Jump to content

speedy gonzales

Фен
 • Мнения

  160
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно speedy gonzales

 • Ранг
  Honda
 • Рожден ден 29.08.1983

Contact Methods

 • MSN
  jsm: 0898996251
 • ICQ
  380793119

Profile Information

 • Кара
  Honda Stream K20A1 manual
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Русе
 • Интереси
  cars
 1. Само да вметна колеги. Втори колега, който премахва светлината за мъгла. Това дали е редно за сметка на добрата видимост назад. А може би вие не ползвате тази светлина при ситуации на намалена видимост. Не се заяждам просто отбелязвам. Лека на всички.
 2. Honda Stream

  Гледам всички се броят. Само май ние с красивите ванчета нямаме темичка да се видим колко сме. Може и всеки да качи по снимка ако желае да си видим. Ето и моя красавец K20A1 ръчка.
 3. Хонда Stream - твърда возия

  Здравей, и аз от скоро съм с Стийм и мога да кажа същото за возията. Нямам база за сравнение, имам Сивик англичанка и спрямо нея Стрийма вози по-твърдо. Иначе на мен ми харесва как вози. Само по-леко през бабуните и така. И нека други с повече опит да споделят.
 4. Хонда Стрийм

  Благодаря. Стъпих на 6000 лева, с обслужване и регистрация.
 5. Хонда Стрийм

  Вече горд собственик на Хонда Стрийм, к20а1, 2003 г.
 6. смяна на масло на скоростна кутия

  Ами линковете са относно въпроса кога се сменя маслото на скоростната кутия и не само за нея.А тази информация е има всеки които има мануала за своята кола.Относно твоя проблем първо пробвай със смяна на маслото и то ще си покаже все пак не е много скъпо и трудна процедура.А ако не се лъжа караш кола след 1995 година и ако пак не ме лъже паметта хонда препоръчват да се кара с МТФ масло за скоростна кутия предлагано в Бултрако.Ако греша да ме поправи някои.това е от мене.
 7. смяна на масло на скоростна кутия

  http://www.hondaworld.ru/manuals/civic95-97_4-4.htmhttp://www.hondaworld.ru/manuals/civic95-97_4-3.htmразгледаите и страница 4-5 и после коментираите това онова хората са го написали.
 8. Англичанка EDM

  http://www.modifiedcars.com/cars/Honda/21454.htm
 9. придържайтесе към оригиналното по възможност.аз съм единия закупил амортисьори втора ръка от Драгича и засега да чукаме на дърво вече 25000 километра никакви проблеми.иначе Токико маи че бяха такива съм си сложил отпред и возията си е пак стегната както при оригиналните.това е мойто мнение.
 10. ИЗПРЕВАРВАНЕ СЪВЕТИ ?

  http://www.mediashare.bg/videos/746/kak-ka...hujdencite.htmlизгледаи клипчето и никога не прави така. Това според мен е много точен пример как да не се изпреварва и как да не се кара.
 11. имали информация кои колко октана е показал.да знаем ние другите
 12. пружини за кони ?

  http://www.hondaclub.com/forum/articles/16...-coilovers.htmlдано е полезно
 13. какви гуми избрахте за зимата

  един бърз отговор: Kumho KW17
 14. да си кажа и моито мнение като сервизен техник, работещ във фирма която обслужва големите вериги бензиностанции ОМВ, ШЕЛ, Ромпетрол и т.н.Аз карам моита хонда вече повече от година и половина и зареждам на ОМВ 95. Нямал съм никакви проблеми с вървежа и каквото и да е било по вина на бензина. Служебния автомобил го зареждаме на ШЕЛ също само от обикновенния 95 и пак нямаме проблем върви тасе къса.Мога само да ви кажа че колегата е прав като казва че разликата е само в добавките които веригите слагат в бензина, едни слагат повече други по малко някои нищо. Затова по добре си слагаите обикновен 95 и си сипваите добавка за бензина от тия дето ги продават по бензиностанциите.
 15. нали помниш че и мойта беше така.сложих нови прожини от магазина като си мислех, че са омекнали, но ефект нулев.и се сварзах с Драгича и от него взех комплект амортисьори с прожини от англичанка комби с ВТИ мотора.и сам видя как сее получило.
×