Jump to content

speedy gonzales

Фен
 • Мнения

  169
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

6 Neutral

Относно speedy gonzales

 • Ранг
  Honda
 • Рожден ден 29.08.1983

Contact Methods

 • MSN
  jsm: 0898996251

Profile Information

 • Кара
  Honda Stream K20A1 manual
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Русе
 • Интереси
  cars

Последни посетители

3619 профилни разглеждания
 1. здравейте

  Здравей те, и аз съм със същият автомобил и при студен старт мойта държи над 1500 оборота. Може би към 1500 - 1700 оборота, но това не го считам за проблем защото са стабилни обороти и не варират. След като има вече три автомобила с такива обороти може да го приемем или като масов проблем или като нормална работа за този агрегат. Нека някой с повече опит с този мотор да сподели дали имаме проблем или нямаме. Това е от мен като опит в рамките на 10 месеца опит с този автомобил.
 2. колега може ли да те попитам нещо ?

   

 3. Honda Stream

  Малко предколедно настроение.
 4. Само да вметна колеги. Втори колега, който премахва светлината за мъгла. Това дали е редно за сметка на добрата видимост назад. А може би вие не ползвате тази светлина при ситуации на намалена видимост. Не се заяждам просто отбелязвам. Лека на всички.
 5. Honda Stream

  Гледам всички се броят. Само май ние с красивите ванчета нямаме темичка да се видим колко сме. Може и всеки да качи по снимка ако желае да си видим. Ето и моя красавец K20A1 ръчка.
 6. Хонда Stream - твърда возия

  Здравей, и аз от скоро съм с Стийм и мога да кажа същото за возията. Нямам база за сравнение, имам Сивик англичанка и спрямо нея Стрийма вози по-твърдо. Иначе на мен ми харесва как вози. Само по-леко през бабуните и така. И нека други с повече опит да споделят.
 7. Markony's Garage

  Днес използвах услугите на Markony и има +1 глас и от мен. Супер професионално и човешко отношение.Респект.
 8. Хонда Стрийм

  Благодаря. Стъпих на 6000 лева, с обслужване и регистрация.
 9. Хонда Стрийм

  Вече горд собственик на Хонда Стрийм, к20а1, 2003 г.
 10. смяна на масло на скоростна кутия

  Ами линковете са относно въпроса кога се сменя маслото на скоростната кутия и не само за нея.А тази информация е има всеки които има мануала за своята кола.Относно твоя проблем първо пробвай със смяна на маслото и то ще си покаже все пак не е много скъпо и трудна процедура.А ако не се лъжа караш кола след 1995 година и ако пак не ме лъже паметта хонда препоръчват да се кара с МТФ масло за скоростна кутия предлагано в Бултрако.Ако греша да ме поправи някои.това е от мене.
 11. смяна на масло на скоростна кутия

  http://www.hondaworld.ru/manuals/civic95-97_4-4.htmhttp://www.hondaworld.ru/manuals/civic95-97_4-3.htmразгледаите и страница 4-5 и после коментираите това онова хората са го написали.
 12. Англичанка EDM

  http://www.modifiedcars.com/cars/Honda/21454.htm
 13. ИЗПРЕВАРВАНЕ СЪВЕТИ ?

  http://www.mediashare.bg/videos/746/kak-ka...hujdencite.htmlизгледаи клипчето и никога не прави така. Това според мен е много точен пример как да не се изпреварва и как да не се кара.
 14. имали информация кои колко октана е показал.да знаем ние другите
 15. пружини за кони ?

  http://www.hondaclub.com/forum/articles/16...-coilovers.htmlдано е полезно
×