Jump to content

Flameff

Фен
  • Мнения

    79
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

8 Neutral

Относно Flameff

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V III, 2.0 R20A
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Skype
    plamen_sp

Последни посетители

1611 профилни разглеждания
  1. Да, и в други форуми видях, че VCM-а създава повече грижи отколкото икономии, така че ще бъде деактивиран със сигурност.
  2. Вижда се светлина в тунела Бърза работа нямам. Първо трябва да продам старият Пасат B7 ecofuel, който мисля да пусна другия месец и след това избор, поръчка, доставка. Така че ще минат някоко месеца поне, да не казвам половин година :-) За Принс-а четох, че също са с 5% впъскване на бензин, явно на там вървят нещата.
  3. За газифицирането ще се допитам до @Markony и ако той каже не, ще се кара на бензин :-)
  4. Това е единственото, което ме спира да се метна резко на Пилота :-) Много ми харесва, като автомобил и функционалност. Обратната връзка за нея е че общо взето е надеждана и безпроблемна кола, но е "американка" и в БГ са твърде малко, а и няма аналогичен модел за Европа, съответно поддръжката ще е по-тегава... Сега проверих Prins за 6 цилиндров двигател го дават 4500, т.е. за по-малко от година би следвало да се избие.
  5. Минавам около 35к км на година, което според мен оправдава монтирането на ГО. Въпросът е дали ще работи безпроблемно с този двигател? Дори да харчи малко бензин, предполагам че ще значително по-малко и пак ще има добра икономия. Гледам варианти с 9 степенната кутия.
  6. Здравейте, Обмислям закупуване на Хонда пилот 2017г. С двигател 3.5L 6 -cyl Engine Code J35Y6 0. Един от важните въпроси е подлежи ли този двигател на газифициране? Благодаря предварително. Поздрави
  7. Колеги много полезно инфо. Тъкмо и аз се ровех по форумите и утре щях да търся изгорели бушони и да махам всички Led крушки... :-) ПС. Все пак ще хвърля едно око на бушоните. ;-)
  8. @Димитър Митев мерси за полезната информация. В момента чакам да видя какво ще излизе от проверката на ВИН-а и ще го мисля.
  9. За почивка зимата и лек offroad няма да имаш проблеми, но ако си решил да се катериш по чукарите и газиш в дълбокото, ще трябва да имаш номера на някой тракторист под ръка 😉
  10. Ще ги чуя и ако има нещо интересно ще споделя.
  11. С бирата и футбола ме спечели 🍺⚽️ Пък ако случайно минавам в района ще знам да се оглеждам 😉 Наздраве и да се връщаме към същината на темата 🍻
  12. В никакъв случай изречението не е насочено срещу града и жителите му, а по-скоро дали е надеждна дестинация за покупка на автомобил. Както има много известни на всички ненадеждни такива. Така че ако има и други засегнати се извинявам. Надявам се да не са го приели лично като колегата.
  13. Навън ги гледам същата година и с по-ниско ниво на оборудване са за тия пари. Отделно сложи разходи за докарване в БГ, печалба за търгаша и ще излезе, че я е взел за около 26к. Да кажем, че 130к. км ще ги приемем за реални. Ще видим колко ще се задържи, да не стане, като перфектния пернишки екземпляр, който се продава от две години 😉
  14. Тази на снимки е перфектна, чак се чудя къде са скрили уловката: https://mobile.bg/21616146326329798 Почнах сериозно да се чудя дали да я погледна като пристигне. Ама нещо Плевен не ми вдъхва доверие..
  15. Колега, Вместо да се разкарваш до София, виж тази бургазлийка: https://mobile.bg/21609082008469575 Откъм екстри е много добре, има дистроник и ACC, a третото динстанционно май е за печка, което е хубава и скъпа екстра. Като сложиш времето, което ще загубиш до Сф и обратно, плюс пътни и други разходи, разликата в цената няма да се окаже толкова голяма. А предполагам и на място ще може да смъкнеш поне още няколко стотака.
×
×
  • Създай нов...