава да ти виси дори да си ходил заради акция при тях.
  10. За Канада няма изискване какъв цвят са мигачите и затова там има и от двата вида. Не знам дали това важи за Акурата обаче. Може да ги правят само с червени. Моят Пилот беше с червени, оправих ги и на канала даже не ми ги провериха.
  11. Бих добавил и аз, че ако имате Rear Entertainment System неговият DVD/BlueRay работи само с дискове за район Северна Америка или World(или както там се водеше).
  12. При пилота зависи дали е за US или Канада:
  13. Това само за RDX-а ли е така? На моя пилот всичко е в километри, Целзий и Л/100км.
  14. Имам такъв отвън, но стъклото е много голямо и към 2/3 от него хваща. За това слагам втори вътре на таблото. Не успях да намеря голям сенник последният път.
  15. Там беше дори по-евтин, но го нямаха.
×
×
  • Създай нов...