Jump to content

meneldor

Фен
  • Мнения

    142
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

Всичко публикувано от meneldor

  1. Според мен е голям риск газифицирането на този двигател. Аз я взех с ясното съзнание, че ще сипвам само бензин. Не се знае дали в бъдеще няма да изникнат проблеми надвишаващи "избиването".
  2. Обух се, за два дни сняг вече не се занимавам със зимни/летни гуми:
  3. Ами искаше ми 12лв дори до техен сервиз. Само на един беше безплатно, но той не мк е удобен.
  4. Благодаря, тоя сайт не го бях отварял само Едит: поръчах ги. Заболя ме корема, 2400лв за гуми ама возя деца. Въпреки това не се посвениха да ми вземат 28лв доставка 😁
  5. Исках ама се отказах, че по принцип във и около София такъв сняг има рядко. С всесезонни тук ми е добре просто колата дойде със сегашните, в Канада са я обули с такива, ама е време за смяна и ударих на камък.
  6. До колегите с Пилоти, Акури и други подобни. Как си намирате гуми с тези редки размери? Аз съм с 20" джанти. Размера е 245/50R20. Дори да намеря нещо с този размер е някаква куча марка. Взех от Цецо 18ки, но и за тях моят размер е 245/60R18. Исках пак да взема всесезонни, например Michelin CC 2, но няма такъв размер.
  7. На мен ми излиза това когато включа телефона в USB, което е само за зареждане или когато включа друго освен телефон в АА порта.
  8. Никога не съм ползвал багажник или греди на покрива на кола, но сега ми се налага да сложа напречни греди на Пилота. Имам релси надлъжно, но нямам представа напречните някакви стандарти ли имат или е според модела. Как да разбера какви греди да търся?
  9. Бултрако са ми казвали, че не могат да ъпдейтват фърмуер на канадски коли. На мен ми отказаха за пилота. Освен това рекол-а си остава да ти виси дори да си ходил заради акция при тях.
  10. За Канада няма изискване какъв цвят са мигачите и затова там има и от двата вида. Не знам дали това важи за Акурата обаче. Може да ги правят само с червени. Моят Пилот беше с червени, оправих ги и на канала даже не ми ги провериха.
  11. Бих добавил и аз, че ако имате Rear Entertainment System неговият DVD/BlueRay работи само с дискове за район Северна Америка или World(или както там се водеше).
  12. При пилота зависи дали е за US или Канада:
  13. Това само за RDX-а ли е така? На моя пилот всичко е в километри, Целзий и Л/100км.
  14. Имам такъв отвън, но стъклото е много голямо и към 2/3 от него хваща. За това слагам втори вътре на таблото. Не успях да намеря голям сенник последният път.
  15. Там беше дори по-евтин, но го нямаха.
  16. Аз смених въздушен филтър преди два дни,защото го нямаше в БТ, който струваше 90лв. С тази цена май е по-добре да сложа K&N..
  17. Черният цвят+кожа лятото не е много яко
  18. Днес си бих собствения рекорд за разход. 6.4л по компютър и 6.6л по колонка. Това при 115км/ч на темпомат. Съжалявам за размазаната снимка, но щракнах докато карам.
  19. Кв. Левски в София ли? Ако да къде е това?
  20. На кола не, но ми се е случвало на мотор. Завира спирачната течност и хлътва спирачката. Не можеш да спреш. Това става при прекомерно ползване и лоша спирачна течност. Отделно вода в нея води до корозия на части от системата.
  21. Не знам дали писах тук, но миналата година заради приятел с натоварена кола се наложи да карам със 100км/ч по магистрали доста време. С тази скорост разходът падна на 8л/100км.
  22. Честито за придобивката! Аз водна помпа и свещи не съм сменял, но моята я взех на 60к км. В американския форум не съм виждал да сменят помпа като консуматив(ако няма проблем). Там има качен и един график кое кога се сменя, мога да го потърся и да ти го пратя. По принцип смених каквото ми казаха от БТ. Само инжекторите не купих от тях, а от щатите, защото в БТ излизаха с 1000лв по-скъпи. Спирачна течност сменяй на 2г нормално каране.
  23. meneldor

    Photos

    Да не е офтопик, латиносите обичат шаренко
  24. meneldor

    Photos

    Напълно замръзналия Сивик, който взех под наем в Тексас миналата седмица. П.С. снимката е след 15м работа на място. Това палене от дистанционното през прозореца е една от най-яките екстри
  25. Ще сложа и аз ноята от днес да повлечем крак
×
×
  • Създай нов...